Parking για Ελ. Βενιζέλος

varioAthens

Member
Έχουν ξεφυτρώσει σαν μανιτάρια άλλα 7-8 πάρκινγκ στον ίδιο δρόμο... η τιμή ξεκινάει σε όλα από 4 ευρώ.

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Έχουν ξεφυτρώσει σαν μανιτάρια άλλα 7-8 πάρκινγκ στον ίδιο δρόμο... η τιμή ξεκινάει σε όλα από 4 ευρώ.
Η τιμή των 4 ευρώ ισχύει μετά την πρώτη εβδομάδα.

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
1-2 μέρες 15 ευρώ
2-3 μέρες 22 ευρώ
4 μέρες 32 ευρώ
5-7 μέρες 35 ευρώ

Όσες ιστοσελίδες βρήκα, τις ίδιες τιμές έχουν.

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Το πάρκινγκ που εμείς χρησιμοποιήσαμε είχε λίγο καλύτερες τιμές από κοντά, σε σχέση με τον επίσημο τιμοκατάλογο.
Φαντάζομαι ότι όλοι το ίδιο θα κάνουν.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
anny said:
Το πάρκινγκ που εμείς χρησιμοποιήσαμε είχε λίγο καλύτερες τιμές από κοντά, σε σχέση με τον επίσημο τιμοκατάλογο.
Φαντάζομαι ότι όλοι το ίδιο θα κάνουν.
Να ρωτησω κατι? η μεταφορα προς το αεροδρομιο ειναι αμεση?η περιμενουν να γεμισει το πουλμανακι κλπ?και στην επιστροφη το ιδιο?

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Στο πήγαινε, όταν φθάσαμε στο πάρκινγκ επικοινώνησαν με το αυτοκίνητο που ήταν εκείνη τη στιγμή καθ'οδόν για να μάθουν που ακριβώς βρισκόταν και μας ρώτησαν αν θέλουμε να περιμένουμε 2-3 λεπτά ή να φύγουμε άμεσα με άλλο όχημα. Επειδή είχαμε χρόνο, περιμέναμε και ήταν όντως 2-3 λεπτά.
Μας πήγαν με ιχ γιατί είμασταν μόνο δύο και με λίγες αποσκευές.

Στην επιστροφή τους πήραμε τηλέφωνο όταν βγήκαμε στις αποσκευές. Βγήκαμε έξω και περιμέναμε περίπου 5 λεπτά. Ήρθε βανάκι για να παραλάβει εμάς και άλλο ένα ζευγάρι με περισσότερες βαλίτσες.

Για τις αφίξεις των πτήσεων ενημερώνονται και από την ιστοσελίδα του αεροδρομίου, έτσι ώστε να γνωρίζουν αν υπάρχει καθυστέρηση κλπ.

VACH

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαλκάνια όχι παίξε γέλασε
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος των Άλπεων
Καλησπέρα σε όλους τους πολυταξιδευτές,

πρόκειται να παρκάρουμε το αυτοκίνητό μας στο Ελ. Βενιζέλος για 4 μέρες περίπου και εξετάζοντας τις επιλογές μας είδα ότι υπάρχει μια εταιρεία, η airpark, την έχω πετύχει κάνα δυο φορές στο αεροδρόμιο, που προσφέρει πάρκινγκ μακράς διαρκείας. Κοστίζει 35 ευρώ για τις μέρες που το θέλουμε, ενώ το πάρκιγκ του αεροδρομίου γύρω στα 50. Επειδή η διαφορά είναι μικρή (αλλά αισθητή στις μέρες μας), θέλω να ρωτήσω όσους την έχουν χρησιμοποιήσει αν αξίζει και συγκεκριμένα:

1. μήπως είναι πολύ μακριά το πάρκινγκ από τις αφίξεις/αναχωρήσεις; Είδα ότι σε μεταφέρουν με πουλμανάκι και ανησυχώ ότι θα 'ναι στην άλλη άκρη του κόσμου.

2. Τη θεωρείτε αξιόπιστη;

3. Χρειάζεται οπωσδήποτε ηλεκτρονική κράτηση (;!)

Θα το εκτιμούσα αν μου απαντούσαν όσοι την έχουν χρησιμοποιήσει!

PPhanny

Member
Ναι την έχω χρησιμοποιήσει. Πολύ καλή. Αν πω παραπάνω (που είναι αληθέστατα) θα μοιάζει διαφήμιση.

Δεν απάντησα στις ερωτήσεις σου: 1. 5-6 λεπτά 2.Ναι 3.Οχι

Last edited by a moderator:

VACH

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαλκάνια όχι παίξε γέλασε
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος των Άλπεων
Σ' ευχαριστώ πολύ, pphanny!

Θα ταξιδεύουμε μεταμεσονύχτιες ώρες και γι' αυτό το ψάχνω. Αλλά αφού είναι μόνο 5 λεπτά μακριά αξίζει, μένει μόνο να δω αν όντως υπάρχει 24ωρη εξυπηρέτηση όπως λέει στο σάιτ, γιατί θα φτάσουμε κατά τις 4.30 τη νύχτα και δεν θέλω να ψάχνω!

ELENH1974

Member
Επόμενο Ταξίδι
punta cana
Ταξίδι-Όνειρο
νεα υορκη
Εχω χρησιμοποιησει 2 παρκινγκ γυρω απο το αεροδρομιο και τα δυο 24 service.Απολυτως ασφαλη και τα δυο. 5 λεπτα αποσταση και τα δυο και με πλυμενο το αυτοκινητο στο γυρισμο.Χιλιες φορες καλυτερα απο το αεροδομιο.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom