• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γαλλία Paris l'amour !!

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
γεια σας παιδια! εγω δεν έχω να προτείνω κατι για φαγητό, γιατί ό,τι κι αν εφαγα στο Παρίσι ηταν ΑΗΔΙΑ!!! Επίσης, επιβεβαιώνω οτι η φημη ότι οι Γαλλοι είναι βρωμιαρηδες είναι πέρα ως πέρα αληθινή. Πιανουν τα πάντα με τα βρωμο-χερα τους και μετά σου δίνουν την κρεπα, την πίτσα ή ο,τι αλλο έχεις ζητησει! Γυρισα πίσω με αναθεωρημένη απόψη για το "βρωμικο"!
Απίστευτο Post. Απλά απίστευτο. Άλλη φορά να τρως μόνο στα McDonalds. Ίσως να είναι και πραγματικά καλύτερη επιλογή από αυτές που έκανες... (Μα πίτσα στο Παρίσι?)

ΥΓ: Το Angelina έχει εξαιρετική σοκολάτα, αλλά είναι απελπιστικά τουριστικό...

kabamarou

Member
Καλά έχω κάνει και εγώ τέτοια κουφά:)Είχα πάει σε αμερικάνικό εστιατόριο στο Βερολίνο:)αλλά εκτός από την πίτσα που έφαγα ήπια και μια Γερμανική μπύρα:)εκτός από σοκολάτα τι άλλο προτείνετε να δοκιμάσω στο Παρίσι;Μην μου πείτε να πάω μόνο σε κανένα εστιατόριο που θα πληρώσουμε 40 ευρώ το άτομο γιατί πολύ απλά δεν βγαίνω:)
Τι τοπικές λιχουδιές οικονομικές αξίζουν;

chrisbd

Member
Αξίζει επίσης για κάποιον που έχει περισσότερο χρόνο να επισκεφθεί το δάσος του Vincennes όπου θα δεί το κάστρο, τον ζωολογικό κήπο, το Park Floral (να είναι Άνοιξη η Καλοκαίρι για να απολαύσει λουλούδια), και φυσικά περπάτημα στο δάσος και στη λιμνούλα για βαρκάδα. Επίσης το Chantilly με το μουσείο αλόγου( μοναδικό), αλλά και το φοβερό κάστρο (σιγά μη δεν είχε κάστρο και εκεί) και κάπου στούς κήπους του κάστρου αν θέλετε ανεβείτε στο αερόστατο και όταν κατεβείτε να φάτε ένα παγωτό στην καφετέρια του κήπου με chantilly φυσικά. Τώρα αν είστε μανιώδης με τα κάστρα υπάρχει και αυτό Château de Vaux-le-Vicomte και του Fontainebleau με τους αντίστοιχους κήπους που μπορεί κανείς να τα δεί και απο το Google δορυφορικά να πάρει μια ιδέα.

• Like
Reactions: vpg

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη