jkourkoulis
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Erasmus στο Παλέρμο!
- Ταξίδι-Όνειρο
- χεχε
Καλησπέρα σε όλους. Για άλλη μία φορά χρειάζομαι τη βοήθειά σας. Έχω ένα πολύ ευχάριστο "πρόβλημα". Έχω αποφασίσει του χρόνου να πάω για 6 μήνες σε κάποιο ξένο πανεπιστήμιο μέσω του προγράμματος Erasmus και δεν ξέρω πιο να βάλω πρώτο στη λίστα. Τα τρία επικρατέστερα (στα άλλα δεν έδωσα καμία σημασία ) είναι:
1) Universita mediterranea di reggio CALABRIA
2) Universita degli studi di PALERMO
3) Universidad de GRANADA
Το τρίτο έχει το ελαφρύ προβάδισμα ότι είναι στη λίστα του τμήματός μου ενώ τα άλλα δύο είναι από τη λίστα άλλου τμήματος του πανεπιστημίου. Τα δύο τμήματα από ότι μας είπαν οι δύο υπεύθυνοι καθηγητές συνεργάζονται πολύ στενά και επιτρέπουν στους φοιτητές να επιλέξουν από τη λίστα του άλλου, αρκεί να βρουν μαθήματα για αντιστοίχηση βέβαια. Τέλος πάντων αυτά είναι τα "ακαδημαϊκά θέματα" που θα με απασχολήσουν σε μεγάλο βαθμό, από εσάς περιμένω να ακούσω πιο ταξιδιωτικές απόψεις. Πιστεύω πως και οι τρεις πόλεις είναι πανέμορφες αλλά δυστυχώς δεν έχω επισκεφτεί καμία. Ακούω γνώμες...
1) Universita mediterranea di reggio CALABRIA
2) Universita degli studi di PALERMO
3) Universidad de GRANADA
Το τρίτο έχει το ελαφρύ προβάδισμα ότι είναι στη λίστα του τμήματός μου ενώ τα άλλα δύο είναι από τη λίστα άλλου τμήματος του πανεπιστημίου. Τα δύο τμήματα από ότι μας είπαν οι δύο υπεύθυνοι καθηγητές συνεργάζονται πολύ στενά και επιτρέπουν στους φοιτητές να επιλέξουν από τη λίστα του άλλου, αρκεί να βρουν μαθήματα για αντιστοίχηση βέβαια. Τέλος πάντων αυτά είναι τα "ακαδημαϊκά θέματα" που θα με απασχολήσουν σε μεγάλο βαθμό, από εσάς περιμένω να ακούσω πιο ταξιδιωτικές απόψεις. Πιστεύω πως και οι τρεις πόλεις είναι πανέμορφες αλλά δυστυχώς δεν έχω επισκεφτεί καμία. Ακούω γνώμες...