stellalala
Member
Τώρα πως να μην συμφωνήσω με τον traveller που σου "τάσουρε";;είναι δυνατόν να ταξιδεύεις σε δύο μέρες και να μην ξέρεις αν εκεί που μένεις έχει σύνδεση με μετρό κλπ ;μ αρέσει που βάζεις και σαν τελευταίο ερώτημα το πιό ουσιώδες που θάπρεπε πρώτο πρώτο να τόχετε λύσει,να τόχεις ψάξει ,μέσω ιστοσελίδων των μέσων μεταφοράς Λονδίνου κλπ κλπ,ψάχνεις και βρίσκεις....θέλει διάβασμα.
Εχει και τραίνα για αεροδρόμιο και λεωφορεία αλλά συγκεκριμένες ώρες από συγκεκριμένους σταθμούς και για να προσεγγίσεις το σταθμό απ όπου ξεκινάν μεταμεσονύκτιες ώρες ,2,3 τη νύχτα(όταν δηλ σταματάει το μετρό γιατί γύρω στις 12 ανάλογα με τους σταθμούς σταματάει )πρέπει να ξέρεις ποιό νυχτερινό λεωφορείο θα βολέψει να πάρεις από κει που θα μένετε(εκτός κι αν πάρετε ταξί).
Εντάξει, εγώ φταίω που δεν επεσήμανα ότι κάποια βασικά όντως τα έχω λύσει, όπως τη μεταφορά μου από και προς το αεροδρόμιο με το easy bus που το έχω κλείσει μέσω internet. Τώρα το πώς θα φτάσουμε στις 3 η ώρα σε εκείνη τη στάση για να πάρουμε το λεωφορείο, μάλλον όταν φτάσουμε εκεί θα είναι πιο εύκολο να ρωτήσουμε τι ώρες σταματούν τα δρομολόγια του μετρό κλπ. Το βασικό μου ερώτημα είναι σχετικά με αυτή την έρημη την oyster card, αξίζει να τη βγάλουμε για να μετακινούμαστε Παρασκευή και Σάββατο όλη μέρα ή μας κάνει το ίδιο να βγάζουμε κάθε φορά εισιτήριο από το μετρό;;; Τη βγάζουμε από το αεροδρόμιο ή από το μετρό;;; (Εντάξει δε φημίζομαι για την οργανωτικότητά μου )