• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

On the road again!

stefart

New Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Ο τίτλος είναι μεταφορικός και έχει να κάνει με το πρώτο μου ταξίδι μετά από 4 χρόνια! Ο λόγος βέβαια άξιζε τη θυσία και είναι τα δύο υπέροχα διδυμάκια μου! Τώρα με τον άντρα μου ετοιμαζόμαστε για ένα 6ημερο στην Ιταλία και συγκεκριμένα Φλωρεντία και Ρώμη. Στη Φλωρεντία είναι η δεύτερη φορά που πάμε λόγω φίλων που μένουν εκεί, αλλά στη Ρώμη η πρώτη. Είμαστε ενθουσιασμένοι αν και έχουμε ελάχιστες μέρες σε σχέση με την πόλη, αλλά πιο πολύ είμαστε ενθουσιασμένοι που θα ξαναταξιδέψουμε. Για μας τα ταξίδια αποτελούν στόχο ζωής και ανυπομονούμε να το μοιραστούμε και με τα παιδιά μας. Ας ελπίσουμε ότι θα μας μείνει και κανένα Δώρο Πάσχα ή Χριστουγέννων γι' αυτό!!!

meli

Member
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
Καλωσηρθες στην παρεα μας και καλα να περασετε με τα παιδακια σας!!!:clap:

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
καλώς την stefart!!
καλώς ήρθες!εύχομαι πολλά και καλά ταξίδια,για Ρώμη-Φλωρεντία θα βρείς τόσο υλικό που θα βαρεθείς να διαβάζεις...!κάνε μια αναζήτηση και θα βρείς τα πάντα!
καλή συνέχεια!

varioAthens

Member
Καλωσόρισες stefart!!! :)
Πολύς ενθουσιασμός για το ταξίδι στην Ιταλία, ε? Άντε με το καλό και εύχομαι να ακολουθήσουν πολλά πολλά ακόμα!

nenena

Member
Επόμενο Ταξίδι
αναζητείται
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Καλωσήρθες! It' s good to be back, ε? Καιρός να καλύψεις το χαμένο χρόνο και καλή αρχή με τη Ρώμη!

kalove

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Εθνικά πάρκα ΗΠΑ
καλώς όρισες καί καλά να περάσετε
γιά ρώμη νάπολη ετοιμάζομαι καί γώ για τον ιούλιο, οπότε περιμένω εντυπώσεις

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Καλως ηρθες και απο εμενα....και καλη παραμονη :welcome2:

stefart

New Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Παιδιά, σας ευχαριστώ όλους για την υπέροχη υποδοχή! Είχα ξαναπάρει πληροφορίες από το travelstories για ταξίδια, αλλά δεν ήξερα πόσο ζεστή είναι η ατμόσφαιρα! Υπόσχομαι πλήρη αναφορά με το γυρισμό. Και θα έχω πολύ καλά tips για τη Φλωρεντία, αφού έχουμε φίλους που μένουν εκεί και θα μας γυρίσουν. Και την πρώτη φορά είχαμε περάσει τέλεια! Θα τα συγκεντρώσω όλα με την επιστροφή και θα τα γράψω.

tai

Member
Ταξίδι-Όνειρο
το τελος του δρομου
καλώς ήρθες και καλά ταξίδια να έχεις

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη