Είναι φανερό ότι είμαι η συμπάθεια του traveller πλέον... Ωραίες κοπέλες υπάρχουν παντού αν σκεφτόμασταν έτσι θα είχαμε αποκλείσει το μισό πλανήτη τουλάχιστον. Άντε για να μην προτείνω καμία Βραζιλία τώρα...Καταπληκτικές προτάσεις... θα έχεις χωρίσει πριν καν να γυρίσεις... αν βέβαια αντέξεις και δεν κόψεις τις φλέβες σου 15 μέρες στο Μπαλί... κι εγώ πολύ καλά πράγματα είδα στην Κούβα αλλά δεν πήγα με καμία γυναίκα... ρε πας στο Άργος με το πεπόνι σου?
Γιατί τίθεται θέμα να αποτελέσουν πειρασμό οι μπαλινέζες όπως οι κουβανέζες???:roll:Είναι φανερό ότι είμαι η συμπάθεια του traveller πλέον... Ωραίες κοπέλες υπάρχουν παντού αν σκεφτόμασταν έτσι θα είχαμε αποκλείσει το μισό πλανήτη τουλάχιστον. Άντε για να μην προτείνω καμία Βραζιλία τώρα...
Επίσης θα πρέπει να σκεφτούν ότι αυτά είναι μακρινά ταξίδια και ουσιαστικά τρώνε 2 μέρες στα αεροδρόμια και στα αεροπλάνα για αυτό είπα ίσως καλύτερα θα είναι περισσότερες μέρες.
Εμείς πάντως πήγαμε στο Μπαλί για 10 νύχτες και δε βαρεθηκαμε λεπτό και δε χωρισαμε κιόλας βέβαια δεν είμαστε παντρεμένοι ακόμα δε ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο αυτό στην ψυχολογία ενός άνδρα
Aστο... αποτυχημένος άντρας θα ήσουν... οι Βραζιλιάνες έχουν τα χάλια τους...Άντε για να μην προτείνω καμία Βραζιλία τώρα...
Εμείς πάντως πήγαμε στο Μπαλί για 10 νύχτες και δε βαρεθηκαμε λεπτό και δε χωρισαμε κιόλας βέβαια δεν είμαστε παντρεμένοι ακόμα δε ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο αυτό στην ψυχολογία ενός άνδρα
... και με το εφάπαξ πήγαιναν ταξιδάρες εξωτερικό... τώρα πάμε γαμήλια όπου προλάβουμε γιατί δεν ξέρουμε αν θα πάρουμε καν σύνταξη!!!