Βουλγαρία Ognyanovo - Βουλγαρία

Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Θα βρεθώ στο Ognyanovo για 3-4 μερες τον Οκτωβρη. Αξιζει να επισκεφτουμε, για μια βολτα, για ψωνια, για φαγητο, για την φυση ή για οτιδηποτε αλλο, καποιο απο τα κοντινα χωρια γυρω γυρω;

Παμε για χαλαρωση(σπα, λουτρα κλπ), αλλα αν αξιζει και κατι αλλο εκει γυρω γιατι οχι;

Αφηνω και μια φωτογραφια πιο κατω με τα ονοματα των γυρω χωριων (και πολεων; )

1724509762690.png

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Το Ονιανοβο δεν έχει να επιδείξει κάτι το ιδιαίτερο πέρα απο ένα κέντρο θερμών λουτρών που θυμίζει περασμένα χρόνια, πόσο μάλλον να κάτσεις 3-4 μέρες. Εκτός αν πας με το αμόρε να απομονωθείς.

Πριν απο το Ονιανοβο υπάρχει αρχαιολογικος χώρος των Ρωμαικων χρόνων, που δεν νομίζω ότι σε ενδιαφέρει.

vasiliss

Member
Επόμενο Ταξίδι
;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Ρωσία -Ισλανδία - Περού
Θα βρεθώ στο Ognyanovo για 3-4 μερες τον Οκτωβρη. Αξιζει να επισκεφτουμε, για μια βολτα, για ψωνια, για φαγητο, για την φυση ή για οτιδηποτε αλλο, καποιο απο τα κοντινα χωρια γυρω γυρω;

Παμε για χαλαρωση(σπα, λουτρα κλπ), αλλα αν αξιζει και κατι αλλο εκει γυρω γιατι οχι;

Αφηνω και μια φωτογραφια πιο κατω με τα ονοματα των γυρω χωριων (και πολεων; )

View attachment 471322
Στις σημειώσεις μου έχω στα υπ όψιν τα :
Leshten και Kovachevitsa σαν παραδοσιακά χωριά και τον καταρράκτη Bukov. Δεν έχω πάει όμως σε κανένα από αυτά για να σου πω αν όντως αξίζουν.

Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Το Ονιανοβο δεν έχει να επιδείξει κάτι το ιδιαίτερο πέρα απο ένα κέντρο θερμών λουτρών που θυμίζει περασμένα χρόνια, πόσο μάλλον να κάτσεις 3-4 μέρες. Εκτός αν πας με το αμόρε να απομονωθείς.

Πριν απο το Ονιανοβο υπάρχει αρχαιολογικος χώρος των Ρωμαικων χρόνων, που δεν νομίζω ότι σε ενδιαφέρει.
Ακριβως οπως το ειπες θα γινει. Με το αμορε 😂

Απλως ψαχνω να βρω καποιο χωριο γυρω γυρω που να εχει καποιο ενδιαφερον

Πως λεγεται ο αρχαιολογικος χωρος;

Αλλη μια ερωτηση, χρειαζομαι βινιετα για να παω μεχρι το Ognyanovo;

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Ακριβως οπως το ειπες θα γινει. Με το αμορε 😂
Θα περιμένω τις σχετικές φωτογραφίες στο σχετικό νήμα :haha:

Πως λεγεται ο αρχαιολογικος χωρος;
NIKOPOLIS AD NESTUM - INFORMATION AND HISTORY

Αλλη μια ερωτηση, χρειαζομαι βινιετα για να παω μεχρι το Ognyanovo;
Για πιο λόγο να μην θέλει βινιετα το Ονιανοβο;

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Λεω μηπως μπορουσαμε να την γλυτωσουμε, αλλα οπως ειδα δεν αξιζει και το ρισκο. 5-6 ευρω ειναι
Υπάρχει η βινιετα σαββατοκύριακου που είναι 4,5€ και είναι ιδανική για μία βόλτα στη περιοχή. Μπαίνεις στη χώρα Παρασκευή απο 12:00 και βγαίνεις Κυριακή έως τις 24:00. Αλλιώς πληρώνεις 7€ την εβδομαδιαία. Ο καθένας κρίνει ανάλογα με τα θέλω του και το πορτοφόλι του.

Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα