elenara88
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Πορτογαλία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ανταρκτική, Περού, Ινδία
μ αρεσει τοσο πολυ να βλεπω ανθρωπους να ψαχνουν λογικη σε θεματα που εμπλεκεται η θρησκεια! keep posting!
Σπουδαίος ο Dawkins αλλά όχι και με θρησκευτικό φανατισμό, κι εγώ προτιμώ πιο παθιάρικες αιρέσεις:Δεν κάνω καμία πλάκα...Οι οπαδοί του Dawkins τον λατρεύουν με θρησκευτικό φανατισμό και ο ίδιος την έχει δει ο νεο-προφήτης του 21ου αιώνα...
Γι'αυτό και εγώ προτιμώ το παστίτσιο...
Σπουδαίος ο Dawkins αλλά όχι και με θρησκευτικό φανατισμό, κι εγώ προτιμώ πιο παθιάρικες αιρέσεις:
μ αρεσει τοσο πολυ να βλεπω ανθρωπους να ψαχνουν λογικη σε θεματα που εμπλεκεται η θρησκεια! keep posting!
Σωστα μίλησες τέκνο μουΣπουδαίος ο Dawkins αλλά όχι και με θρησκευτικό φανατισμό, κι εγώ προτιμώ πιο παθιάρικες αιρέσεις:
Ουάου,τρομερή επίπτωση!Όταν κάποιος Γερμανός καθολικός επιλέξει να μην πληρώνει το χαράτσι και υπογράψει τη σχετική δήλωση, τότε το Γερμανικό κράτος προωθεί αυτή τη δήλωση στην καθολική εκκλησία και το άτομο αυτό αποκηρύσσεται (excommunicated)...
:killme:Και θα γίνεις και excommunicated,αυτό που το πας;
Και τωρα υπαρχει και αδειο κελι στον Κορυδαλλο.Άν τη Μ. Εβδομάδα παραγγείλω σουβλάκια. Θα περιμένω τον ντελιβερά και θα σκάσουν οι ΔΕΛΤΑ (για να μην πω και τα ΕΚΑΜ);;;.
...και είναι χοιρινά, τα σουβλάκια, και Πακιστανός ο ντελιβεράς;Άν τη Μ. Εβδομάδα παραγγείλω σουβλάκια. Θα περιμένω τον ντελιβερά και θα σκάσουν οι ΔΕΛΤΑ (για να μην πω και τα ΕΚΑΜ);;;.
Τη σκεφτόσουν πολύ ώρα αυτή την ατάκα;Μόνο να κάνετε κριτική στους μουλάδες ξέρετε μερικοί,το σκοταδισμό της δικής σας θρησκείας δεν τον βλέπετε.