Γλυκίσματα με καρύδα και μάγκο έφερα για εμένα και για δώρα.Τι πιστευετε ότι αξιζει να αγορασει κανεις από το Βιετνάμ;
Τρώγαμε τα γλυκά μάγκο και λέγαμε το τραγούδι "έμαθα πως έχεις μάγκο είσαι και μερακλής.."
Γλυκίσματα με καρύδα και μάγκο έφερα για εμένα και για δώρα.Τι πιστευετε ότι αξιζει να αγορασει κανεις από το Βιετνάμ;
Το βιετναμέζικο ντογκ δεν υπάρχει στη λίστα νομισμάτων της ρέβολουτ. Ετσι κ αλλιώς εκεί χρειάζεστε μετρητά. Στις κάρτες βάζουν καπέλο. Με τη ρεβολούτ εμείς βγάλαμε ντογκ κάποια στιγμή με κάποιες μικρές προμήθειεςΕπίσης, αλλαξε κανείς από ευρώ σε ντονγκ με τη Revoluta; γιατι προσπαθω αλλα το νομισμα δεν ειναι διαθεσιμο. Βεβαια στη βοηθεια αναφερει οτι αν παμε εκει, θα το δειχνει διαθεσιμο...
Πολυ ωραια η Ιστορια σου, την διαβασα ολη, μια ερωτηση επειδη ειμαι μπλεγμενος με τα τοσα που εχω διαβασει. Για Halong Bay κλεινω απο τωρα μεσω Βοοκιng ή απο εκει μεσω καποιου πρακτορειου γιατι θελουμε μεταφορα μετα για σεροδρομειο.Αυτό δεν θα σας το εγγυηθεί κανένας! Και ο Δεκέμβρης φέτος ήταν αρκετά βροχερός σε βορρά και κέντρο. Εγώ πήγα πέρσι το Γενάρη αλλά έχω επαφές στη χώρα. Και ακόμη το Γενάρη στο βορρά έβρεχε ενώ έπρεπε να είχαν σταματήσει, προφανώς έχουν επηρεαστεί κ αυτοί από την κλιματική αλλαγή.
Αν θέλεις περισσότερες πληροφορίες δες και στην ιστορία που έγραψα
Βιετνάμ - Μαλαισία - Σιγκαπούρη - Βιετνάμ γιέ γιέ.
ΚαλησπέραΠολυ ωραια η Ιστορια σου, την διαβασα ολη, μια ερωτηση επειδη ειμαι μπλεγμενος με τα τοσα που εχω διαβασει. Για Halong Bay κλεινω απο τωρα μεσω Βοοκιng ή απο εκει μεσω καποιου πρακτορειου γιατι θελουμε μεταφορα μετα για σεροδρομειο.
Φυσικά μπουφάν North FaceΤι πιστευετε ότι αξιζει να αγορασει κανεις από το Βιετνάμ;
Καλημέρα σας
Μέσα Απριλίου πάμε Βιετνάμ για 14 ημέρες.Καποιος που έχει επισκεφτεί την περιοχή με τις σπηλιές μπορεί να μας διαφωτίσει αν αξίζει ώστε να τις περιλάβουμε και να συμπιεσουμε το πρόγραμμά μας;Ευχαριστώ
Ποιες σπηλιές εννοείς?Καλημέρα σας
Μέσα Απριλίου πάμε Βιετνάμ για 14 ημέρες.Καποιος που έχει επισκεφτεί την περιοχή με τις σπηλιές μπορεί να μας διαφωτίσει αν αξίζει ώστε να τις περιλάβουμε και να συμπιεσουμε το πρόγραμμά μας;Ευχαριστώ
Αν μιλάτε για το Phong Nha Ke Bang, αξίζει ένα 3ήμερο εύκολα, τουλάχιστον. Απίθανα τοπία, τρομερά σπήλαια, και αν δεν έχετε μικρό παιδί μαζί σας, θα μπορείτε να πάρετε κάποια από τα τρεκ ταυτόχρονα. Εμείς κάναμε εναλλάξ, διότι δεν επιτρεπουν σε παιδιά κάτω των 15 να συμμετέχουν.Καλημέρα σας
Phong-Nha caves και ότι άλλο μπορούμε εκεί γύρω votanic garden ,paradise cavesΠοιες σπηλιές εννοείς?
Και τα δύο που αναφέρατε μπορείτε να τα πάτε ανεξάρτητα, σε μια μέρα με ενοικίαση παπάκιPhong-Nha caves και ότι άλλο μπορούμε εκεί γύρω votanic garden ,paradise caves