OΣΕ, το φαινόμενο :-(

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Η COSCO ή θα ψάξει άλλο λιμάνι
μηπως μπερδευτηκες με την επιβατικη κινηση? Τι σχεση εχει η Κοσκο? Η γραμμη ανοιγει 10-12 Οκτωβριου συμφωνα με το συμβουλο του Οσε.
Το πιο κατω βιντεο ειναι στο σημειο λιγο πριν βγεις στη ΠΑΘΕ
Η οποια ανοιγει σημερα στις 17.00

chrisbd

Member
Ποιανού χρόνου δεν λέει.. Κρατα μικρο καλάθι και μακάρι.. αλλά τον υφυπουργό τον βλέπω μαζεμένο..

Το βιντεάκι της ERT NEWS δείτε κυρίως απο το 6:30 στο πιο κατω λινκ για να καταλάβετε το πόσο σοβαρά ειναι τα προβλήματα..

Κακοκαιρία Daniel: Πότε θα λειτουργήσει ξανά η σιδηροδρομική γραμμή Αθήνα-Θεσσαλονίκη | mynews.gr

Ναι ανοιγει για μικρά οχηματα μεχρι 3,5 τονους..

Last edited:

paefstra

Member
Ποιανού χρόνου δεν λέει.. Κρατα μικρο καλάθι και μακάρι.. αλλά τον υφυπουργό τον βλέπω μαζεμένο..

Το βιντεάκι της ERT NEWS δείτε κυρίως απο το 6:30 στο πιο κατω λινκ για να καταλάβετε το πόσο σοβαρά ειναι τα προβλήματα..

Κακοκαιρία Daniel: Πότε θα λειτουργήσει ξανά η σιδηροδρομική γραμμή Αθήνα-Θεσσαλονίκη | mynews.gr

Ναι ανοιγει για μικρά οχηματα μεχρι 3,5 τονους..
Φιλε αν σε εναν τοπο δεν μπορουν να ανοιξουν δυο εβδομαδες ηδη τα σχολεια (και συζητιεται οτι θα καθυστερησουν εναν μηνα), δεν στηνεται γραμμη σε μηνες. Ασε πως ενημερωνεται ο καθε τυχαιος απο αλλη ηπειρο και ειναι αισιοδοξος.

paefstra

Member

chrisbd

Member
Λέει ο θυμόσοφος λαος "ήτανε στραβό το κλήμα τό 'φαγε κι ο γάιδαρος" και στον ΟΣΕ ειδικά "ηταν στραβό το κλίμα (το γενικό, η διάθεση) το' πνιξε κι ο Ντάνιελ"... και μπορει οι εμπορευματικές να αρχισουν να λειτουργούν οπως λένε πιο συντομα με χαμηλες ταχυτητες αλλά το Αθηνα Θεσσαλονικη, Α θέση που ηθελα να κάνω τρομάρα μου, θα παρει καιρό..

paefstra

Member
Λέει ο θυμόσοφος λαος "ήτανε στραβό το κλήμα τό 'φαγε κι ο γάιδαρος" και στον ΟΣΕ ειδικά "ηταν στραβό το κλίμα (το γενικό, η διάθεση) το' πνιξε κι ο Ντάνιελ"... και μπορει οι εμπορευματικές να αρχισουν να λειτουργούν οπως λένε πιο συντομα με χαμηλες ταχυτητες αλλά το Αθηνα Θεσσαλονικη, Α θέση που ηθελα να κάνω τρομάρα μου, θα παρει καιρό..
Το εχω κανει απειρες φορες. Στις τουαλετες της Α θεσης ερχονται οι της Β γιατι οι δικες τους τουαλετες ειναι σπασμενες η βρωμοκοπανε. Πεταμενα λεφτα. Οι τουαλετες ετσι σε ολο το τρενο ειναι ιδιες σε βρωμα.

chrisbd

Member
Το εχω κανει απειρες φορες. Στις τουαλετες της Α θεσης ερχονται οι της Β γιατι οι δικες τους τουαλετες ειναι σπασμενες η βρωμοκοπανε. Πεταμενα λεφτα. Οι τουαλετες ετσι σε ολο το τρενο ειναι ιδιες σε βρωμα.
Θα το εκανα μια φορα μόνο και μόνο για να μου φύγουν οι κακες αναμνησεις τελη δεκαετιας 70 και αρχες 80 με τα δεκάωρα και δωδεκάωρα και να πω επιτελους γιναμε "ευρωπαιοι", λέμε τωρα, με 4 ωρες μονο..

thanos75

Member
Επόμενο Ταξίδι
μάλλον Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Καλιφόρνια-Χαβάη
Το Δεκέμβριο του 22 ταξίδεψα για Θεσσαλονικη με το φίλο μου. Σήμερα σχολιαζαμε πως πραγματικά λες και ήταν κάτι σαν "τέλος εποχής" εκείνο το ταξίδι

paefstra

Member
μηπως μπερδευτηκες με την επιβατικη κινηση? Τι σχεση εχει η Κοσκο? Η γραμμη ανοιγει 10-12 Οκτωβριου συμφωνα με το συμβουλο του Οσε.

Η οποια ανοιγει σημερα στις 17.00
Ηρθε σημερα το πρωτο μηνυμα απο 112 σε φιλη στον Παλαμα γιατι απο αυριο αρχιζουν φθινοπωρινα πρωτοβροχια και κατεβαζουν τον στρατο.
Αντιλαμβανεσαι οτι φετος τον χειμωνα θα ειμαστε στο ιδιο εργο θεατες?
Ουτε τα σχολεια ανοιγουν και αυτη την εβδομαδα.

Last edited:

paefstra

Member

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.644
Μέλη
39.395
Νεότερο μέλος