paefstra
Member
Μολις ειδα διαψευση, δεν ειναι ωραια πραγματα αυτα.Μόνο που δεν συνέβη ποτε αυτό το γεγονός … Δημοσιογραφία στα καλύτερα της
Μολις ειδα διαψευση, δεν ειναι ωραια πραγματα αυτα.Μόνο που δεν συνέβη ποτε αυτό το γεγονός … Δημοσιογραφία στα καλύτερα της
Κάνουν τα πάντα για ένα κλικΜολις ειδα διαψευση, δεν ειναι ωραια πραγματα αυτα.
Υπαρχει και η ατομικη ευθυνη. Ξερεις οτι με ΚΤΕΛ οι πορτες θα ειναι κλειστες. Επιλεγεις ΟΣΕ, ξερεις οτι σκοτωνεται κοσμος, θα ρισκαρεις και λιγο. Εχουν γινει ξενερωτοι οι παΡτιωτες μας και μισουν την Ελλαδιτσα μας.Δεν ξέρω όμως αν η Hellenic Train ή ο ΟΣΕ ή και εγώ δεν ξέρω ποια άλλη αρμόδια εταιρία διαψεύσει κι αυτές τις καταγγελιες, όπως πχ περί πορτών που ανοίγουν ξαφνικά κ χωρίς λόγο κατά τη διάρκεια της κίνησης του συρμού.
Τρένα: Εικόνα διάλυσης παρουσιάζουν οι εργαζόμενοι - Πρώτο εξώδικο προς την Hellenic Train μετά τα Τέμπη
Εφτα ωρες και τρια λεωφορεία αλλαξα,τη στιγμη π με ΟΣΕ θα έφτανα με το ιδιο τρενο στον προορισμο κ σε λιγοτερο χρονο,σε προορισμο π ηθελα.Υπαρχει και η ατομικη ευθυνη. Ξερεις οτι με ΚΤΕΛ οι πορτες θα ειναι κλειστες. Επιλεγεις ΟΣΕ, ξερεις οτι σκοτωνεται κοσμος, θα ρισκαρεις και λιγο. Εχουν γινει ξενερωτοι οι παΡτιωτες μας και μισουν την Ελλαδιτσα μας.
Συγνώμη, το 2026 πως και από που προκύπτει;Τελος το τρενο Αθηνα Θεσσαλονικη γιατι οι ζημιες στη Θεσσαλια ειναι τεραστιες. Απο το 2026 και αν.
Τέλος το τρένο Αθήνα-Θεσσαλονίκη διά στόματος Σταϊκούρα - Επανέναρξη των δρομολογίων έπειτα από μήνες
Απο το οτι τον χειμωνα θα βρεχει σε εδαφος που εχει αλλαξει συσταση και τα εργα δεν θα προχωρανε οπως πιστευουν. Ποτε τα εργα στη χωρα μας δεν εχουν ρεαλιστικα χρονοδιαγραμματα.Συγνώμη, το 2026 πως και από που προκύπτει;
Τι εννοείς από που προκύπτει? Η συμφορμίτισα είναι προφανές ότι έχει πληροφορίες εκ των έσω, 2026 και αν είπε... μέχρι τότε η COSCO θα κάθετε, θα προσεύχεται στον Κομφούκιο και θα στέλνει τα εμπορεύματά της στην Ευρώπη με μουλάρια...Συγνώμη, το 2026 πως και από που προκύπτει;