D
Delmem38110
Guest
Βαβέλ.
Το κλεισιμο των σταθμων σε ολη τη Β Ελλαδα, μιλαμε για κλειδωμα, που γεμιζε τα τρενα απο τις γυρω πολεις δεν ειναι καλος οιωνος. Εγω που ουσιαστικα μεγαλωσα στα τρενα και τα αγαπω πολυ αδυνατω να ξαναπαρω. Δεν υπαρχουν πια υπαλληλοι να σηκωσουν τηλεφωνο. Αν οι Θεσσαλονικοι για Αθηνα τα γεμισουν θα ειναι θαυμα. Με 200 ευρω το ζευγαρι.δεν ξερω, οι ωρες που ειδα μου φαινονται τελειες. αν χρειαζομουν να παω πανω ασυζητητι θα επαιρνα τραινο παρα να τα δινω σε λεωφορεια, αεροπλανα κλπ. οτι μα οτι κ να γινει απο τη στιγμη που πουληθηκε το '17 ειναι χαραγμενη η πορεια: θα επικρατησει. τα ασχξμα τα ξερουμε, χειροτερα δεν γινεται, ειναι μια αλλαγη θετικη.
το βλεπω λιγο εκτος κ πρακτικα. αν μενει καποιος Αθηνα περιξ κεντρου σε 4 ωρες ειναι κεντρο Θεσσ κ δεν θα το παρει αλλα θα προτιμησει να τρεχει σπατα με λεωφορεια, μετρο κ εκει αναμονες, ουρες, κ Θεσσ αλλο λεωφορειο και και? η ευκολια μου φαινεται εμφανης κ αν κατεβει οπως λενε ο χρονος στις 3.15-3.30 σε 2 χρονια , ε ειναι νομοτελειακο το τελος της αεροπορικης συνδεσης οπως την ξερουμε.Το κλεισιμο των σταθμων σε ολη τη Β Ελλαδα, μιλαμε για κλειδωμα, που γεμιζε τα τρενα απο τις γυρω πολεις δεν ειναι καλος οιωνος. Εγω που ουσιαστικα μεγαλωσα στα τρενα και τα αγαπω πολυ αδυνατω να ξαναπαρω. Δεν υπαρχουν πια υπαλληλοι να σηκωσουν τηλεφωνο. Αν οι Θεσσαλονικοι για Αθηνα τα γεμισουν θα ειναι θαυμα.
Οκ, ισως να γινει ετσι. Ποιος δεν θελει να ξυπναει στις 5 το πρωι για να φτασει σταθμο Λαρισης στις 6.30 , αλλιως δεν εχει αλλο γρηγορο ως το βραδυ? Κτελ εχει καθε μια ωρα και βραδινα.το βλεπω λιγο εκτος κ πρακτικα. αν μενει καποιος Αθηνα περιξ κεντρου σε 4 ωρες ειναι κεντρο Θεσσ κ δεν θα το παρει αλλα θα προτιμησει να τρεχει σπατα με λεωφορεια, μετρο κ εκει αναμονες, ουρες, κ Θεσσ αλλο λεωφορειο και και? η ευκολια μου φαινεται εμφανης κ αν κατεβει οπως λενε ο χρονος στις 3.15-3.30 σε 2 χρονια , ε ειναι νομοτελειακο το τελος της αεροπορικης συνδεσης οπως την ξερουμε.
στο ποστ σου λεει 07.22 κ 17.22. δεν μπορω να φανταστω πιο βολικα ωραρια. τεσπα θα δουμε, τωρα εχει frecciabianca οχι αστεια...Οκ, ισως να γινει ετσι. Ποιος δεν θελει να ξυπναει στις 5 το πρωι για να φτασει σταθμο Λαρισης στις 6.30 , αλλιως δεν εχει αλλο γρηγορο ως το βραδυ? Κτελ εχει καθε μια ωρα και βραδινα.
(Εχει ξαναγινει, point to point Αθηνα Θεσσαλονικη εδιναν και δωρεαν φαι και ταινιες και πηγε απατο λεμε).
Μιας και τα ξέρεις καλά.Αποχαιρετισμος στις εκπτωσεις των εισιτηριων που ξεραμε, πλεον μονο 10% για μεγαλες κατηγοριες ταξιδιωτων.
Το νεανικο που μας αφορα ειχε 20%Μιας και τα ξέρεις καλά.
Τι εκπτώσεις καταργούνται;
Οχι ρε συ, επαιζε ελεγχος μετα τη Λαρισα. Μηπως τους υπνωτιζατε?Aχ! Πανε εκεινες οι εποχες που κοβαμε φοιτητικο-πολυτεκνο μεχρι Λάρισα και πηγαίναμε Αθήνα με το βραδινο, χωρίς να είμαστε πολύτεκνοι και έχοντας ξεχάσει να βγάλουμε πάσο.