• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

ΗΠΑ NY, LA και μετά Χαβάη

dimGan77

New Member
Σχεδιάζουμε με τη σύζυγό μου γαμήλιο ταξίδι το ερχομενο καλοκαίρι στη ΝΥ (3 ημερες), LA (3 ημέρες) και μετά ΧΑβάη (4 ημέρες).

Έχει κανείς να μας προτίνει ξενοδοχεία που να έχουν ευκολη πρόσβαση από αντίστοιχα αεροδρόμια, σε τιμή μεχρι 125 euro/νύχτα σε θεωρητικά ασφαλή περιοχή και κυρίως για το LA με το δυνατόν ευκολότερη συγκοινωνία, καθώς δε σχεδιάζουμε να νοικιάσουμε αμάξι σε κανέναν προορισμό.

Ευχαριστούμε προκαταβολικά για κάθε πρόταση.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Σχεδιάζουμε με τη σύζυγό μου γαμήλιο ταξίδι το ερχομενο καλοκαίρι στη ΝΥ (3 ημερες), LA (3 ημέρες) και μετά ΧΑβάη (4 ημέρες).

Έχει κανείς να μας προτίνει ξενοδοχεία που να έχουν ευκολη πρόσβαση από αντίστοιχα αεροδρόμια, σε τιμή μεχρι 125 euro/νύχτα σε θεωρητικά ασφαλή περιοχή και κυρίως για το LA με το δυνατόν ευκολότερη συγκοινωνία, καθώς δε σχεδιάζουμε να νοικιάσουμε αμάξι σε κανέναν προορισμό.

Ευχαριστούμε προκαταβολικά για κάθε πρόταση.
3 μέρες στη ΝΥ είναι τραγικά λίγες, 3 μέρες στο LA είναι τραγικά πολλές, και LA χωρίς αυτοκίνητο, καλύτερα μην πάτε (έχει μετρό, αλλά καλύπτει ελάχιστους από τους πιθανούς προορισμούς σας στην πόλη...). Χίλιες φορές καλύτερα στο San Francisco.

Από κει και πέρα, στη ΝΥ αποφύγετε τις περιοχές των αεροδρομίων (και των 3). Καλύτερα να αφιερώσετε χρόνο τη μέρα της άφιξης και της αναχώρησης για να μετακινηθείτε με ταξί, παρά να το κάνετε κάθε μέρα. Αν μείνετε στο Manhattan (αν η τσέπη σας το αντέχει, η επιλογή είναι μονόδρομος), δεν υπάρχει διαφορά για την πρόσβαση στο αεροδρόμιο από τις επιμέρους περιοχές. Αν θέλετε πρόσβαση σε θέατρα κλπ, μείνετε κοντά στην Times Square, για νυκτερινή διασκέδαση προτιμήστε το Village και τη Meatpacking district, k.a. Aποφύγετε to downtown, από την Canal και κάτω (ερημιά το βράδυ) και κάποιες περιοχές που καλύπτονται κακά από το μετρό (π.χ. Lower East side).

toumpiotis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
LENSOIS MARAHENSES
Σωστά τα λες Taver ,Νέα Υόρκη θέλει τουλάχιστον 5 μέρες και μετά αν πάτε Δυτική ακτή καλύτερα να προτιμήσεται Σαν Φραντσίσκο.Με τόσες λίγες μέρες δεν θα σας συμβούλευα να προσθέσεται την Χαβάη, καλύτερα να προσθέσεται Μαιάμι (για καμιά 4ήμερη κρουαζιέρα στην καραιβική) ή κάποιο νησί της Καραιβικής ώστε να έχεται και ποό σύντομη πρόσβαση για επιστροφή στην Ευρώπη.
Περίπου έτσι σχεδιάζουμε να κινηθούμε εμείς του χρόνου.Θα ξεκινήσουμε τέλος Ιούλη με 7 μέρες Νέα Υόρκη ,7 μέρες Σαν Φραντσίσκο και κοιλάδα Θανάτου και μετά Μπόρα Μπόρα 4 μέρες και Νέα Ζηλανδία άλλες 7 μερούλες.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Σωστά τα λες Taver ,Νέα Υόρκη θέλει τουλάχιστον 5 μέρες και μετά αν πάτε Δυτική ακτή καλύτερα να προτιμήσεται Σαν Φραντσίσκο.Με τόσες λίγες μέρες δεν θα σας συμβούλευα να προσθέσεται την Χαβάη, καλύτερα να προσθέσεται Μαιάμι (για καμιά 4ήμερη κρουαζιέρα στην καραιβική) ή κάποιο νησί της Καραιβικής ώστε να έχεται και ποό σύντομη πρόσβαση για επιστροφή στην Ευρώπη.
Περίπου έτσι σχεδιάζουμε να κινηθούμε εμείς του χρόνου.Θα ξεκινήσουμε τέλος Ιούλη με 7 μέρες Νέα Υόρκη ,7 μέρες Σαν Φραντσίσκο και κοιλάδα Θανάτου και μετά Μπόρα Μπόρα 4 μέρες και Νέα Ζηλανδία άλλες 7 μερούλες.
Sorry για το offtopic, αλλά πρώτη φορά βλέπω κάποιον εκτός από μένα που προγραμματίζει να πάει στη σοκαριστικά εντυπωσιακή Death Valley... (Η ιστορία μου εδώ: http://www.travelstories.gr/%F4%E1%...%E9%EE%E7/11403-california-uber-alles-10.html)

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Γιατί ρε συ; δεν είναι σούπερ προορισμός η Death Valley? Κι'εγώ ήθελα να πάω αλλά δε με "έβγαλαν" οι μέρες τελικά και την παρέκαμψα.

Επί του θέματος τώρα, αυτό το ταξίδι που περιγράφεις είναι τραγικά συμπιεσμένο και για προορισμούς που απέχουν πάρα πολύ ο ένας από τον άλλον. Θα έκοβα το LA και θα μοίραζα τις υπόλοιπες μέρες σε ΝΥ+Χαβάη, που και πάλι λίγες μου φαίνονται.

toumpiotis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
LENSOIS MARAHENSES
Sorry για το offtopic, αλλά πρώτη φορά βλέπω κάποιον εκτός από μένα που προγραμματίζει να πάει στη σοκαριστικά εντυπωσιακή Death Valley... (Η ιστορία μου εδώ: http://www.travelstories.gr/%F4%E1%...%E9%EE%E7/11403-california-uber-alles-10.html)
Sorry και απο εμένα για το offtopic αλλά φίλε Taver ,έννοια σου και έχεις πολλά να μου πείς ,εξάλου συνετέλεσες και εσύ με την ιστορία σου ώστε να προσθέσω την Death Valley στο πρόγραμμα .Αλλά για αυτά θα μιλήσουμε απο την καινούργια χρονια μετά το ταξίδι μου για Ιορδανία-Ισραηλ .:):):)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom