vickokka
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- παντου
Να ρωτήσω γιατί θέλω να είμαι σίγουρη:η Πλατεία Ηρώων είναι η Πλατεία Υμηττού;
Όχι. Είναι διαφορετική. Προσέξτε να μην μπερδευτείτε.Να ρωτήσω γιατί θέλω να είμαι σίγουρη:η Πλατεία Ηρώων είναι η Πλατεία Υμηττού;
το να χαθεις ειναι δυσκολο, ενα δρομο θα παρεις ουσιαστικα, αυτον πισω απο το σουπερμαρκετ δουκας και ανεβαινειςThank you! Εντάξει, και πάλι μια χαρά. Εγώ γενικότερα κόβω φλέβες να περιμένω να "συνεπέστατα" ελληνικά λεωφορεία και προτιμώ να περπατάω, απλά τώρα με προβληματίζει το ότι δεν ξέρω την περιοχή.
Είσαι πολυ γλυκος ....( απο Δευτέρα παρακαλω να γυρίσει πίσω ο παλιός καλός Σαμιον ) :xmas_twisted:ζεστη ατμοσφαιρα μεταξυ φιλων μια παρεα που με τη βοηθεια του φορουμ μεγαλωνει..αν κ τελευταιος, θενκς Orestcrete για την οργανωση..καλη διαμονη Thanasi, καλη επιστροφη στους φιλους που θα πανε βορεια κ καλες γιορτες σε ολους..
επομενο ραντεβου κοπη πιτας...προτεινα 22/1 στο γνωστο στεκι. ας ανοιχτει απο τωρα το τοπικ..
ε οχι απο Δευτερα..παραμονη..απο τεταρτη ομως ουαι κι αλιμονο κ δω κακο σχολιο για Ρωμη, Alitalia κλπ..ευαγγελια said:.( απο Δευτέρα παρακαλω να γυρίσει πίσω ο παλιός καλός Σαμιον )