(noob) ερώτηση για κλείσιμο εισητηρίων.

stgn

Member
Καλησπέρα,

με συγχωρείτε αν εχει ήδη απαντηθεί, αλλά επειδή την τελευταία φορά που ταξίδεψα εξωτερικό με αεροπλάνο ήταν σχεδόν πριν 10 χρόνια, θα ήθελα να ρωτήσω ποιά ειναι η πιο ενδεδειγμένη μέθοδος για να κλείσω εισητήρια?

Μέσω skyscanner? Booking? Κατευθείαν από τις αεροπορικές?

Για να γίνω πιο συγκεκριμένος, τέλη Αυγούστου θα χρειαστεί να πετάξω στη Γενεύη και οι πτήσεις που με βολεύουν είναι να πετάξω προς Γενεύη με Aegean και επιστροφή με Swiss Airways.

Τα φώτα σας παρακαλώ!

Ευχαριστώ!

gioannis13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
Απευθείας από την αεροπορική ή αν είναι τεράστια η διαφορά, το τεράστια το αφήνω στην διακριτική ευχέρεια σου.....από ιντερνετικό πρακτορείο.

stgn

Member
Κάτι που παρέλειψα να αναφέρω παραπάνω, είναι ότι ενώ είμαι σίγουρος για την πτήση προς Γενεύη, θα ήθελα να υπάρχει μια εναλλακτική για αλλαγή της επιστροφής κατα 1 ή 2 μέρες.

Απ ότι είδα, το skyscanner και σε επόμενο επίπεδο μέσω booking, παρέχεται αυτή η δυνατότητα.

Το έχει χρησιμοποιήσει κανείς? Ειναι μπλέξιμο? Γίνεται εύκολα? Πόσο μπορεί να κοστίζει?

Το skyscanner και το booking θεωρούνται αξιόπιστα? Λίγη βοήθεια γιατί δεν έχω ιδέα....

Ταξίδι-Όνειρο
ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ
Kαλησπερα,μια χαρα ειναι το scyscanner σαν πλατφορμα αναζητησης εισητηριων ,oπως αντιστοιχα και η kayak .Η scyscanner ομως ειναι πλατφορμα αναζητησης ολων των διαθεσιμων αεροπορικων ανα τιμη και εταιρεια , οπου θα σε παραπεμψουν σε σελιδες που απο εκει θα κλεισεις τα εισητηρια,Μια απο τις πιο δημοφιλεις ειναι η edreams ή mytrip οπου ειναι και ασφαλεστατες και την εχω χρησιμοποιησει εγω και τα περισσοτερα μελοι του φορουμ.Επισης μπορει να σε παραπεμψει και στην επισημη σελιδα της αεροπορικης Aegean,Emirates,easyjet κλπ..
Εαν δεν εισαι σιγουρος για την πτηση σου, μπορεις να επιλεξεις την flex επιλογη στο εισητηριο οπου μπορει να ακυρωσεις ή τροποποιησεις.
Απο booking μετα κλεινω κυριως μεμονωμενα ξενοδοχεια.
Εαν δεν εισαι τοσο σιγουρος παντως (εαν με το ιντερνετ σημερα ειναι πανευκολο) γιατι δεν πας οπως σου παν σε ενα πρακτορειο που θα σου κλεισουν και με ασφαλεια και θα εχεις και το κεφαλι σου ησυχο.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.953
Μέλη
39.656
Νεότερο μέλος
Lel os

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα