Fanie
Member
Θα είχε τίποτα μυστήριες εγκαταστάσεις εκεί κοντά (στρατός κλπ)
Μήπως είχε να κάνει με "προστασία προσωπικών δεδομένων" (ο όρος δεν απόλυτα ακριβής γι' αυτήν την περίπτωση, γι' αυτό έβαλα τα εισαγωγικά), δεδομένου ότι πρόκειται για μουσουλμανική χώρα;Στο Ντουμπαι στην παραλια του Jumeirah park απαγορευοταν αυστηρα η φωτογραφιση και βιντεοσκοπηση , αλλα ειδα την πινακιδα στο φευγα οπου ειχα ηδη τραβηξει μια- δυο παραλιοφωτος.
Για τη λήψη φωτογραφιών που περιλαμβάνουν παιδιά απαιτείται η συγκατάθεση των γονιών τους - και στην Ελλάδα. Πιθανόν γι' αυτό να απαγόρεψαν τη φωτογράφηση στο αθλητικό κέντρο.Μήπως είχε να κάνει με "προστασία προσωπικών δεδομένων" (ο όρος δεν απόλυτα ακριβής γι' αυτήν την περίπτωση, γι' αυτό έβαλα τα εισαγωγικά), δεδομένου ότι πρόκειται για μουσουλμανική χώρα;
Θυμάμαι ότι όταν, πριν μερικά χρόνια, είχα πάει με φίλους μου Γάλλους σε ένα καταπληκτικό αθλητικό κέντρο με πολλές πισίνες (ακόμα και για μωρά, με νερό 10cm) στην Tour και, εντυπωσιασμένη, προσπάθησα να βγάλω φωτογραφίες, οι σεκιουριτάδες έτρεξαν προς το μέρος μου και μου είπαν ότι δεν επιτρέπεται λόγω "προστασίας προσωπικών δεδομένων". :roll: