• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Next Εθνικής τράπεζας

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Έχω αρχίσει να κάνω κινήσεις στο λογαριασμό και στην prepaid αλλά τα bits μένουν αμετάβλητα. Έχω κάνει και μια αρνητική αξιολόγηση στο app αλλά δεν έχω κάποια αντίδραση προς το παρόν. Πρέπει να πάρω τηλέφωνο και βαριέμαι :mad:

paefstra

Member
Έχω αρχίσει να κάνω κινήσεις στο λογαριασμό και στην prepaid αλλά τα bits μένουν αμετάβλητα. Έχω κάνει και μια αρνητική αξιολόγηση στο app αλλά δεν έχω κάποια αντίδραση προς το παρόν. Πρέπει να πάρω τηλέφωνο και βαριέμαι :mad:
Το ειδες κι εσυ? Πριν λιγες μερες εκανα αναληψη και δεν ανεβηκαν τα bits. Νομιζα οτι σταματησαν μονο στις αναληψεις για να μας ζορισουν. Δεν χρησιμοποιω prepaid αλλα την καρτα αναληψεων. Συνηθως εδινε 3 σε καθε αναληψη.

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Εχω φορτίσει 2 φορές, έχω προσθέσει την prepaid στο wallet της google, έχω πληρώσει λογαριασμό ευδαπ. Τίποτα. Όλες αυτές οι κινήσεις υποτίθεται δίνουν bits.

paefstra

Member
Για πρώτη φορά το πήρα υπερβολικά εύκολα, αμέσως, δίχως προσπάθεια.
Δεν εχω αρκετα bits, γμτ. Πολλοι δεν εχουν κι εχει διαθεσιμοτητα. Εφαγα πολλα σε ηλιθιες κληρωσεις που ποτε δεν ανακοινωνεται ποιος κερδισε.
Παω τωρα να ψωνισω με Εθνικη μηπως συμπληρωσω.

paefstra

Member
Τζιφος. Να δειτε που θα εχουν προσθεσει κανεναν ορο "αναβαθμισης" του λογαριασμου για προσβαση στο go for more με συνδρομη, που δεν εχω επιλεξει (κι ουτε προκειται, ας ειναι καλα τα μιλια και τα bonus).

pan82

Member
Τζιφος. Να δειτε που θα εχουν προσθεσει κανεναν ορο "αναβαθμισης" του λογαριασμου για προσβαση στο go for more με συνδρομη, που δεν εχω επιλεξει (κι ουτε προκειται, ας ειναι καλα τα μιλια και τα bonus).
Το σίγουρο είναι ότι από Μάιο όσοι δε θα πληρώνουμε το μηνιαίο χαράτσι δε θα μετέχουμε στο πρόγραμμα go for more γράφει όποτε μάλλον ούτε και στο next

paefstra

Member
Το σίγουρο είναι ότι από Μάιο όσοι δε θα πληρώνουμε το μηνιαίο χαράτσι δε θα μετέχουμε στο πρόγραμμα go for more γράφει όποτε μάλλον ούτε και στο next
Δεν θα γινουμε τα γιουσουφακια ΟΛΩΝ των τραπεζων. Μια μια, μη σπρωχνονται.

maria91

Member
Κ εγω που εχω 927 bits εχω να παρω 20ε κατι μηνες...κ με το που αλλαζει η μερα κ μπαινω να δω αν εχει βγει νεο κουπονι ποτε δε βρισκω,τι ωρα τα ανεβαζουν κ φευγουν μεσα σε 2 λεπτα???? :cry:

paefstra

Member
@katkats @pan82 Μπηκαν τα bits της συναλλαγης! Ωραια, συνεχιζουμε.
@maria91 ως τωρα βρισκω κωδικους μετα τη 2η μερα απο αυτην που βγαινει η ανακοινωση. Ωρα οχι σταθερη.
Στειλε 10 bits για την πληροφορια :D.

pan82

Member
Κ εγω που εχω 927 bits εχω να παρω 20ε κατι μηνες...κ με το που αλλαζει η μερα κ μπαινω να δω αν εχει βγει νεο κουπονι ποτε δε βρισκω,τι ωρα τα ανεβαζουν κ φευγουν μεσα σε 2 λεπτα???? :cry:
Δεν ανανεώνεται κάθε προσφορά στις 12 το βράδυ, αν μπεις εκείνη την ώρα αποκλείεται να πετύχεις κωδικό. Σε άσχετες ώρες εμφανίζονται κουπόνια. Οπότε αν θές μπαίνεις τυχαία και αν βρεις. Πχ χθές μπήκα τρεις φορές κάποια στιγμή γύρω στη 1 είχε ανοίξει και πήρα το 5 ευρώ του Σκρουτζ. Αλλά οι ώρες είναι τυχαίες

maria91

Member
Δεν ανανεώνεται κάθε προσφορά στις 12 το βράδυ, αν μπεις εκείνη την ώρα αποκλείεται να πετύχεις κωδικό. Σε άσχετες ώρες εμφανίζονται κουπόνια. Οπότε αν θές μπαίνεις τυχαία και αν βρεις. Πχ χθές μπήκα τρεις φορές κάποια στιγμή γύρω στη 1 είχε ανοίξει και πήρα το 5 ευρώ του Σκρουτζ. Αλλά οι ώρες είναι τυχαίες
Αυτο ειναι το θεμα δε εχει σταθερη ωρα κ πρεπει τωρα να μαστε απο πανω ολη την μερα :haha:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.998
Μέλη
39.703
Νεότερο μέλος
simos7

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom