Δεν τυπώνεις το e-ticket(αυτό δεν χρειάζεται αλλά μόνον ο αριθμός της κράτησης ειναι αρκετός) αλλά την κάρτα επιβίβασης(boarding pass) που έχει το bar code που σκανάρουν στα μηχανήματα για την επιβίβαση.Δεν ξέρω αν μπορεί να τυπωθεί στο αεροδρόμιο όταν τους πείς οτι έκανες ήδη check-in.Φαντάζομαι οτι θα γίνεται,δεν το έχω κάνει.Θέλω να ρωτήσω κάτι παρεμφερές.
Σκοπεύω να κάνω online checkin μία μέρα πριν την πτήση, αλλά δεν έχω εκτυπωτή. Πειράζει να μην έχω τυπώσει το e-ticket και να πάω με άδεια χέρια? Θα τους πω βέβαια ότι έκανα online checkin.
Μπορείς να κάνεις check-in χωρίς να έχεις τυπώσει την καρτα επιβίβασης, απλά θα χρειαστεί μετά να πας σε ένα γκισσε check-in για να παραλάβεις την κάρτα επιβίβασης και ενδεχομένως να παραδόσεις την αποσκευή. Σε ορισμένες εταιρείες αυτό γίνεται και σε ειδικά μηχανήματα για check-in, που συνήθως υπάρχουν πριν από τα γκισέ. Δε ξέρω κατα πόσο θεμιτό είναι να χρησιμοποίησεις το drop-off desk εφόσον δεν έχει κάρτα επιβίβασης, παρόλο που έχεισ κάνει check-in, αλλά αυτό εξαρτάται απο σένα. Και αν έχεις κάρτα επιβίβασης που τύπωσες εσύ, δεν έπεται ότι θα σου δωσουν καινούργια, απλά θα κολλήσουν πάνω της το απόκομα της αποσκευής.Θέλω να ρωτήσω κάτι παρεμφερές.
Σκοπεύω να κάνω online checkin μία μέρα πριν την πτήση, αλλά δεν έχω εκτυπωτή. Πειράζει να μην έχω τυπώσει το e-ticket και να πάω με άδεια χέρια? Θα τους πω βέβαια ότι έκανα online checkin.
Όχι δεν έχει. Πας στο κανονικό check-in desk.Γεια σας κι από μένα! Ξέρει κανείς να μου πει αν έχει ειδικά σημεία παράδοσης αποσκευών και η easy jet στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης? Στο σάιτ τους δεν γράφει κάτι...
To βασικο ειναι οτι εσυ διαλεγεις την θεση σου στο αεροπλανο. Ναι το τυπωνεις και πας απο τον γκισε που λεει για οσους εχουν κανει on line, ειναι πιο γρηγορο.Μια μικρή βοήθεια παρακαλώ...
Έκλεισα εισιτήρια για Παρίσι μέσω του site της Air France, η οποία κάνει αυτόματο check in 30 ώρες πριν τη πτήση και θα μας στείλει το boarding pass μέσω mail.
Ωραία όλα αυτά! Και μετά, τι κάνω;
Τυπώνω αυτά που θα μου στείλουν και με αυτά πάμε σε ειδικό γκισέ της Air France (αν έχει τέτοιο) για να δώσουμε βαλίτσες;
Το ότι αυτό γίνεται αυτόματα απο την εταιρία, σημαίνει ότι δεν έχω επιλογή θέσης;
Και με την επιστροφή τι γίνεται; Θα γίνει πάλι αυτόματα 30 ώρες πριν και θα πρέπει να βρώ υπολογιστή για να τα τυπώσω;
Δεν έχει σημασία.Πρέπει το boarding pass να είναι έγχρωμο η ασπρόμαυρο;
Ουφ αυτό ακριβώς. Η Swiss μου έστειλε σήμερα boarding pass (πετάω αύριο ξημερώματα για Άμστερνταμ). Ευτυχώς άνοιξα κατά τύχη το mail μου, το είδα και το εκτύπωσαΜια μικρή βοήθεια παρακαλώ...
Έκλεισα εισιτήρια για Παρίσι μέσω του site της Air France, η οποία κάνει αυτόματο check in 30 ώρες πριν τη πτήση και θα μας στείλει το boarding pass μέσω mail.
Ωραία όλα αυτά! Και μετά, τι κάνω;
Τυπώνω αυτά που θα μου στείλουν και με αυτά πάμε σε ειδικό γκισέ της Air France (αν έχει τέτοιο) για να δώσουμε βαλίτσες;
Το ότι αυτό γίνεται αυτόματα απο την εταιρία, σημαίνει ότι δεν έχω επιλογή θέσης;
Και με την επιστροφή τι γίνεται; Θα γίνει πάλι αυτόματα 30 ώρες πριν και θα πρέπει να βρώ υπολογιστή για να τα τυπώσω;