• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

New York Undercity / Aνθρωποι Kάτω απο την πόλη! (Vid) )

piccolo_mondo

Member
Στο έχουν πει πολλά μέλη επανειλημμένος ότι είσαι εριστικός κλπ,αλλά συνεχίζεις.Και δεν στο έχουν πει μόνο δυο και τρεις,αλλά πολλές φορές,όπως και ότι γράφεις σε κάποια θέματα μόνο για να "την λες" στους άλλους.Και η εμπάθεια έχει όρια.Δεν συνεχίζω άλλο off topic,για να μη χαλάσω το πραγματικά ενδιαφέρον θέμα της Ειρήνης,που είναι άξιο προβληματισμού.Καλά σου ταξίδια.
Το συγκεκριμένο μέλος στο οποίο αναφέρεσαι έχει δώσει παρά πολλές κ χρήσιμες πληροφορίες στο φόρουμ.. Την άποψη του λέει συνήθως, η οποία στην προκειμένη περίπτωση δεν συμπίπτει με την δικια σου (κ την δικια μου, γιατι μου άρεσε το video). That's all!

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
ηρεμηστε ωρε!
ενα θα πω.αν καποιο θέμα το βρίσκω ενδιαφέρον η χρησιμο για το φόρουμ οπως το συγκεκριμενο,το ποστάρω ανεξαρτήτως ποιο site το προβάλει. ναι στο συγκεκριμενο γράφονται σκουπίδια αλλα βρίσκεις και θησαυρους!
κανενα site δεν ειναι απολυτα clear και εχομε υποτιθεται το νου και την ωριμότητα να ξεχωρισομε τα πραγματα που μας ενδιαφέρουν.
μου την λενε ολοι γενικώς και καποια site που αναφερω αποτελουν κοκκινο πανί.αλλα ειπαμε ζουμε στον κοσμο του internet..το σέβομαι αν σε κάποιον δεν αρέσουν και τα απορρίπτουν βεβαίως!
τώρα για την καυστικη γλώσσα του taver ..προσωπικα τον αγαπαω και τουχω αδυναμία-τι να κανομε τώρα.
ωραιο το βιντεάκι παντως ας απολαυσομε την υπογεια ζωή της νεας υορκης δροσίζομαι κιολας εκει κάτω με τετοιο καυσωνα εδώ.

kabamarou

Member
Πολύ ενδιαφέρον video.Θα ήθελα να είχα έναν τέτοιο φίλο να με πηγαίνει βόλτες,με εξαίρεση την γέφυρα φυσικά γιατί έχω υψοφοβία :) μακάρι να γυριζόταν και για πόλεις της Ελλάδας κάτι τέτοιο.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.754
Μέλη
39.492
Νεότερο μέλος
ANASTASOPOULOU

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom