ΗΠΑ New York, New York

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Μετά από διάφορες επιλογές και σενάρια που υπήρχαν για τις καλοκαιρινές μου διακοπές, επιλέχθηκε τελικά η Βόρεια Αμερική.

Πιο συγκεκριμένα, θα περάσω 5 μέρες στη Βοστώνη και δύο ολόκληρες εβδομάδες στη Νέα Υόρκη.

ΝΥ έχω ξαναπάει το 2000, αλλά λόγω "ακαδημαϊκής" φύσεως του ταξιδιού δεν έζησα και τόσο την πόλη, κάτι που πρόκειται να κάνω σίγουρα τώρα.

Έχει πάει κανείς να μοιραστεί τις εμπειρίες του? :)

Tips για τη Βοστώνη είναι επίσης ευπρόσδεκτα :p

maria

Member
Πάρα πολύ ωραία επιλογή! Να πω ότι δε ζηλεύω... ψέματα θα πω, αφού εγώ φέτος με το ζόρι θα κάτσω καμιά δεκαριά μέρες Κρήτη. Πότε φεύγεις;

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
6 Αυγούστου φεύγω Μαρία. Έχεις πάει ΝΥ?

maria

Member
Δυστυχώς όχι Δευκαλίονα. Γενικά δεν έχω πάει πουθενά εκτός Ευρώπης αν και θέλω πολύ. Το ταξίδι όμως στην Αμερική το θεωρώ φοβερή εμπειρία για διαφόρους λόγους και ελπίζω κάποια στιγμή να μπορέσω να πάω κι εγώ.

Πάντως σου εύχομαι να περάσεις πάρα πολύ ωραία και εμείς αφού δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο θα περιμένουμε εντυπώσεις! :)

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Και τα δύο μου ταξίδια μέχρι στιγμής στην Αμερική ήταν όντως εξαιρετικές εμπειρίες, είναι η πρώτη φορά που θα μείνω τόσο καιρό εκεί, και ελπίζω σε κάτι αντίστοιχο και φέτος. :)

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Καλημέρα σε όλους από το πανέμορφο Roslindale της Μασαχουσέτης! :)

Angeliki

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα
Ταξίδι-Όνειρο
Αργεντινή (ξανά)
Good morning, even after some days later...!

You went to Massachuchets, finally! This is not exactly in New York I think... I might be wrong. Do you drive or travel by train there?

Hope you have a wonderful time there and met lots of interesting people and places!

I hope I were there, or elsewhere too! Instead, I am preparing for the grape harvest and 2006 winemaking period in Cyprus wineries! It's OK

Don't forget to tell us about the US wines you may taste!

Have lots of fun!
Angeliki

NaGR

Member
Επόμενο Ταξίδι
New York New Yooork
Ταξίδι-Όνειρο
Venezuela
Hey, Dakis ελπίζω η διαμονή στη Νέα Υόρκη να πηγαίνει καλύτερα απο οτι θα ευχόσουν.

Ελπίζουμε όλοι, και πρώτος εγώ να ζήσεις τη πόλη όσο περισσότερο γίνεται γιατί σε περιμένουν πολλές ερωτήσεις όταν επιστρέψεις

Καλά να περνάς και σε περιμένουμε με εντυπώσεις και τις φανταστικές σου φωτογραφίες

Lthanos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο
Ταξίδι-Όνειρο
2 μήνες στην Κίνα
Σωστά. Αυτό το ταξίδι δεν θα περάσει έτσι.
Περιμένουμε review για όλα τα μέρη που επισκέπτεσαι. Φυσικά περιμένουμε και εκπληκτικές φωτογραφίες. Και από ερωτήσεις ... άλλο τίποτα. Να δω δηλαδή αν θα με πείσεις να πάω.

Υ.Γ. Είμαι σίγουρος ότι περνάς υπέροχα.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Μόλις επέστρεψα. Πέρασα φανταστικά.

Πάω να κοιμηθώ καναδυό μέρες και τα λέμε όταν ξυπνήσω. :lol:

Lthanos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο
Ταξίδι-Όνειρο
2 μήνες στην Κίνα
Καλώς ήρθες φίλε.

Θα σε αφήσουμε μια-δυο μέρες αλλά μετά την έβαψες. Πρέπει να μας τα πεις όλα.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Ωχ!!! :lol:

Θα ετοιμάσω αναλυτική παρουσίαση σε powerpoint με φωτογραφίες + live αφηγήσεις, που θα πραγματοποιηθούν σε βιντεοπροβολέα στην επόμενη συνάντηση του TravelStories.gr :D

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom