GKCAPO
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΚΑΝΑΔΑΣ-Η.Π.Α.
Έλεγχος δεν γίνεται. Αυτό βέβαια είναι μια διαπίστωσή και όχι μια δημόσια πρόταση ή συμβουλή μου
Με ντόπιους δυστυχως δεν ειχα την ευκαιρια να συζητησω εκτος απο καποιους που συναντησαμε σε ενα αρχιτεκτονικο γραφειο που επισκεφθήκαμε. Μας ειπαν οτι ναι μεν ειχαν πολλή δουλεια ολη την εβδομαδα αλλα ειχαν καi χρονο να πανε γυμναστηριο ή να βγουν έξω καποιο βραδυ. Επισης,με μια Ελληνίδα που μιλήσαμε και ζει εκεί μας είπε ότι και αυτη εχει πολλή δουλειά και το πιο κουραστικο ειναι να πρέπει να είσαι στην ώρα σου για να πάρεις το μετρό,για να είσαι στην ώρα σου στην στάση που θες και να φτάσεις νωρίς στο γραφείο. Αλλά παίρνει πολύ καλά λεφτά (δεν ήθελε να μας πει πόσο,οποτε μαλλον ήταν αρκετά καλά ).Για το άλλο που λες αν έχεις κάποια δουλειά η θέλεις να γυμναστείς είναι λογικό να προχωράς γρήγορα αλλά αν προχωράει κάποιος γρήγορα και στην βόλτα η απαιτεί και από τους άλλους να κάνουν το ίδιο μάλλον έχει ξεχάσει η δεν έμαθε ποτέ να ζει πραγματικά. Έχω δει και ντοκιμαντέρ για Ελληνες που πήγανε στην Νέα Υορκη και δουλεύουνε 12ωρα και 7ημερα και λένε πως εκεί έτσι είναι όλοι και έχω ακούσει και διάσημους σταρ όπως ο Τζόνι Ντέπ που λέει ότι στις ΗΠΑ οι άνθρωποι δεν ξέρουν να ζούνε και για αυτό είχε πάει να μείνει στην Γαλλία η την Μαντόνα να λέει πως δεν μπορεί να δουλέψει με τους Ευρωπαίους γιατί δουλεύουν 8ωρα και 5ημερα πράγμα που το θεωρεί τεμπελιά.
Δεν ξέρω τι ακριβώς ισχύει πες και εσύ αν θέλεις με αυτά που αντιλήφθηκες μέσα από την συνέχεια της ιστορίας σου η ξεχωριστά
Ειναι υπέροχη εμπειρία!Υπεροχη Ιστορια.Το καλυτερο ταξιδι ever πρεπει να ειναι αυτο στην Νεα Υορκη,.Μακαρι καποτε να το κανω και εγω.Πολυ ωραιες φωτο.
Σας ευχαριστώ πολυ και τους δυο!Γραφεις υπεροχα! Φοβερη περιγραφη του ταξιδιου ως τωρα.! Νιωθω σαν να ειμαι εκει! Οι φωτογραφιες ειναι κι αυτες ..σουπερ! Περιμενω τη συνεχεια!