vikara
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νησί του Πάσχα
Μετά του "Αιγαίου τα μπλουζ",μας πας στα πιο αυθεντικά τους λημέρια!!!Τέλεια ψηλέ μπράβο, διαβάζουμε με εξαιρετικό ενδιαφέρον και αυτήν την ιστορία σου!!!
Του Αιγαίου τα μπλουζ αργούν ακόμα, μετά τον Αύγουστο, προς το παρόν θα εμβαθύνουμε στα blues της Νέας Ορλεάνης.Μετά του "Αιγαίου τα μπλουζ",μας πας στα πιο αυθεντικά τους λημέρια!!!Τέλεια ψηλέ μπράβο, διαβάζουμε με εξαιρετικό ενδιαφέρον και αυτήν την ιστορία σου!!!
Ο ψηλός που του αρέσουν οι μουσικάρες είναι για τζαζομπαρα και blues & soul bars του Σικάγο, το Λας Βέγκας δε νομίζω να του άρεσε. Και η Αριζόνα θα του πήγαινε .
Πέρα από Σικάγο νομίζω θα του ταίριαζαν και Βοστώνη, Σιάτλ και Κάνσας ή και Χαντσβιλ, Ντάλας και Χιούστον ίσωςΟ ψηλός που του αρέσουν οι μουσικάρες είναι για τζαζομπαρα και blues & soul bars του Σικάγο, το Λας Βέγκας δε νομίζω να του άρεσε. Και η Αριζόνα θα του πήγαινε .
Για εθνικά πάρκα Καλιφόρνια και Γιούτα μάλλον πρέπει να τον πάρω μαζί μου και να ανακαλύψουμε κατα πόσο του ταιριάζουν.
Και μένα να με πάρετε σ αυτά Ορέστη!Για εθνικά πάρκα Καλιφόρνια και Γιούτα μάλλον πρέπει να τον πάρω μαζί μου και να ανακαλύψουμε κατα πόσο του ταιριάζουν
Εσύ έτσι όπως το πάμε μαλλον θα έχεις κανονίσει να πάει στο Κολοράντο τις ίδιες μέρες και θα είμαστε στα 500χλμ απόσταση.Και μένα να με πάρετε σ αυτά Ορέστη!
Αλήθεια είναι αυτό, δεν ήταν από τις άμεσες προτεραιότητες μας. Δε λέω, εντυπωσιακή, ήθελα να τη δω, ωστόσο δε μπορώ να πω ότι θα ξαναπήγαινα ή ότι ξετρελάθηκα και ήθελα να μείνω μια βδομάδα. Σ' ένα ακόμη πέρασμα βέβαια για άλλο ταξίδι δε θα 'λεγα όχι, προκειμένου να δω@psilos3 είδα ότι δε "καιγόσουν" ιδιαίτερα για τη Νέα Υόρκη...
Μμμμ ναι, σίγουρα το Nashville το οποίο αναφέρω κιόλας. Μαζεύω πληροφορίες και για υπόλοιπες.Αλήθεια, έχω απορία, θα ήθελες να επισκεφθείς κάποια άλλη πόλη στις ΗΠΑ?
Παραδόξως όσοι έχουν πάει μου είπαν ότι τους άρεσε και πέρασαν καλά, άτομα που εμπιστεύομαι, για ένα μέρος που προσωπικά δεν έδινα σημασία έως τώρα, μου ήταν λίγο αποκρουστικό αυτό το φτιαχτό.Νομίζω ένα Λας Βέγκας θα σας ταίριαζε στην παρέα...
Έχω επίσης μια πληροφορία για το Austin και τα εκεί blues bars.Και η Αριζόνα θα του πήγαινε .
Το έγραψα πριν διαβάσω την απάντηση σου φίλε.Για εθνικά πάρκα Καλιφόρνια και Γιούτα μάλλον πρέπει να τον πάρω μαζί μου και να ανακαλύψουμε κατα πόσο του ταιριάζουν.
Θα 'θελα να τη δω, λέγεται ότι έχει αρκετά ευρωπαϊκό αέρα, είναι ενδιαφέρουσα.νομίζω θα του ταίριαζαν και Βοστώνη