• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Βέλγιο New Member Σε Απογνωση

elmagico

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βρυξελλες-Αμστερνταμ
Ταξίδι-Όνειρο
Νεα Υορκη
Καλησπερα σε ολους στο forum...
To τριημερο τις 25ης Μαρτιου θα ταξιδεψουμε με μια παρεα μεχρι τις Βρυξελλες και μετα Αμστερνταμ...
Μηπως μπορειτε να μας προτεινετε με ποιο-ους τροπους ειναι καλυτερα να παμε στο Αμστερνταμ απο τις Βρυξελλες??
Σας ευχαριστω και περιμενω τις απαντησεις σας...

Σπυρος..

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Το καλύτερο δρομολόγιο θα στο πεί ο kalspiros......
Aυτόν ξέρω αυτόν εμπιστεύομαι!!:clap:

elmagico

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βρυξελλες-Αμστερνταμ
Ταξίδι-Όνειρο
Νεα Υορκη
Ευχαριστω renata για την ωρα που ξοδεψες να διαβασεις την ερωτηση μου και θα περιμενω την απαντηση του kalspiros.....
:)

tiganitos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεω για Καμενα Βουρλα
Ταξίδι-Όνειρο
Διαστημα
Tgv εγω τα παρηγγειλα απο το site τα εισητηρια αφου εκανα εγγραφη και μου ηρθαν σπιτι (εχει και πολυ καλες τιμες απο internet) Απλα να εχεις ταμπελακι με το ονοματεπωνυμο σου στις τσαντες (αν παρεις)

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Δεν χρειαζεται να κλεισεις τιποτα απο εδω, τα δρομολογια ειναι τακτικοτατα (καθε ωρα) και τα τρενα μισοαδεια στις περισσοτερες περιπτωσεις. Αναλογα με τα κεφια της στιγμης αποφασιζετε επιτοπου και αναχωρειτε οτι ωρα σας βολευει.Route Planner

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Ευχαριστω renata για την ωρα που ξοδεψες να διαβασεις την ερωτηση μου και θα περιμενω την απαντηση του kalspiros.....
:)
Λοιπόν, εσένα σε συμπάθησα από το avatar....:D

Το "θα στο πει ο kalspiros" έιναι inside joke, γιατί τον δουλεύουμε για τα "περίεργα" δρομολόγια που επιλέγει να ακολουθεί (π.χ. πρόσφατα πέταξε Αθήνα-Φρανκφούρτη-Ν.Υόρκη-Φρανκφούρτη-Αθήνα-Φρανκφούρτη-Τόκιο :haha:)

Λοιπόν, θα έχετε κάποιο μεταφορικό ή παίζετε με Μ.Μ.Μ.? Επίσης θέλετε να πάτε το συντομότερο, ή να δείτε και μέρη στη διαδρομή?
Αν θέλετε απλώς να μετακινηθείτε, ε πολύ απλά θα πάρετε το τρένο.

Πάντως πολύ φιλόδοξους σας βρίσκω να θέλετε να δείτε και Βρυξέλλες και Άμστερνταμ σε ένα τριήμερο...

elmagico

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βρυξελλες-Αμστερνταμ
Ταξίδι-Όνειρο
Νεα Υορκη
Κι εμεις παιδες το τρενο εχουμε κατανου....
Απλα δεν ξερουμε ποιο απο ολα ειναι το καλυτερο για την διαδρομη...
Με τα links που μου δωσατε πηρα μια πρωτη ιδεα με τις τιμες και τα δρομολογια..
Λογικα ομως οι τιμες θα ειναι για online booking η θα ειναι ιδιες αν τα κλεισουμε και αφου φτασουμε στο Βελγιο??
Σας ευχαριστω παντως για τις λυσεις.....

elmagico

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βρυξελλες-Αμστερνταμ
Ταξίδι-Όνειρο
Νεα Υορκη
Λοιπόν, εσένα σε συμπάθησα από το avatar....:D

Το "θα στο πει ο kalspiros" έιναι inside joke, γιατί τον δουλεύουμε για τα "περίεργα" δρομολόγια που επιλέγει να ακολουθεί (π.χ. πρόσφατα πέταξε Αθήνα-Φρανκφούρτη-Ν.Υόρκη-Φρανκφούρτη-Αθήνα-Φρανκφούρτη-Τόκιο :haha:)

Λοιπόν, θα έχετε κάποιο μεταφορικό ή παίζετε με Μ.Μ.Μ.? Επίσης θέλετε να πάτε το συντομότερο, ή να δείτε και μέρη στη διαδρομή?
Αν θέλετε απλώς να μετακινηθείτε, ε πολύ απλά θα πάρετε το τρένο.

Πάντως πολύ φιλόδοξους σας βρίσκω να θέλετε να δείτε και Βρυξέλλες και Άμστερνταμ σε ένα τριήμερο...
Οντως περιεργα......
Θα παιξουμε με Μ.Μ.Μ και για τρενο σκεφτομασταν...Απλα ειπα μηπως παιζανε και alternative τροποι...
Δεν εχουμε θεμα με το ποσο γρηγορα θα παμε...
Βεβαια θα μας εξυπηρετουσε αλλα αμα ειναι να απολαυσουμε μια ομορφη διαδρομη δεν θα μας πειραζε...
Απλα την μια μερα θα την φαμε στη Brugge και την αλλη στο Αμστερνταμ....
Απλα επιλεξαμε τις Βρυξελλες λογω εισιτηριου.....

evi01

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Η γη ολάκερη!
Εφόσον δεν υπάρχει πρόβλημα με το χρόνο, δεν είναι ανάγκη να πάρεις το thallys. Τα απλά τρένα κάνουν λίγο παραπάνω σε χρόνο και στοιχίζουν τα ..μισά!

SPROM

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εξεταστική
Ταξίδι-Όνειρο
Δεν ξέρω τώρα...
Δεν έχω πάει ακόμα στο Βέλγιο. Επειδή, όμως, το ψάχνω κι εγω, μπορώ να σου πω, από inside information, ότι δεν χρειάζεται να κλείσεις κάποιο εισιτήριο για μια τόσο σύντομη διαδρομή. Το ίδιο ισχύει και για το δρομολόγιο Βρυξέλλες-Μπρυζ.
Επίσης, δεν γνωρίζω αν έχει κάποια σημασία, αλλά από δω κι από κει ακούω ότι η Γάνδη(συνηθισμένος προορισμός στο Βέλγιο) δεν αξίζει τρομερά. Έχω καταλήξει ότι μάλλον it's all about Bruges!
καλο ταξιδι

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα