babaduma
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- terra incognita
- Ταξίδι-Όνειρο
- α του Κενταύρου
Eίσαι σίγουρος ότι είναι επισκέψιμο το Agdam? Θεωρείται εμπόλεμη ζώνη και πιθανόν να σε σταματήσουν
Πάντως, Βαγγέλη, δε νομίζω οι ντόπιοι να είναι τόσο ευεπίφοροι σε πρακτικές προσέγγισης Παοκτζίδικου τύπου σαν τους ιθαγενείς της Αιθιοπίας!Το γνωρίζω αλλά ψάχνοντας βρήκα πως το έχουν επισκεφθεί αρκετοί,πρέπει να βρείς όμως άτομο(συνήθως ταξιτζίδες) που να γνωρίζει στρατιωτικούς από την βάση εκεί ώστε να σε συνοδεύσουν και να σε αφήσουν να φωτογραφίσεις.
Ωστόσο, δε χάνεις και τίποτα αν προσπαθήσεις να έλθεις σ' επαφή με τύπους σαν κι αυτούς...
FK Qaraba
Ποτέ δεν ξέρεις!
Μμμμ... κάτι μου λέει ότι βλέπεις στο μέλλον... τα πράγματα δεν πάνε καλά και μάλλον ψάχνεις για επαγγελματικές εναλλακτικές λύσεις... π.χ. Ανταποκριτής της METROSPORT ή άνθρωπος ειδικών αποστολών της γνωστής υπηρεσίας της Μεγάλης μας Φίλης πέραν του Ατλαντικού...Μέχρι στιγμής κάτι έχω στα υπόψιν αλλά το ψάχνω περισσότερο για σιγουριά (εξάλου αυτό το ταξίδι προέκυψε τις τελευταίες μέρες)
Επί του προκειμένου:
Δεν ξέρω αν έχεις δει τους παρακάτω συνδέσμους, εγώ τους παραθέτω για να βρίσκονται και για όσους άλλους τύχει να ενδιαφερθούν:
Πληροφορίες για ταξίδι στην Αρμενία
Armenia Travel and Tourism - Armeniapedia.org
Stone Garden Productions
Πληροφορίες για το Ναγκόρνο Καραμπάχ και την πόλη-φάντασμα Άγκνταμ (και βίντεο)
Nagorno-Karabakh « The Velvet Rocket
Visiting Aghdam (Agdam) « The Velvet Rocket
Aghdam in Nagorno Karabakh: the World's most Dehumanised City? | Suite101.com
Karabakh.org | Aghdam – small Hiroshima - Karabakh.org
Nagorno-Karabakh travel guide - Wikitravel
News - NKR
Main Page - Janapar
... κάποια πράγματα σχετικά, στο γνωστό φόρουμ του LP
Photography in Nagorno Karabakh - Lonely Planet travel forum
Last edited by a moderator: