Σ´ευχαριστώ πολύ!Ταξίδεψα βραδιάτικα και εχω να πω πως και σε μένα κύλησε ένα δάκρυ βλέποντας όλες αυτές τις φωτογραφίες καθώς περιμένω με ανυπομονησία να πατήσω το πόδι μου εκεί στο μέλλον . Ωραιο φωτογραφικο υλικο!
Τα σημειώνω να είσαι σίγουρη !! Για το steak house πηγε ενας φιλος μου ,,,μου ειπε οτι ηθελε να κανεις κρατηση αρκετο καιρο πριν και οχι εμπορικη ωρα πχ αυτοι ειχαν κλεισει 16.15 το μεσημερι αν θυμαμαι καλα!! Μου ειπε οτι ηταν αρκετα ακριβο και οτι δωσανε μαζι με το φιλοδωρημα γυρω στα 100 το ατομο !! Τωρα φυσικα και αξιζε αλλα το θεμα ειναι κατα ποσο αξιζε τα 100€ γτ πρεπει να πας και στο Μπρουκλιν νομιζω!! Για ψωνια απ οτι εχω καταλαβει απ τις ιστοριες εδω περα το Century 21 υπερεχει με διαφορα απο ολα τ αλλα ετσι;;Χαχαχα όπως βλέπεις το φαγητό για εμένα και τη παρέα μου έπαιξε ρόλο κλειδί στο ταξίδι ! Για brunch κλπ τσέκαρε επίσης το buvette στην grove st όπως επίσης και το the smith ! Ααα και για steak μόλις θυμήθηκα οτι θέλαμε να πάμε σαν τρελοί στο Peter Luger steak house αλλα για κάποιο λόγο(που δεν θυμάμαι) δεν έκατσε, ευκαιρία λοιπόν να πας και να μας πεις τι χάσαμε
Αν έχεις αρκετές μέρες στη διάθεσή σου και μπορείς να αφιερώσεις μια από αυτές σε ψώνια θα σου πρότεινα να πας στο woodbury common outlets. Είναι εκπτωτικό χωριό (μεγαλοχώρι θα το χαρακτήριζα ) έχει πραγματικά καλές εκπτώσεις και ευκαιρίες αλλά αξίζει μια επίσκεψη ΜΟΝΟ αν είσαι αποφασισμένος να διαθέσεις αρκετές ώρες και χρήματα για shopping! Αν δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα τότε πας century 21 ! Έχει καλές τιμές απλά εμένα αυτό που με χάλασε ήταν ότι γίνεται πανζουρλισμός στα ράφια όλα ήταν ανακατεμένα, κάπως απεριποίητα θα έλεγα και μου φάνηκαν και λίγο παλαιακά τα ρούχα και τα παπούτσια....όχι οτι δεν βρήκα να ψωνίσω φυσικά χαχα! Πάντως μην ανησυχείς για τα ψώνια, αν έχεις τα μάτια σου ανοιχτά μπορείς ανα πάσα ώρα και στιγμή να βρεις κάτι να ψωνίσεις εκεί πέρα!Τα σημειώνω να είσαι σίγουρη !! Για το steak house πηγε ενας φιλος μου ,,,μου ειπε οτι ηθελε να κανεις κρατηση αρκετο καιρο πριν και οχι εμπορικη ωρα πχ αυτοι ειχαν κλεισει 16.15 το μεσημερι αν θυμαμαι καλα!! Μου ειπε οτι ηταν αρκετα ακριβο και οτι δωσανε μαζι με το φιλοδωρημα γυρω στα 100 το ατομο !! Τωρα φυσικα και αξιζε αλλα το θεμα ειναι κατα ποσο αξιζε τα 100€ γτ πρεπει να πας και στο Μπρουκλιν νομιζω!! Για ψωνια απ οτι εχω καταλαβει απ τις ιστοριες εδω περα το Century 21 υπερεχει με διαφορα απο ολα τ αλλα ετσι;;
Ξεκινα απο τωρα το ψαξιμο!! Εγω σε ενα μηνα φευγω και εχω αγχωθει χαχαΚαλησπέρα! Καί εγώ έτοιμος το Μάρτιο εκεί! Μέρα με τη μέρα μεγαλώνει τό... άγχος μου!!! Θα σάς παρακολουθώ!
Εγώ ξεκίνησα ήδη εδώ και ένα μήνα κιόλας!Ξεκινα απο τωρα το ψαξιμο!! Εγω σε ενα μηνα φευγω και εχω αγχωθει χαχα
Πολυ χρησιμη πληροφορια!!!! Σε ευχαριστουμε πολυ!!Κάτι που ξέχασα να αναφέρω: Στα Macy's δίνουν έκπτωση 10 ή 11% επιδεικνύοντας το διαβατήριό σας. Ρωτήστε στο κατάστημα για να σας παραπέμψουν στο γραφείο και να πάρετε το αντίστοιχο κουπόνι