Pandora
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- θα δείξει...
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ιαπωνία
Αδυναμία...
Δεν την εχω υποψη μου αυτη την εκτελεση και δεν ξερω τι στην ευχη εχει παθει ο υπολογιστης μου και δε μου την ανοιγει . Σε ευχαριστω παντως πολυ που την προσθεσες!Εγώ θα επιμείνω Ελληνικά και προτιμώ τον μοναδικό Βασίλη
Τι λες Έρση;
Δεν πειράζει, κάποια στιγμή θα σου ανοίξει και τότε μου λες.Δεν την εχω υποψη μου αυτη την εκτελεση και δεν ξερω τι στην ευχη εχει παθει ο υπολογιστης μου και δε μου την ανοιγει . Σε ευχαριστω παντως πολυ που την προσθεσες!
Φίλε dik-7 ,Φίλε Dimsworld δεν έχω διάθεση να μετατρέψω το ωραίο θεματάκι που άνοιξε σε αντιπαράθεση για τον Παπακωνσταντίνου.
Θα μπορούσα να ανεβάσω βίντεο και δημοσιεύματα διεθνών Μ.Μ.Ε που μιλάνε διθυραμβικά για το Βασίλη.....
Ανοιξε επιτελους!Δεν πειράζει, κάποια στιγμή θα σου ανοίξει και τότε μου λες.
όχι και τόσο σπάνιο... όποιος έκανε το πέρσαμά του απο hallucinogen (πράγμα δύσκολο!!) δεν μπορεί να μην την πατήσει μαζί τουςωωω ενας ανθρωπος που ακουει Shpongle! Σπανιο ειδος!
Kι εγω αυτη τη διαδρομη ακολουθησα! In Simon we trust!όχι και τόσο σπάνιο... όποιος έκανε το πέρσαμά του απο hallucinogen (πράγμα δύσκολο!!) δεν μπορεί να μην την πατήσει μαζί τους