• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Musica Latina!

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Τι τον δίνεις καλέ τον άνθρωπο, τόσο καιρό δεν λέω τίποτα!:bleh:

Δεν τον΄'δινω΄΄ρε σι και κακος τοσο καιρο δεν λες τιποτα γιατι αξιζει τον κοπο να πανε τα παιδια να τον ακουσουν live..
Nα χορευεις ξερεις τουλαχιστον?:bleh: :bleh: :bleh: :bleh:
Να χορεύω δεν ξέρω αν "ξέρω" πάντως χορεύω, είναι από τα πιο διασκεδαστικά, ξεσηκωτικά και feel good (and free) πράγματα που υπάρχουν στον κόσμο! Για μένα προσωπικά είναι το τοπ μου!

Όσο για τον Santana, μια χαρά προώθηση του κάνω, και αυτόν και του ένζο και σε άλλα λάτιν φύσεως πράγματα, κανονικά θα έπρεπε να με πληρώνουν με τόσο διαφήμιση...

Απλά το κάνω of the record, εκτός τράβελ, πιο πολύ για να μην δίνω τον εαυτό μου τελικά..

Galat πολύ καλή η εκτέλεση του isla bonita , gracias!
Zmaria έτοιμη για το latin festival?? Θέλουμε εντυπώσεις οι λατινολάτρες όταν με το καλό επιστρέψεις. Ζηλεύω :( Χωράω σε καμία βαλιτσούλα? :roll:

Το Σάββατο ήμουν Enzzo και πλακώθηκα στα μοχίτο. Όντως πολύ καλός ο σαντάνα και ξεκίνησε το πρόγραμμα με το aguanile!

Αγαπητή παραλιόπληκτη, όταν πηγαίνεις σε τέτοια μέρη, ενημέρωνε! Αν κι αυτό το Σάββατο δεν θα μπορούσα να έρθω γιατί κάτσε να δεις, τι είχα να κάνω τι είχα να κάνω..... Α ναι να μωρέ μια συναντηση του λατρευτού μας φόρουμ.. ΓΙΑΤΙ δεν ήρθες..,.:( Θα χαμε τόσα πολλά να πούμε...

Για το φεστιβάλ πανέτοιμη, αλλά μόνο ψυχολογικά.. Κατά τα άλλα πάλι θα τρέχω... Αμέ, χωράς πως δεν χωράς!!!!!!!!

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Ηi λατινολάτρες, πίσω στην βάση μου κι εγώ (δυστυχώς), το φεστιβάλ στο Βερολίνο το οποίο διοργανώνεται εδώ και 11 χρόνια ήταν κάτι παραπάνω από ξεχωριστό, ήταν μαζεμένοι καλλιτέχνες, χορευτές και μαθητές από όλο τον κόσμο και όχι μόνο Ευρώπη, για να καταλάβετε το γκρουπ των αγαπημένων μου δασκάλων έχει μέσα έναν Ινδό κι έναν Ιρακινό (!) το καταχάρηκα, κατακουράστηκα, το καθημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε 6 ώρες μαθήματα από καταξιωμένους χορευτές, σόου υπερπαραγωγές και μετά πάρτι πάρτι πάρτι και χορός χορός χορός μέχρι το πρωί και μετά ξανά μανά από την αρχή. Τα πόδια μου τα αισθάνομαι κατακρεουργημένα.. νιώθω όμως τυχερή που μπόρεσα να πάω, θα ξαναπάω και σε άλλα φεστιβάλ, πιο πολύ για αυτό το σύμπλεγμα εθνικοτήτων που μας ενωνει μια κοινή αγάπη και την ευκαιρία να κάνεις μαθήματα με ανθρώπους που έχουν να σου δώσουν πολλά αλλά και σόου από καλλιτέχνες που θα πλήρωνες πολλά χρήματα για να τα δεις. Κάποιοι από αυτούς λέγονται Tropical Gem, έχουν έδρα τους το Μιλάνο κι είχα την τύχη πέρα από το φεστιβάλ να παρακολουθήσω μαθήματα και στην Ελλάδα για έναν μήνα σε σχολή που φιλοξενεί τέτοιους σταρς. (πληροφορίες με πμ όποιος θέλει) Και δεν είναι και οι μόνοι.. Παραθέτω ένα βιντεάκι από μια περσινη παρουσίαση τους. Η φετινή ήταν ακόμα καλύτερη... Έχω τόσες πολλές εντυπώσεις να γράψω αλλά δεν προλαβαίνω!!!!

Last edited by a moderator:

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Μπραβο βρε φιλεναδα χαιρομαι που το καταευχαριστηθηκες !!!!!
Απο Μπερλιν προλαβες να δεις τιποτα ?Ποσες μερες καθησατε?

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Μπραβο βρε φιλεναδα χαιρομαι που το καταευχαριστηθηκες !!!!!
Απο Μπερλιν προλαβες να δεις τιποτα ?Ποσες μερες καθησατε?
Τίποτα όμως! Μετά τα μαθήματα είχες ένα κενό 3 ωρών μέχρι να ξαπαναπάς στο στάδιο όπου ξεκινούσαν τα πρώτα σόου. Που να πρωτοπρολάβεις να πας στο τόσο λίγο χρονικό διάστημα, με τόση κούραση που κουβαλάς και να προλάβεις και να ετοιμαστείς και για το κάθε θεματικό βράδυ (κόλαση, παράδεισος και ισορροπία των δυο). Μια βόλτα πρόλαβα να κάνω μόνο με τα πόδια για καμιά ώρα κι αυτό μόνο και μόνο για να πω ότι το περπάτησα λίγο! Δεν πειράζει I' ll be back!

varioAthens

Member
Εμ αφού είχε και Ινδό το γκρουπ, όλα σουπερ!!! :bleh:
Χωρίς πλάκα τώρα, χαίρομαι που πέρασες τόσο ωραία... Όχι ότι δεν ζηλεύω κιόλας!!!

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Εμ αφού είχε και Ινδό το γκρουπ, όλα σουπερ!!! :bleh:
Χωρίς πλάκα τώρα, χαίρομαι που πέρασες τόσο ωραία... Όχι ότι δεν ζηλεύω κιόλας!!!

Χαχαχαχα έλεος!
Όταν λέω γκρουπ εννοώ ομάδα ανθρώπων που έχω ξεχωρίσει κι έχω βάλει στο μυαλό μου ως τους καλύτερους από διάφορα μέρη κι ας μην έχουν καμία σχέση μεταξύ τους, δεν το εξήγησα σωστά! Ο Ινδός μου δεν είναι ωραίος σαν τον δικό σου :bleh: αλλά είναι γλυκύτατος κι ωραίος δάσκαλος! Εδώ ένα πάντρεμα salsa & bollywood!!!

varioAthens

Member
Χαχαχαχα έλεος!
Όταν λέω γκρουπ εννοώ ομάδα ανθρώπων που έχω ξεχωρίσει κι έχω βάλει στο μυαλό μου ως τους καλύτερους από διάφορα μέρη κι ας μην έχουν καμία σχέση μεταξύ τους, δεν το εξήγησα σωστά! Ο Ινδός μου δεν είναι ωραίος σαν τον δικό σου :bleh: αλλά είναι γλυκύτατος κι ωραίος δάσκαλος! Εδώ ένα πάντρεμα salsa & bollywood!!!
Ωραίο καλέ! :)

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Μ'αρεσει ... Για την ακριβεια με τρελαινει ....

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Ας συνεχίσουμε μπατσατικά:)

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Zmaria απ'οτι φαινεται περασες καταπληκτικα στο Βερολινο! Μπραβο , παντα τετοια :clap: Αντε και του χρονου στο bachata φεστιβαλ στον Αγιο Δομηνικο!
Ειδικα στις παραλιες του Λας Τερενας θα ειναι θεικα ε? Σαν το bachata βιντεακι που μας ποσταρισες απο την playa Bavaro!
Εγω μια ιδεα εριξα.. :lol:

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Σας μεταφερω για λιγο στο Μέχικο με ενα βιντεο γυρισμενο στο αγαπημενο Γιουκαταν απο το γκρουπακι Camila. Ομολογω οτι οι εικονες κλεβουν την παρασταση απο το τραγουδι:

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Zmaria απ'οτι φαινεται περασες καταπληκτικα στο Βερολινο! Μπραβο , παντα τετοια :clap: Αντε και του χρονου στο bachata φεστιβαλ στον Αγιο Δομηνικο!

Ειδικα στις παραλιες του Λας Τερενας θα ειναι θεικα ε? Σαν το bachata βιντεακι που μας ποσταρισες απο την playa Bavaro!
Εγω μια ιδεα εριξα.. :lol:
Ωχ Παναγία μου, τι μου λες, τι μου λες και δεν παθαίνω πανικό! Από κει που πορώθηκα με το φεστιβάλ του Βερολίνου και άρχισα να σκέφτομαι να πάω σε επόμενα φεστιβάλ (το Μιλάνο τον Ιανουάριο επικρατεί σαν σκέψη μιας και λογικά θα βρω φθηνά εισητήρια), μου πετάς τώρα κι αυτό και μένω παγωτό! Πωωωπωπωπωπω μα πόσο ωραία θα ήτανε... Όπως ξέρεις είμαι πολύ φαν της bachata, εκεί θα το ευχαριστιόμουν και χορευτικά, γιατί εδώ δεν ισχύει πάντα, είναι πολλοί αυτοί Άρη που μαθαίνουν bachata για γκομενικούς σκοπούς. Σε αντίθεση με τα φεστιβάλ που όσοι πάνε είναι απλά παθιασμένοι με την μουσική και τον χορό και δεν έχεις τέτοια προβλήματα! Στο Βερολίνο σε μια μικρή αίθουσα έπαιζε bachata και Kizomba, πιο αισθησιακούς χορούς. Πήγα για λίγο για να κάνω ένα διάλειμμα από την σαλσαμάνια, χόρεψα 2-3 bachata και το καταευχαριστήθηκα. Όπως λέει κι ο STAV στην ιστορία του "ήρθε για ένα δύο χορούς, περιμένοντας τον άγνωστο που θα της ζητήσει να χορέψει, χωρίς ντροπές, χωρίς υπονοούμενα, χωρίς άλλες πονηρές αναφορές." Απλά τα πράγματα!

Αχ και τι δεν θα δινα για ένα τέτοιο φεστιβάλ στον Αγ.Δομίνικο.. Αχ και πάλι αχ, μια ιδέα έριξες λες, τι μου κανες όμως τι μου κανες μεσημεριάτικο..

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom