zmaria
Member
Να χορεύω δεν ξέρω αν "ξέρω" πάντως χορεύω, είναι από τα πιο διασκεδαστικά, ξεσηκωτικά και feel good (and free) πράγματα που υπάρχουν στον κόσμο! Για μένα προσωπικά είναι το τοπ μου!Τι τον δίνεις καλέ τον άνθρωπο, τόσο καιρό δεν λέω τίποτα!
Δεν τον΄'δινω΄΄ρε σι και κακος τοσο καιρο δεν λες τιποτα γιατι αξιζει τον κοπο να πανε τα παιδια να τον ακουσουν live..
Nα χορευεις ξερεις τουλαχιστον?
Όσο για τον Santana, μια χαρά προώθηση του κάνω, και αυτόν και του ένζο και σε άλλα λάτιν φύσεως πράγματα, κανονικά θα έπρεπε να με πληρώνουν με τόσο διαφήμιση...
Απλά το κάνω of the record, εκτός τράβελ, πιο πολύ για να μην δίνω τον εαυτό μου τελικά..
Galat πολύ καλή η εκτέλεση του isla bonita , gracias!
Zmaria έτοιμη για το latin festival?? Θέλουμε εντυπώσεις οι λατινολάτρες όταν με το καλό επιστρέψεις. Ζηλεύω Χωράω σε καμία βαλιτσούλα? :roll:
Το Σάββατο ήμουν Enzzo και πλακώθηκα στα μοχίτο. Όντως πολύ καλός ο σαντάνα και ξεκίνησε το πρόγραμμα με το aguanile!
Αγαπητή παραλιόπληκτη, όταν πηγαίνεις σε τέτοια μέρη, ενημέρωνε! Αν κι αυτό το Σάββατο δεν θα μπορούσα να έρθω γιατί κάτσε να δεις, τι είχα να κάνω τι είχα να κάνω..... Α ναι να μωρέ μια συναντηση του λατρευτού μας φόρουμ.. ΓΙΑΤΙ δεν ήρθες..,. Θα χαμε τόσα πολλά να πούμε...
Για το φεστιβάλ πανέτοιμη, αλλά μόνο ψυχολογικά.. Κατά τα άλλα πάλι θα τρέχω... Αμέ, χωράς πως δεν χωράς!!!!!!!!