• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Musica Latina!

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Ενα απο τα γκρουπ που μου πρωτοαρεσαν και εξακολουθουν να μου αρεσουν ειναι οι La Quinta Estacion. Δημιουργηθηκαν στη Μαδριτη αλλα γρηγορα τα μαζεψαν και περασαν στην αλλη μερια του Ατλαντικου , στο Μεξικο οπου οι δισκοι τους γνωριζαν μεγαλη επιτυχια.
Η τραγουδιστρια τους Natalia Jimenez πιστευω οτι εχει φοβερη φωνη ειδικα οταν ερμηνευει σλοου-κοψοφλεβε κομματια :lol: - το βιντεο που ακολουθει δεν ειναι τετοιο παντως:lol:

La Quinta Estacion - Me muero (en vivo)

γνωστό τραγούδι, κι' αυτή κάτι μου θυμίζει. θα τη μελετήσω!!

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Δε γινεται να λειπει απο τη musica latina το ντουετο Μαρκ Αντονυ-Γκλορια Εστεφαν!

Mi tierra :clap:

Last edited by a moderator:

neraida

Member
go2dbeachμου φαινετε απιστευτο, μετα απο τοοοοσο καιρο καταφερα να βρω το τραγουδι για το οποιο σου ελεγα οτι ψαχνω, αυτο που ειχα στο κινητο μου και δεν ηξερα ουτε τιτλο ουτε λογια γιατι ειναι στα ισπανικα..
ισπανικα δεν ειναι αυτα ή κανω λαθος??
δεν το εχω βρει στο youtube ακομα, οταν θα το βρω και αν υπαρχει θα σας δωσω link οι στιχοι ομως ειναι οι εξης:

τιτλος: DR. JOHN LITANIE DES SAINTS
Ero mante te que le mama
damba la metres
Ero mante te que le papa
damba la moi ido
Ero mante te que le mama
Santa Maria

Ero mante te que le mama
Ero mante te que le papa
Doce goche goche que le mama
mama oceon

Ero mante te que le mama
yia malia
Ero mante te que le papa
obea obea
Ero mante te que le mama
ooh bacalia

Ero mante te que le mama
Ero mante te que le papa
sambeau sambeau

Ero mante te que le mama
ooh coumalieh
Ero mante te que le mama
mamzelo zoulie zoulie zoulie
Ero mante te que le papa
papa ledvah

Ero mante te que le mama
Ero mante te que le papa
San Cecilia

το γνωριζες το τραγουδι????

επιτελους...............!!!:clap:

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Δε γνωριζω το τραγουδι αλλα ουτε και τη γλωσσα 100% , μονο καποιες λεξεις αλλα δε βγαζω νοημα :lol:..μηπως ειναι Πορτογαλικα?
Θα ψαξω να το βρω να το ακουσω παντως!

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Λοιπον το βρηκα εδω YehPlay - The biggest free music database οποιος εχει την περιεργεια να το ακουσει.
Ειναι πολυ γνωστη η μελωδια την εχω ξανακουσει , απλα δεν ηξερα τον καλλιτεχνη και νομιζω δεν εχει σχεση με λατιν αμερικα.
Τωρα η γλωσσα δεν ξερω..τζαμαικανα δεν ειναι σιγουρα :haha:

Τουλαχιστον δε μειναμε με την απορια neraida!

neraida

Member
go2dbeach ναι αυτο ειναι....:clap:
δεν ειναι τελειο?:shock:
δεν εχει σχεση με λατιν Αμερικα? χμ δεν ξερω, μπορει..:roll:
αχχχ τι μαγικο τραγουδακι!! ταξιδιαρικο...:)

neraida

Member
go2dbeach ξεχασα να σου πως το βρηκα τελικα..
σε μια διαφημιση του compact disc club στην τηλεοραση για ενα αλμπουμ, ηταν ενα απο τα τραγουδια που ακουστηκαν κατα την διαρκεια της διαφημισης, μπηκα στο site του cdc και τα ακουσα ολα ενα ενα..
στο youtube ακομα δεν το εχω βρει, δυσευρετο, αλλα δεν πειραζει.. καπως το βρηκε ο ξαδελφος μου και το μετετρεψε σε mp3..

κανονιζουμε συναντηση οι ιταλοφιλοι τη πεμπτη, θα ερθεις??

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
δεν ειναι τελειο?:shock:
δεν εχει σχεση με λατιν Αμερικα? χμ δεν ξερω, μπορει..:roll:
αχχχ τι μαγικο τραγουδακι!! ταξιδιαρικο...:)
Ωραιοτατο ειναι , αλλα δε βλεπω σχεση με λατιν αμερικα..οχι.
Ο τυπος απ'ότι ειδα ειναι μπλουζιστας απο τη Νεα Ορλεανη. Μπραβο που το ξετρυπωσες..ο επιμενων νικα! Ουτε εγω το βρηκα στο youtube.

ΥΓ.Την Πεμπτη το απογευμα δινει για Lower ο Jr :) , αν μπορεσω θα ερθω μετα.

neraida

Member
Δε γνωριζω το τραγουδι αλλα ουτε και τη γλωσσα 100% , μονο καποιες λεξεις αλλα δε βγαζω νοημα :lol:..μηπως ειναι Πορτογαλικα?
δεν ειναι ισπανικα πραγματι, μαλλον πορτογαλικα, αν ξερεις καποιος ας μας πει..
μα τι δυσκολο τραγουδι, τοσο στο να το βρεις οσο και στο να το καταλαβεις.. που παω και κολλαω μερικες φορες αναρωτιεμαι..

varioAthens

Member
Half Note - Ζωή Τηγανούρια & Senso Latino

Ζωή Τηγανούρια & Senso Latino: Accordion Beauty
Τρι. 12/05 - Τετ. 13/05

Mια μουσική παράσταση με βάση το λάτιν, το τάνγκο και την τζαζ –ένα μελωδικό και συναρπαστικό ταξίδι με οδηγό το ακορντεόν της Ζωής Τηγανούρια. Ο κεντρικός άξονας του προγράμματος στηρίζεται στις τρεις δισκογραφικές δουλειές της Ζωής, που είναι τα άλμπουμ “Libertango”, “Tanguera” και, πιο πρόσφατο, το σάουντρακ του σίριαλ «Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο». Στο πρώτο μέρος, έχοντας σαν αφετηρία τη σύγχρονη γαλλική musette, το ακορντεόν κάνει μια ρομαντική στάση στον ελληνικό μεσοπόλεμο και φτάνει στην Αργεντινή και στο τάνγκο του Carlos Gardel όπου το ζευγάρι χορευτών μας μυεί στον χορό της σαγήνης και της αποπλάνησης. Επόμενη στάση, η Κούβα –και κατάληξη το λαϊκό μας τραγούδι. Στο δεύτερο μέρος εμφανίζεται η σύγχρονη Αργεντινή και το Tango Nuevo του Astor Piazzolla. Ο ερωτικός διάλογος επανεμφανίζεται με τους χορευτές πριν πάρουν τη σκυτάλη οι μουσικές της Ζωής, η Μεσόγειος και το οικείο ελληνικό τοπίο. Στο σύνολό του, είναι ένα πρόγραμμα που μεταφέρει ομορφιά και συγκίνηση...

Ιδού μία γεύση:

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Ξανα στον Αγιο Δομηνικο με μια ρυθμικη bachata απο τους Domenic Marte y Geraldine.
'Con los ojos cerrados'

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.621
Μέλη
39.360
Νεότερο μέλος
vasilis400