• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Musica Latina!

chrikky

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στη Μόσχα αδερφές μου...
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά...
οριστε! γι' αυτο τα αποφευγω κατι τετοια threads... :p

γιατι οκ, κολλάς με τη γερμανια, βρισκεις εισιτηρια φτηνα και πας ενα 3ημερακι..

μεχρι την ιταλια πας και με 100 ευρω... :cool:

ετσι και σου κολλήσει ομως κανας αγιος δομινικος (κάποια μας έχει καταστρέψει με την ιστορια της αλλα κρατιομαστε :bleh: ...οριακα μετα την τελευταια ατακα με την παραλια βεβαια ), αντε να μαζεψεις λεφτα για το ταξιδι.. κι αντε και τα μαζεψες... αντε να βρεις και το 10ημερο αδεια που χρειαζεται :roll:

οσο για τα τραγουδια που εχει βαλει η go2dbeach τι να πω... respect!

και γω μετα την πρωτη μου επισκεψη στη βαρκελωνη κολλησα με ολα αυτα τα ισπανοφωνα :rolleyes: (ασχετο αλλα σχετικο), οποτε εχω μερικα χρονακια παρατηρησης ακομη :D

Dorotija

Member
Επόμενο Ταξίδι
Να είναι η Κρακοβία?
Ταξίδι-Όνειρο
Yemen
γιατι οκ, κολλάς με τη γερμανια, βρισκεις εισιτηρια φτηνα και πας ενα 3ημερακι..

μεχρι την ιταλια πας και με 100 ευρω... :cool:

ετσι και σου κολλήσει ομως κανας αγιος δομινικος (κάποια μας έχει καταστρέψει με την ιστορια της αλλα κρατιομαστε :bleh: ...οριακα μετα την τελευταια ατακα με την παραλια βεβαια ), αντε να μαζεψεις λεφτα για το ταξιδι.. κι αντε και τα μαζεψες... αντε να βρεις και το 10ημερο αδεια που χρειαζεται :roll:
αυτό ξαναπές το! Μαζεύεις, μαζεύεις και κάποια στιγμή λες: άντε μου σιχτίρ!

και τα ξοδεύεις στις Ιταλίες και στις Γαλλίες...

Και αποχαιρετάς την Κούβα, το Περού, το Μεξικό που χάνεις..

Και το ρίχνεις στις bachates και στη μουσική των Ινκας να πνίξεις τον πονο σου..

(αποχαιρετάς προς το παρόν... θαρθουνε...)

varioAthens

Member
Παρεπιπτόντως είδα στη DELTA AIRLINES πολύ δελεαστικές, για τα στάνταρντς Καραϊβικής μιλάω πάντα, τιμές για Άγιο Δομήνικο!
Θα κάνω σχετική προσθήκη στο άρθρο μου για Δομήνικο!

neraida

Member
Στο ενζο πηγαινα τακτικα , τωρα εχω καιρο να παω...κατι θα κανονισουμε οι λατινολατρες. Ειδικα αν προκειται να μας τραγουδησεις νεραιδα!:lol:
go2dbeach να τραγουδησω εγω ? αποκλειεται, ειμαι πολυ φαλτσο!! να χορεψω ναι, εκει οτι θες!! το ενα τραγουδι απο τα δυο, το εχω ηχογραφησει στο κινητο μου. θα ημουν πολυ περιεργη αν μπορουσατε να το βρειτε.
εγω στο ενζο πηγα χτες βραδυ. . αντε οποτε κανονισετε ειμαι μεσα!!

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Μπορει να εχουμε συναντηθει στο Enzo Varioathens , αλλα θα κανονισουμε ετσι κι αλλιως να βρεθουμε καπου με λατιν ατμοσφαιρα οι λατινολατρες , να ερθει και η neraida με το κινητο της!:lol:
Κι αφου η neraida αρνειται να μας τραγουδησει , ας τραγουδησει ο Jose Feliciano.
Δημοφιλης Πορτορικανος κιθαριστας-τραγουδιστης αν και γεννηθηκε τυφλος και συνθετης του πασιγνωστου Feliz navidad.
Εδω τον ακουμε σε μια bachata απο το αλμπουμ Senor bachata , μαζι με τους Rakim y Ken-y με τιτλο 'Mar y cielo' Τι ομορφη η παραλια του βιντεο κλιπ..

Last edited by a moderator:

latinmania

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΑΓΝΩΣΤΟ
Ταξίδι-Όνειρο
Μεξικό ξανά και ξανά!!!!
πολυ ομορφο το τραγουδι!

varioAthens

Member
Δεν θυμάμαι να έχει αναφερθεί (είναι και 11 σελίδες θέμα) αλλά ανακάλυψα τον Ζacaria Ferreira πάλι σε μπατσάτα ρυθμούς:

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Ενα απο τα γκρουπ που μου πρωτοαρεσαν και εξακολουθουν να μου αρεσουν ειναι οι La Quinta Estacion. Δημιουργηθηκαν στη Μαδριτη αλλα γρηγορα τα μαζεψαν και περασαν στην αλλη μερια του Ατλαντικου , στο Μεξικο οπου οι δισκοι τους γνωριζαν μεγαλη επιτυχια.
Η τραγουδιστρια τους Natalia Jimenez πιστευω οτι εχει φοβερη φωνη ειδικα οταν ερμηνευει σλοου-κοψοφλεβε κομματια :lol: - το βιντεο που ακολουθει δεν ειναι τετοιο παντως:lol:

La Quinta Estacion - Me muero (en vivo)

varioAthens

Member
Νuevo flamenco

Ροκάροντας με το φλαμένκο
awww.athinorama.gr_images_blank.gif
Τα μεγάλα διεθνή θεάματα της άνοιξης καταφθάνουν. Ποδαρικό θα κάνει το Nuevo Ballet Espanol, στο Μπάντμιντον, με μια παράσταση «νέου» φλαμένκο.

Φλογερό ταμπεραμέντο «Ο Angel και ο Carlos χορεύουν µε ψυχή, φροντίζουν να είναι σε φόρµα, προσέχουν τις κινήσεις τους και δεν πέφτουν στην παγίδα της ψευτο-φολκλόρ υπερβολής ή του υπερβολικού μοντερνισµού που θα µπορούσε να καταστρέψει αυτό το παραδοσιακό είδος χορού», έγραφε ο Roger Salas στην κριτική του στην εφημερίδα «El Pais» (13/11/1998), την εποχή που οι δύο χορευτές έκαναν τα πρώτα τους βήματα στο χώρο του φλαμένκο. Το αρρενωπό παρουσιαστικό σε συνδυασμό με το ταλέντο και τη νεανική ορμή ανέδειξαν τους δύο χορευτές που θα δούμε ζωντανά και στην Αθήνα με το μπαλέτο τους, Nuevo Ballet Espanol, από τις 5 έως τις 10/5. Ο τίτλος της παράστασης τους «Sangre Flamenca», σημαίνει «αίμα του φλαμένκο» και δηλώνει το πάθος, απαραίτητο γνώρισμα για κάθε cantaore (τραγουδιστής) και χορευτή.
Νuevo flamenco
awww.athinorama.gr_images_blank.gif

Η καινοτομία της ομάδας, που της δίνει και τον τίτλο «nuevo», είναι ο τρόπος με τον οποίο εκτελούνται οι μουσικές και οι χορογραφίες. Με επικεφαλής τους δύο άντρες, Αngel Rojas και τον Carlos Rodriguez, και όχι -όπως έχουµε συνηθίσει µέχρι σήµερα- ένα χορευτικό ζευγάρι, στήνεται ένα δυναμικό πανόραµα ρυθµών φλαµένκο, το οποίο ενσωματώνει στο δυναμισμό της κίνησης και στους αισθαντικούς ήχους, σύγχρο­να και παραδοσιακά στοιχεία. Αν είστε φίλοι του είδους, φροντίσετε έγκαιρα για καλές θέσεις. Κι ύστερα αφεθείτε στη μουσική που βγαίνει από την κίνηση του σώματος - με τον ίδιο τρό­­πο που βγαίνει η ανάσα!

INFO
ΘΕΑΤΡΟ ΜΠΑΝΤΜΙΝΤΟΝ Από 5 έως 10/5. Πληροφορίες-προπώληση: 2108840600.

Μαρία Κρύου
[email protected]

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Ξανά εδώ

Φίλες και φίλοι λατινομουσικόφιλοι γειά σας
Μετά από αναγκαστική αποχή βρίσκομαι πάλι αυτή τη στιγμή σε συνεχή ακρόαση με musica latina. Τρεις μήνες πρόβλημα στη σύνδεση, μόλις 15 λεπτά και μετά χρειαζόταν επανεκίνηση, που να προλάβω για ακρόαση!!!!. Έχω κάνει αίτηση για σύνδεση 6mbps και είμαι σε αναμονή. Όμως για λόγους που δε γνωρίζω τις δυο τελευταίες εβδομάδες το πρόβλημα σταμάτησε!!!
Άρχισα λοιπόν εντατική ακρόση γιατί πρέπει να προσαρμοστώ πνευματικά και ν΄αρχίσω την ιστορία για το Μέξικο που πολύ την έχω καθυστερήσει. Αλλά το καλο πράμα, αργεί νάρθει. Γιατί πρέπει να είναι η καλύτερη ( απ΄τις δικές μου ) επειδή ήταν και το καλύτερο μέρος που έχω πάει.
Τώρα ας δοκιμάσω κι΄εγώ να σας φέρω εδώ ένα τυχαίο τραγουδάκι, για να δω αν πετύχει η "κίνηση"

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.621
Μέλη
39.360
Νεότερο μέλος
vasilis400

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα