• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Musica Italiana

Italitsa

Member
Επόμενο Ταξίδι
Γύρος Αυστρίας
Ταξίδι-Όνειρο
Περού

Italitsa

Member
Επόμενο Ταξίδι
Γύρος Αυστρίας
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Ένα ακόμη Sanremo έφτασε στο τέλος του... Αν και φέτος μπορώ να πω με κάθε ειλικρίνεια ότι δε μας κράτησε και την καλύτερη παρέα... Από άποψη συμμετοχών, τραγουδιών που ακούσαμε αλλά και παρελκομένων νομίζω ότι ήταν λίγο χλιαρά τα πράγματα...

Η τριάδα που έφτασε ως το τέλος ήταν Renzo Rubino, Raphael Gualazzi και Arisa... Ευτυχώς για όλους μας νικήτρια αναδείχθηκε η Arisa με το τραγούδι Controvento!! Συμπαθητικό αλλά όχι και σαν το Vivendo adesso του Francesco Renga, ο οποίος δεν έφτασε ούτε μέχρι την τριαδα...Τι να πω...

Ένα τραγούδι που δεν του είχα δώσει ιδιαίτερη σημασία μέχρι χθες που το ξανάκουσα ήταν αυτό του Cristiano de Andre'.. Ο τύπος είναι πολύ καλός, ο πατέρας του θα ήταν περήφανος γι' αυτόν...

Στους μικρούς είχαμε νικητή τον Rocco Hunt με το τραγούδι Nu Juorno Buono! Εγώ τον Zimba ήθελα αλλά δε μου έκαναν τη χάρη!!

Πάμε να ακούσουμε τα νικητήρια άσματα!!

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Ασε μας μαντάμ "ευτυχώς που κέρδισε η Αrisa "
Ο Gualazzi έπρεπε

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Ασε μας μαντάμ "ευτυχώς που κέρδισε η Αrisa "
Ο Gualazzi έπρεπε
Συμφωνω απολυτα με italitsa...απο αυτους που εφτασαν στην3αδα η καλυτερη νικησε. Ανωτερος ολων ο Francesco με διαφορα...

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Συμφωνω απολυτα με italitsa...απο αυτους που εφτασαν στην3αδα η καλυτερη νικησε. Ανωτερος ολων ο Francesco με διαφορα...
Ναι το περίμενα ότι θα σου αρεσε αυτός με τη καδενα στο λαιμό -80s forevera !
ImageUploadedByTapatalk1393155913.559104.jpg
ImageUploadedByTapatalk1393155913.559104.jpg

Μανώλης Αγγελοπουλος

Italitsa

Member
Επόμενο Ταξίδι
Γύρος Αυστρίας
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Ελα κακιουλες...πολυ καλος ηταν κ για λιγο δεν ηταν στην 3αδα! 4ος βγηκε, αργοτερα θα ανεβασω ολα τα αποτελεσματα γιατι τωρα ειμαι απο κινητο...

Italitsa

Member
Επόμενο Ταξίδι
Γύρος Αυστρίας
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Δεν εχεις να πεις τίποτα για την θέση των Perturbazione και της Pedala του Frankie?? :icon_evil:
Και επειδή με πνίγει η αδικία πάρτε έναν Renga!!

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Οχι εκπλήσσομαι απο τη χαμηλή βαθμολογία στο τραγούδι της Giusy ...
Μη χάσεις εσυ βάλε τον Μανώλη Αγγελοπουλο να τον θαυμάσει ο κοσμος

Italitsa

Member
Επόμενο Ταξίδι
Γύρος Αυστρίας
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Καλά, άσε, δε θέλω να το συζητήσω αυτό...Δηλαδή η Pedala ήταν καλύτερη από το Ti porto a cena con me?? Γκρρρρ!! Συγχύστηκα οπότε πάρτε και μια "Βερονέζα" Giusy!!
Βy the way, πως σου φαίνεται το hotel στη λίμνη Κόμο που έκανε τα γυρίσματα ο Renga?? Άμα θες σε πάω!! :bleh::bleh:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.602
Μέλη
39.346
Νεότερο μέλος
karatzas

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα