• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Mobile Internet/τηλεφωνία στην Ευρώπη

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Απο ποια εταιρία; Γιατί και επίσημα στην ανακοίνωση της vodafone πχ αναφέρει

"Τα προγράμματα καρτοκινητής International, Taza και CU Xclusive θα είναι διαθέσιμα μόνο για χρήση εντός Ελλάδος."

CU Xclusive είναι το φοιτητικό

http://www.vodafone.gr/portal/clien...ion?pressReleaseId=40502&dateFrom=&dateUntil=
Αυτή την ενημέρωση είχα και εγώ από την Vodafone. Παρ' όλα αυτά το CU Xclusive δούλευε κανονικά αυτές τις ημέρες στη Γερμανία, πληρώνοντας τις αντίστοιχες χρεώσεις.

Alex0077

Member
Cosmote !! Η vanda για τα φοιτητικά της Cosmote ρωτούσε.

• Κατά την περιαγωγή δεν καταναλώνεται ο δωρεάν χρόνος ομιλίας προς κινητά COSMOTE και σταθερά, ενδοεταιρικές κλήσεις ή τυχόν προσφορές, όπως επίσης η προσφορά 450 λεπτά ομιλίας προς όλα τα κινητά και σταθερά που λαμβάνουν οι συνδρομητές COSMOΚΑΡΤΑ για τις δυο πρώτες ανανεώσεις ανά μήνα από 10€ και άνω με αυτόματη χρέωση 4€, τα φοιτητικά πακέτα για συνδρομητές καρτοκινητής WHAT’S UP που είναι εγγεγραμμένοι στην Φοιτητική Προσφορά, και τα πακέτα GIGA Deals (GIGA DAY, GIGA ΣΚ, #GIGA_day, #GIGA_SouKou, After Dark 5000’ προς WHAT’S UP, After Dark 10GB).
https://www.cosmote.gr/cs/Satellite?c=Page&cid=1486043978235&d=Touch&pagename=ote/Page/PageTemplate

Λογικά θα πρέπει όποιος έχει φοιτητικό στην Cosmote τουλάχιστον να αγοράσει κάποιο βασικό πακέτο

depy!!!

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μαλαισία - Βόρνεο
Ταξίδι-Όνειρο
Με βανάκι στη Νορβηγία
Μη μπερδευομαστε, ειναι αλλο το καρτοσυμβολαιο student, που εχει η vanda και αλλο το φοιτητικο whats up.
Καλυτερα ο καθενας να ρωταει στην εταιρεια του για το δικο του πακετο για να ειναι πιο σιγουρος.

paefstra

Member
Εβαλα ενα εξτρα πακετο Giga weekend δεδομενα στην Cosmote μονο για το σαββατοκυριακο που θα ειμαι εξωτερικο. Μπορω να τα χρησιμοποιησω η τζαμπα το 3 ευρο;

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Εβαλα ενα εξτρα πακετο Giga weekend δεδομενα στην Cosmote μονο για το σαββατοκυριακο που θα ειμαι εξωτερικο. Μπορω να τα χρησιμοποιησω η τζαμπα το 3 ευρο;
Εντός ΕΕ ναι, μπορείς !

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Μίλα με την εξυπηρέτηση πελατών στο 13888. Στους όρους των Giganow αναφέρεται πως: "Τα πακέτα προσφοράς ισχύουν μόνο για χρήση εντός Ελλάδας".

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Βλέπω πως όχι. Στους όρους γράφει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο εντός Ελλάδας.

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Καρτοκινητό είναι ;

paefstra

Member
Ειναι συνδεση και οντως μου καταναλωνονται τα λιγα data που εμειναν ως το τελος του μηνα. Θα πορευτω με οτι εχω.

8avos

Member
Δεν ξέρω πως γίνεται, αλλά στην Ευρώπη ισχύει η δωρεάν διακίνηση δεδομένων. Δλδ εγώ στην Γερμανία δεν έχω χρήματα στην κάρτα, αλλά έχω ίντερνετ στο κινητό. Αργό μεν αλλά η δουλειά μ γίνεται. Οταν ήρθα στην Ελλάδα, ίντερνετ είχα αλλά το αργό έγινε ανύπαρκτο. Ο πάροχος ίντερνετ μ έδινε, άσχετο που δεν είχα σήμα. Για ρωτήστε τι παίζει.

paefstra

Member
Εχει παρει κανεις αυτο το προγραμμα; Παω για ανανεωση συμβολαιου και θα το ενεργοποιησω. Η απορια μου ειναι αν τα δεδομενα ειναι μονο για Ελλαδα η και για δωρεαν περιαγωγη
https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/cosmote_aegean_miles_bonus_cooperation.html
Edit: Στους ορους που ειδα τωρα λεει οτι δεν ειναι για περιαγωγη :(

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Εχει παρει κανεις αυτο το προγραμμα; Παω για ανανεωση συμβολαιου και θα το ενεργοποιησω. Η απορια μου ειναι αν τα δεδομενα ειναι μονο για Ελλαδα η και για δωρεαν περιαγωγη
https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/cosmote_aegean_miles_bonus_cooperation.html
Edit: Στους ορους που ειδα τωρα λεει οτι δεν ειναι για περιαγωγη :(
Όπως κι αν έχει με την περιαγωγή, τα MB από την aegean καταναλώνονται πρώτα, οπότε σου μένουν τα ΜΒ του προγράμματος σου για το εξωτερικό.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom