• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Mobile Internet/τηλεφωνία στην Ευρώπη

dimitrak

Member
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Παιδια και γω πριν 2 μερες ειχα ρωτησει κ μου ειπαν ολα οκ για τις 15/6.Με το που φτανουμε Μαλτα μου ερχεται το εξης μηνυμα:KAΛΩΣ HPΘATE ΣTH MAΛTA. OI XPEΩΣEIΣ ROAMING ΔE METABAΛΛONTAI AΠO 01/06/2017 KAI MEXPI NEΩTEPAΣ. ME TH VODAFONE EΠΩΦEΛEIΣTE EIΔIKHΣ ΠPOΣΦOPAΣ ΓIA TH XPHΣH INTERNET AΠO TO KINHTO ΣAΣ KATA THN ΠEPIAΓΩΓH ENTOΣ E.E. ME XPEΩΣH: 0.062E/MB. ΓIA ΠΛHPOΦOPIEΣ KAΛEΣTE ΔΩPEAN ΣTO +306944402579. APIΘMOΣ EKTAKTHΣ ANAΓKHΣ ΣTHN E.E.: 112.
Μιλησα μαζι τους και μου ειπαν οτι υπαρχει τεχνικο προβλημα

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Παιδια και γω πριν 2 μερες ειχα ρωτησει κ μου ειπαν ολα οκ για τις 15/6.Με το που φτανουμε Μαλτα μου ερχεται το εξης μηνυμα:KAΛΩΣ HPΘATE ΣTH MAΛTA. OI XPEΩΣEIΣ ROAMING ΔE METABAΛΛONTAI AΠO 01/06/2017 KAI MEXPI NEΩTEPAΣ. ME TH VODAFONE EΠΩΦEΛEIΣTE EIΔIKHΣ ΠPOΣΦOPAΣ ΓIA TH XPHΣH INTERNET AΠO TO KINHTO ΣAΣ KATA THN ΠEPIAΓΩΓH ENTOΣ E.E. ME XPEΩΣH: 0.062E/MB. ΓIA ΠΛHPOΦOPIEΣ KAΛEΣTE ΔΩPEAN ΣTO +306944402579. APIΘMOΣ EKTAKTHΣ ANAΓKHΣ ΣTHN E.E.: 112.
Η εταιρία - πάντως - άλλα λέει στη σελίδα της.

http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=11166

Οι ειδοποιήσεις που ήλθαν από την εταιρία στα κινητά μας (συμβόλαιο), επίσης λένε τα ίδια (δωρεάν). Τη μόνη επιφύλαξη που είχαν ήταν για κάποια προγράμματα καρτοκινητών που - έλεγε η ανακοίνωση στον τύπο - θα ολοκλήρωναν τη διαδικασία μέχρι 29/6.

"Η Vodafone Ελλάδας ανακοινώνει ότι καταργεί τις χρεώσεις περιαγωγής για τους πελάτες συμβολαίου από την 1η Ιουνίου 2017, ενώ για συνδρομητές καρτοπρογράμματος και καρτοκινητής η εφαρμογή του νέου Ευρωπαϊκού Κανονισμού ξεκινάει από τις 15 Ιουνίου 2017 με ημερομηνία ολοκλήρωσης μέχρι και τις 29 Ιουνίου 2017.

Συγκεκριμένα, όλοι οι συνδρομητές συμβολαίου, καρτοκινητής και καρτοπρογράμματος, ιδιώτες και επαγγελματίες, θα μπορούν να καταναλώνουν τα ενσωματωμένα λεπτά ομιλίας, MB και SMS του προγράμματός τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση, χωρίς κανένα επιπλέον κόστος. Οι εισερχόμενες κλήσεις εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα έχουν μηδενική χρέωση. Κατά την περιαγωγή δε θα καταναλώνεται ο δωρεάν χρόνος ομιλίας προς κινητά Vodafone και σταθερά ή τυχόν άλλες εποχιακές προσφορές.

Τα προγράμματα καρτοκινητής International, Taza και CU Xclusive θα είναι διαθέσιμα μόνο για χρήση εντός Ελλάδος.

Υπενθυμίζεται ότι για τους πελάτες συμβολαίου, οι οποίοι ταξιδεύουν εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης προκειμένου να μιλούν και να σερφάρουν ελεύθερα χωρίς να ανησυχούν για τις χρεώσεις τους, η Vodafone τους παρέχει την υπηρεσία «Vodafone Πας Παντού» για να χρησιμοποιούν το πρόγραμμα χρήσης τους σε όλο τον κόσμο, όπως ακριβώς και στην Ελλάδα με μία επιπλέον χρέωση και μόνο για τις ημέρες που κάνουν χρήση των υπηρεσιών περιαγωγής.

Παράλληλα, για τους πελάτες καρτοκινητής και καρτοπρογράμματος, οι οποίοι ταξιδεύουν εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, το ανανεωμένο πρόγραμμα Daily Travel Pack τους επιτρέπει να κάνουν χρήση υπηρεσιών φωνής, SMS και data με μία επιπλέον χρέωση για ξέγνοιαστη επικοινωνία και στις υπόλοιπες χώρες του κόσμου.

Oι συνδρομητές Vodafone μπορούν, όταν ταξιδεύουν στο εξωτερικό, να απολαμβάνουν αξεπέραστες ταχύτητες 4G mobile internet σε περισσότερες από 100 χώρες του κόσμου. Περισσότερες πληροφορίες στο Vodafone.gr."

Last edited:

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Στο Νο9 στο άρθρο που ανέβασε ο @Viaggi αναφέρει τι μπορείς να κάνεις σε αυτήν την περίπτωση.

Alex0077

Member
H Vodafone ζήτησε παράταση για να εφαρμόσει την κατάργηση του roaming στην ΕΕ στα καρτοκινητά μέχρι τις 29/06 όποτε και θα ισχύει κανονικά από εκεί και πέρα .. ευτυχώς που του έβαλαν χέρι στα αρχικά τους σχέδια http://www.euro2day.gr/news/economy...po-parakoloythhsh-h-ellada-gia-to-roamin.html

Viaggi

Member
Καλά αυτά, αλλά δεν πονάνε και τόσο. Με Ασία και Λατινική Αμερική, προβλέπεται να γίνει ποτέ τίποτα;
Εδώ που τα λέμε ίσως και να ήταν καλύτερα το μεταβατικό στάδιο με τις χαμηλές χρεώσεις αφού μπορούσες να χρησιμοποιήσεις και τον δωρεάν χρόνο προς τα δίκτυα της ίδιας εταιρείας με ελάχιστη χρέωση, ενώ τώρα σου αφαιρεί χρόνο από το πακέτο σύνδεσης. Όσο για τα ταξίδια σε Ασία και Λατινική Αμερική υπάρχει λύση, παίρνουμε μαζί μας μια κουρελού, μερικά κλαδιά από κυπαρίσσι (προσοχή να είναι φρεσκοκομμένα) και επικοινωνούμε με σήματα καπνού...!

paefstra

Member
Δηλαδη δεν ισχυει το πακετο που λεει η συμβαση μου; Εχω συνδεση Cosmote και μου δινει 1500 λεπτα προς ιδια εταιρεια. Αυτο το μερος του πακετου δεν ισχυει;

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Όχι, ισχύουν τα λεπτά που έχεις προς "όλους" Το ίδιο και για τα sms.

panius

Member
Καλησπέρα! Τελικά ισχύουν οι δωρεάν κλήσεις στην Ε.Ε.? Το έχει διαπιστώσει κάποιος? Και το ιντερνετ δωρεάν είναι??? Δηλαδή βάζω πακέτο δωρεάν χρόνου και gigabyte στο καρτοκινητό και φεύγω???

Alex0077

Member
Και στη vodafone απο 30/06 ισχύει κανονικά το δωρεάν roaming. Εξακριβωμένο. Η μόνη εξαίρεση που ισχύει και στην cosmote είναι τα φοιτητικά πακέτα

giannismits

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Καλησπέρα! Τελικά ισχύουν οι δωρεάν κλήσεις στην Ε.Ε.? Το έχει διαπιστώσει κάποιος? Και το ιντερνετ δωρεάν είναι??? Δηλαδή βάζω πακέτο δωρεάν χρόνου και gigabyte στο καρτοκινητό και φεύγω???
Ναι βεβαίως και ισχύει. Σύνδεση έχω και όλα καλά με το ίντερνετ και το χρόνο ομιλίας. Αλλά και ο φίλος μου που έχει καρτοκινητό ίσχυε κανονικά ο δωρεάν χρόνος προς όλους. Δεν μπόρεσε όμως να μπει από τα δεδομένα του ενώ είχε mb. Δεν ξέρω γιατί. Οπότε ρώτα τον πάροχο σου να σιγουρέψεις ότι όλα θα λειτουργήσουν ρολόι.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom