Εγώ αγόρασα πριν 1 βδομάδα απεριόριστα mb από την wind τα οποία είδα ότι τελικά δεν καταναλώνονται εκτός Ελλάδας. Τώρα ότι πρόγραμμα ίντερνετ και να αγοράσω το καλύπτεται από τα απεριόριστα mb γιατί η wind χρησιμοποιε λειτουργία ορθής χρήση mb.Τι εννοείς μπέρδεμα; Αν αγοράσεις πακέτο δεδομένων, το χρησιμοποιείς κανονικα. Δωρεάν GB που τυχον σου εχει δώσει η Wind, δεν ισχυουν στο εξωτερικό.
Δυστυχώς η wind δεν έχει πακέτα με 10+ gb στην εφαρμογή f2g. Την πάτησα 🥲Τα unlimited δεν ισχουν στο εξωτερικό, τα πακέτα Data ισχύουν κανονικά
View attachment 399746
μιλανε και αγγλικα, δεν ειναι κατι δυσκολο. πηγαινε σε ενα point μιας εταιρειας, πχ iliad, βρες το κοντινοτερο στον προορισμο σου κ παρε μια σιμ, πχ 10€ η σιμ κ 10€ 120gb,σιγα μη μπλεξεις με τους δικους μαςΚαλησπέρα στο forum . Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να βγάλω μια κάρτα sim κινητού για να έχω ίντερνετ στην Ιταλία(τι να πω στα ιταλικάγια να καταλάβουν)? Θέλω ένα μεγάλο πακέτο κάπου στα 20+ gb. Έχω wind και είναι κάπως μπέρδεμα το roaming
Αν το κινητό σου υποστηρίζει e-SIM τότε η καλύτερη λύση είναι η Holafly. Αν όχι μπες στις σελίδες των 4 εταιρειών καρτοκινητης στη Γαλλία Orange France, SFR France, Bouygues Telecom, Free. Καταστήματα τους υπάρχουν παντού στο Παρίσι και επίσης υπάρχουν και πληθώρα άλλων καταστημάτων που πουλάνε κάρτες όλων των εταιρειών.Γεια σας.
Έχοντας απεριόριστα δεδομένα στην Ελλάδα πχ για μια εβδομάδα, με καρτοκινητο cosmote, σε χώρες της ΕΕ το συγκεκριμένο, είναι περίπου 5,5 mb.
Έχετε να μου προτείνεται κάτι ώστε να έχω απεριόριστα στη Γαλλία; Μπορώ να αγοράσω από γαλλική τηλεφωνία;
Αν ναι, πώς γίνεται; Σε ποιο site μπορώ να μπω;
Ευχαριστώ πάρα πολύ!Αν το κινητό σου υποστηρίζει e-SIM τότε η καλύτερη λύση είναι η Holafly. Αν όχι μπες στις σελίδες των 4 εταιρειών καρτοκινητης στη Γαλλία Orange France, SFR France, Bouygues Telecom, Free. Καταστήματα τους υπάρχουν παντού στο Παρίσι και επίσης υπάρχουν και πληθώρα άλλων καταστημάτων που πουλάνε κάρτες όλων των εταιρειών.