kougis
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ιαπωνία
Επειδή μπορει να το ενεργοποιησει ΚΑΙ φοιτητής σημαίνει κάτι;; Αν δεις στην προηγούμενη σελίδα εμείς λέγαμε ότι τα φοιτητικά πακέτα που προσφέρουν data δεν ισχύουν στο εξωτερικό επίσημα τουλάχιστον. Είπα μόνο για τα φοιτητικά πακέτα και όχι για τα κλασικά πακέτα που τα ενεργοποιεί ο καθένας. Αυτά ποτέ δεν αμφισβητήθηκαν. Να σου βρω και εγώ και το πρόγραμμα Red3 αν ειναι ετσι.. που μπορει να το ενεργοποιήσει και φοιτητής με 7gb .
Πραγματικά νομίζω είναι άστοχη τελείως η απάντησή σου. Ο καθένας μπορεί να καταλάβει ότι αναφερόμασταν μόνο στα φοιτητικά πακέτα που τα ενεργοποιεί μόνο κάποιος που έχει φοιτητικό πάσο. Τα πακέτα αυτά λοιπόν (όλα τα φοιτητικά ) δεν ισχυουν στην Ε.Ε. σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Vodafone.
Έχω φοιτητικό. Ήμουν στη Σόφια πριν λίγες μέρες. Μια χαρά δούλευε και το Internet και η ομιλία με το πακέτο των 8€Και σου εξηγησα ισα με 50 φορες οτι πακετα που ναι κομπο ναι δε ισχυουν εξω αλλα δε θες να το καταλαβεις...εχεις μπει σ ενα τοπικ που λεει για ιντερνετ και παραθετεις κειμενα για πακετα που τα προσφερουν ολα...ποιος ειναι ο αστοχοε λοιπον;;;;επισης αντιστοιχο πακετο ιντερνετ σαν κ αυτο που σου ποσταρα της vodafone η cosmote το δινει μονο σε φοιτητες και οχι σε ολους οσους εχουν whats up πχ...δεν εχει νοημα να συνεχιζουμε τη κουβεντα η οποια πλεον δεν εχει νοημα και εχει παει πολυ μακρια,μιας και το τοπικ ειναι συγκεκριμενο,κριμα και τους συμφορουμιτες!