• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γερμανία Moνοημερη εκδρομη απο Κολωνια.

nera_gr

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη!
Ταξίδι-Όνειρο
Κεντρική Αφρική
H αληθεια ειναι οτι μου ειχε περασει απο το μυαλο και η Brugge .(Αληθεια ποσο απεχει απο Κολωνια ?)
Αφηστε τα εχω κανει αχταρμα στο μυαλο μου ...για μια ημερησια απο Κολωνια ξεκινησα και γω και τωρα υπαρχουν οι κατωθι επιλογες:(αν δεν μου κανει βεβαια ασχημο χουνερι η τεφρα)
1.Χαιδελβεργη..και γενικα τα χωριουδακια διπλα στο Ρηνο.
2.Αμστερνταμ
3.Brugge
Εχεις πολλή πλάκα, Κλεοπάτρα, μου θυμίζεις τον εαυτό μου, έτσι κάνω και σπάω τα νεύρα του άντρα μου, δεν μπορώ να στρώσω τον κ... μου σε ένα μέρος. Λοιπόν η Μπριζ (ή Μπρούχε) απέχει γύρω στα 300 χλμ από την Κολωνία. Θα έλεγα να την αφήσεις στην άκρη προς το παρόν.
Μπορεί να συνδυαστεί πάρα πολύ καλά με ένα ταξιδάκι στο Άμστερνταμ, οπότε γιατί δεν κανονίζεις το επόμενο ταξίδι σύντομα Άμστερνταμ-Μπριζ και να ευχαριστηθείς τώρα την Κολωνία και μια μονοήμερη στη Χαϊδελβέργη; Ή και σε κάποιο χωριουδάκι ακόμη πιο κοντά στην Κολωνία;

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Πραγματι ετσι ειμαι οπως το λες !Με εχει πιασει κολοπιλαλα γιατι γνωριζω ποσο ωραια ειναι η περιοχη της Ρηνανιας και ειδικα νοτιοτερα Χαιδελβεργη κλπ .Εντωμεταξυ διαβασα και καποιες ιστοριες απο τους Γερμανοφιλους και εχω παθει λαλα.Μπηκε μετα και το Αμστερνταμ σφηνα και εχω ξεμυαλιστει.Δεν εχω και ιδιαιτερη πρεμουρα να στριφογυρναω σε ολα τα καφε και τα φαγαδικα της Κολωνιας.Δεν νομιζω οτι ειναι και η ομορφοτερη πολη για να αφιερωσω ολο το 3ημερο εκει.

giota1

Member
Ταξίδι-Όνειρο
αλασκα και σκανδιναβια
Πραγματι ετσι ειμαι οπως το λες !Με εχει πιασει κολοπιλαλα γιατι γνωριζω ποσο ωραια ειναι η περιοχη της Ρηνανιας και ειδικα νοτιοτερα Χαιδελβεργη κλπ .Εντωμεταξυ διαβασα και καποιες ιστοριες απο τους Γερμανοφιλους και εχω παθει λαλα.Μπηκε μετα και το Αμστερνταμ σφηνα και εχω ξεμυαλιστει.Δεν εχω και ιδιαιτερη πρεμουρα να στριφογυρναω σε ολα τα καφε και τα φαγαδικα της Κολωνιας.Δεν νομιζω οτι ειναι και η ομορφοτερη πολη για να αφιερωσω ολο το 3ημερο εκει.
εγω παντως σου ξαναλεω αν δεν βαριεσαι να τρεχεις ως το αμστερνταμ, πηγαινε , θα σ'αρεσει, πιστευω θα συμφωνησουνε πολυ οτι ειναι ωραια. αφου θα εχετε αυτοκινητο μη κολλας κι ας ειναι δυομισυ ωρες, σκεψου αν εισαι αθηνα και πηγαινοντας οπουδηποτε πεσεις σε κινηση δε κανεις 100 ωρες να φτασεις?? αφου θα εχεις την ευκαιρια να δεις και λιγο απο αμστερνταμ που ειναι τοσο διαφορετικη πολη γιατι να μη το κανεις?(γνωμη μου παντα). στις διακοπες παντα δε παιζει και λιγο ταλαιπωρια?:p:p

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
εγω παντως σου ξαναλεω αν δεν βαριεσαι να τρεχεις ως το αμστερνταμ, πηγαινε , θα σ'αρεσει, πιστευω θα συμφωνησουνε πολυ οτι ειναι ωραια. αφου θα εχετε αυτοκινητο μη κολλας κι ας ειναι δυομισυ ωρες, σκεψου αν εισαι αθηνα και πηγαινοντας οπουδηποτε πεσεις σε κινηση δε κανεις 100 ωρες να φτασεις?? αφου θα εχεις την ευκαιρια να δεις και λιγο απο αμστερνταμ που ειναι τοσο διαφορετικη πολη γιατι να μη το κανεις?(γνωμη μου παντα). στις διακοπες παντα δε παιζει και λιγο ταλαιπωρια?:p:p
Αχ αχ υπαγε οπισω μου.....:bleh:
Μωρε δεν χρειαζεται να με πεισεις ..ψημενη ειμαι ηδη για Αμστερνταμ!
Αλλα παραπανω λεγαμε για κινηση στους δρομους μεγαλη το 3ημερο του Α.Πνευματος.
Εντωμεταξυ θελω τοσο να παω Αμστερνταμ που σκεφτηκα ακομα και να παω μονη μου με το τρενο αν η οδηγος-οικοδεσποινα -φιλη μου κανει νερα .Αλλα ειναι μεγαλη γαιδουρια δεν ειναι?

giota1

Member
Ταξίδι-Όνειρο
αλασκα και σκανδιναβια
Αχ αχ υπαγε οπισω μου.....:bleh:
Μωρε δεν χρειαζεται να με πεισεις ..ψημενη ειμαι ηδη για Αμστερνταμ!
Αλλα παραπανω λεγαμε για κινηση στους δρομους μεγαλη το 3ημερο του Α.Πνευματος.
Εντωμεταξυ θελω τοσο να παω Αμστερνταμ που σκεφτηκα ακομα και να παω μονη μου με το τρενο αν η οδηγος-οικοδεσποινα -φιλη μου κανει νερα .Αλλα ειναι μεγαλη γαιδουρια δεν ειναι?

ξερω γω ποσο κινηση θα εχει στους τεραστιους αυτοκινητοδρομους που εχουνε εκει?αρχισε απο τωρα να τη ψηνεις τη φιλη σου, αμα τη πρηξεις λιγακι θα βαρεθει στο τελος και.... περα απ'τη πλακα πες της τι σκεφτεσαι και βρισκεται μια μεση λυση. να πααααααααααααααςςςςςςςςςςς και να περασεις και απ'τα εκατονταδες coffee shop οπωσδηποτε.:clap::clap::clap::clap:

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Μωρε αντε και παμε στα coffee shops.Πως γυρναμε μετα στις εθνικες που θα μας μπουζουριασει κανενας χεχεχε

giota1

Member
Ταξίδι-Όνειρο
αλασκα και σκανδιναβια
Μωρε αντε και παμε στα coffee shops.Πως γυρναμε μετα στις εθνικες που θα μας μπουζουριασει κανενας χεχεχε

αυτο ειναι ενα προβλημα θα συμφωνησω... αλλα αμα τελικα αποφασισετε να πατε στειλε μου προσωπικο μυνημα να σου πω 1 - 2 συμβουλες...:haha::haha::haha::haha:

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Αχα ...κατι παραπανω θα ξερεις εσυ!
Danke sehr.

jokos_31

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αυστρια
Ταξίδι-Όνειρο
Ισλανδια
Για να μην ανοιξω καινουριο θεμα για Κολωνια τις ερωτησεις θα τισ κανω εδω...

Που μπορω να δω τι καιρο θα εχει???

και

Υπαρχει καποια τραπεζα απο την οποια να μπορω βγαλω λεφτα απο λογαριασμο που εχω στην Ελλαδα???

tita

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
πάντα υπάρχει το google.
αλλα να ένα site: Wetter K?ln Nordrhein-Westfalen wetteronline.de
λεφτά μπορεις να βγάλεις από οποιοδήποτε ATM αν έχεις κάρτα για ανάληψη από τέτοιο μηχάνημα

jokos_31

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αυστρια
Ταξίδι-Όνειρο
Ισλανδια
Δεν παιζει ρολο σε ποια τραπεζα ειναι ο λογαροιασμος δηλαδη???

tita

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
όχι. τα λεφτά σου θα τα πάρεις έτσι κι αλλιώς. το θέμα είναι πόσο κρατάει προμήθεια η κάθε τράπεζα.
αλλά σε αυτό δεν μπορώ να σου δώσω απάντηση. στη Γερμανία χρησιμοποιώ γερμανικό τραπεζικό λογαριασμό και για έκτακτες περιπτώσεις internet banking από ελληνικό, οπότε δεν ξέρω από προμήθειες και άλλες χρεώσεις

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom