• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Milioπιτα από την Olympic με κέρδος μέχρι 10.000 μιλίων.

martiniskiss

Member
μαλιστα... εχω 5.020...
Να ρωτησω κατι τωρα...
Γραφτηκα στιν ολυμπιακη στο προγραμα αυτο και μου λεει οτι επειδη γραφτηκα 2.000 μιλια δωρο.
Αν μαζεψω 10.000 αρα θα εχω 12.000 ??? η κανω λαθος??

Και κατι αλλο μου φαινεται πολυ περιεργο πολυ ευκολα δε μαζευονται???
Δηλαδη οκ λεω σε ενα φιλο και εχει να κοψει 3 πιτες.
και στις 3 στελνει κομματι σε μενα οποτε 300 μιλια σιγουρα κι αν παρω και κανα φλουρι ακομα παραπανω. Ετσι απλα?? στην aegean δεν μπορουσεσ να στειλεις καν
στο ιδιο μαιλ και εδω 3 κομματια απο το ιδιο μαιλ??? και μπονους φλουρι??

Μου φαινετε περιεργο γενικα τοσο απλα να βγει ενα εισητηριο τζαμπα??? γραφεσε στελνεις 10 mai και κερδισες.. ειμαι δυσπιστος λιγο για αυτο.. Δεν εχει κανα ορο η ττιποτα με μικρα γραμματα? μη χαιρομαι τζαμπα οχι τιποτα αλλο :p

Blondeamon

Member
Για πτήσεις εσωτερικού =5500 μιλια και Διεθνεις 11000 μίλια. Οπότε ΟΚ, ουσιαστικα οσο και να παιξεις σχεδον μια πτηση διεθνη εχεις. Πάλι είναι πολλά λεφτά όμως και δεν ξέρω αν το τηρήσουν.

funtukaki

Member
Επειδη με εφαγε και εμενα η περιεργεια για το αν θα μπορεσουμε να εξαργυρωσουμε τα μιλια και πως,πηρα σημερα τηλ. στο αντιστοιχο τμημα της Ολυμπιακης.. :rolleyes: Η κοπελα μου ειπε οτι τα μιλια θα χρεωθουν κανονικα στην καρτα αλλα αφου τελειωσει η ενεργεια,τελος Φεβρουαριου δηλαδη,και θα ειναι εξαργυρωσιμα (χωρις προυποθεσεις και ψηλα γραμματα - απ'οτι με διαβεβαιωσε δηλαδη).Δηλαδη στην καλυτερη περιπτωση που θα εχει μαζεψει καποιος 10000+τα 2000 μιλια για την εγγραφη = 12.0000 μιλια συνολο, θα μπορεσει να χρησιμοποιησει τα 11.000 απο αυτα για να πραγματοποιησει δωρεαν πτηση Ολυμπιακης εσωτερικου-round-trip ή εξωτερικου-oneway.Προσοχη ομως γιατι ΔΕΝ ειναι ολοκληρο το εισητηριο δωρεαν!Οι φοροι δεν αφαιρουνται,τους πληρωνουμε κανονικα,αυτο που αφαιρειται ειναι μονο η τιμη εισητηριου. (αν σκεφτει κανεις οτι για την Ολυμπιακη το πιο ακριβο κομματι του εισητηριου ειναι τελικα οι φοροι..θα ειναι απλα σαν να εχεις καποια εκπτωση στην τελικη τιμη του εισητηριου! :roll:)

despoina

New Member
Επόμενο Ταξίδι
Πραγα,Αυστρια,Ελβετια κ.ά
Ταξίδι-Όνειρο
Παντού;!
Καλημερα!Ξέρετε πως γίνεται η εγγραφη στο Travelair Club???Blondeamon εσυ που τα καταφερες μήπως μπορείς να μου πεις? :)

shadow88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θεσσαλονίκη
Ταξίδι-Όνειρο
Road trip στη Τοσκάνη..
Εγώ επειδή δεν έχω κάτι καταλάβει,να σας ρωτήσω : Ποιά είναι η καλύτερη περίπτωση που κάποιος κερδίζει τα 10.000 μίλια?:roll:

danev

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αυστρια-Τσεχια-Σλοβακια.
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΟΡΒΗΓΙΚΑ ΦΙΟΡΔ
Προσοχη ομως γιατι ΔΕΝ ειναι ολοκληρο το εισητηριο δωρεαν!Οι φοροι δεν αφαιρουνται,τους πληρωνουμε κανονικα,αυτο που αφαιρειται ειναι μονο η τιμη εισητηριου. (αν σκεφτει κανεις οτι για την Ολυμπιακη το πιο ακριβο κομματι του εισητηριου ειναι τελικα οι φοροι..θα ειναι απλα σαν να εχεις καποια εκπτωση στην τελικη τιμη του εισητηριου! )

Δηλαδή, με το συμπάθιο, όλη η ιστορία γίνεται για να κερδίσουμε από 1 έως 20 Ευρώ ?:haha::haha::haha:
Γιατί ψωνίζοντας από τις κατά καιρό προσφορές τους, τόσα σου βγαίνουν...:(

harmem

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μπορντο-Παρισι
Oταν κανεις χρηση της εξαργυρωσης των μιλιων η εταιρεια σε υποχρεωνει να κλεισεις τη φθηνοτερη κατηγορια τιμης ή μπορεις να κλεισεις ο,τι θες ? ρωταω γιατι οι φοροι ειναι ιδιοι και αλλαζει μονο η τιμη αναλογα με τη θεση ή τους περιορισμους
π.χ. για Ρωμη τυχαια βλεπω πως το φθηνοτερο εισιτηριο με περιορισμους στην οικονομικη εχει 38 ευρω με φορους 46 αλλα αλλαζοντας κατηγορια τιμης στην οικονομικη κοστιζουν 84 ή 220 (αναλογα με τους περιορισμους). αν ομως υποχρεωτικα εξαργυρωνεις το φθηνοτερο τοτε σ' αυτο το παραδειγμα γλιτωνεις μονο 38 ευρω διαφορετικα μπορεις να κλεισεις πιο ακριβο χωρις περιορισμους. ή με 8500 μιλια μπορεις να κλεισεις oneway εσωτερικου σε διακεκριμενη θεση ας πουμε.

αν καποιος κανει εγγραφη παιρνει 2000 + τα 10000 = 12.000 αυτα μεχρι ποτε πρεπει να εξαργυρωθουν?

despoina

New Member
Επόμενο Ταξίδι
Πραγα,Αυστρια,Ελβετια κ.ά
Ταξίδι-Όνειρο
Παντού;!
Παιδιά, εγω είχα μαζέψει πάνω απο 4000 μιλια, μετα έκανα την εγγραφή στο travelair club και τώρα έχω μείνει με 1700 :S πώς εξηγείται αυτό??και παρόλα αυτά, όταν μπω στο λογαριασμό μου βλέπω "μιλια επιβράβευσης : 2000".

harmem

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μπορντο-Παρισι
Παιδιά μπηκαν σε κανεναν απο 'σας τα 10 000 μιλια της miliopitas? Eντος 15 ημερων λενε..

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom