• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Μεξικό Mexico lindo y querido!

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Το πέρασες στα γρήγορα?

varioAthens

Member
Το πέρασες στα γρήγορα?
Περασαμε ενα μεσημερι και με χαλασε ο χαμος που επικρατουσε: τεραστιες παρεες αμερικανων, μηχανακια, μποτιλιαρισμα, κορνες κ.λ.π. οποτε επειδη ειχε προηγηθει η ησυχη Καμπετσε, ακομα και η Μεριδα μου ειχε φανει πιο ηρεμη, επαθα εναν αλαλαγμο και οπου φυγει-φυγει...

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Θα είχαν έρθει τα μπουλούκια μετά το Chichen itza. Τους αμολάνε για μισή ώρα και φεύγουν..θα έπεσες πάνω στην ώρα. Κι εγώ δεν πήγα στη Μέριδα αν και πολλοί λένε οτι αξίζει περισσότερο..

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Άγιος Μαυρίκιος
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Η Μέριδα είναι σαφώς ωραιότερη αλλά και πιο πολύβουη από το Βαγιαδολίδ. Το Βαγιαδολίδ ουσιαστικά είναι μια πλατεία αλλά νομίζω πως μου αρέσει περισσότερο για σύντομο πέρασμα.

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Η Μέριδα είναι σαφώς ωραιότερη αλλά και πιο πολύβουη από το Βαγιαδολίδ. Το Βαγιαδολίδ ουσιαστικά είναι μια πλατεία αλλά νομίζω πως μου αρέσει περισσότερο για σύντομο πέρασμα.
Νια, κι εγώ γι'αυτό προτίμησα το Βαγιαδολίδ. Μακάρι να είχα πιο πολλές μέρες να πήγαινα και Μέριδα και Καμπέτσε....εεε βασικά είχα, αλλά ξαναπήγα παραλιακά...:icon_redface:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.605
Μέλη
39.354
Νεότερο μέλος
apostolis papadia

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα