Defkalion
Administrator
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αλάσκα
Δηλαδή για να καταλάβω. Δεν έχεις πάει, αλλά χαρακτηρίζεις "αφελείς" και με παρωπίδες τους ανθρώπους εκεί;
΄Οποιος εχει άποψη για τους εξωγήινους τους εχει επισκεφθεί κιόλας;Δηλαδή για να καταλάβω. Δεν έχεις πάει, αλλά χαρακτηρίζεις "αφελείς" και με παρωπίδες τους ανθρώπους εκεί;
Και να ρωτήσω τώρα εγώ γιατί αυτό πρέπει να μας ενδιαφέρει? Δε θες να πας Αμερική. Μάλιστα. Κι εγώ δεν ενδιαφέρομαι να πάω Σεϋχέλες, Μαυρίκιους κλπ. Με είδες να πάω σε κάποια ιστορία από κείνα τα μέρη και να καταθέσω δήλωση? Τόσοι και τόσοι άλλοι εδώ θέλουν μόνο τροπικές παραλίες και σνομπάρουν την Ευρώπη. Θα έπρεπε κι αυτοί να κάνουν το ίδιο σε κάθε Ευρωπαϊκή ιστορία?Καλή η βιβλιοθήκη, αλλά τρομερά αφελείς και με παρωπίδες οι "φίλοι" μας οι Αμερικάνοι. Δεν ξέρω παιδιά αλλά αυτόν τον "πλούτο" του ανθρώπου, ούτε θελω να τον δω απο κοντά.
To forum είναι για να ανταλάσσουμε πληροφορίες δημόσια και να κερδίζουν έτσι όλα τα μέλη. Ότι θέλεις ρώτα το εδώ και αν μπορώ να βοηθήσωσε παρακαλω defkalion μπορεις να μου στειλις το μαιλ σου στο δικο μου ................. θελω να σε ρωτησω κατι