Ποιες είναι οι πιο επικίνδυνες χώρες για οδήγηση στην Ευρώπη

taniakar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Vienna, Bratislava!
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
Αλβανια κυριολεκτικα ο καθενας κανει οτι γουσταρει.
Αλλα και οι Ιταλοι οδηγανε αρκετα επιθετικα θα ελεγα...
Η Σλοβενια μου κανει τεραστια εντυπωση που ειναι στη λιστα

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πολωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Το Βέλγιο που κολλάει στη λίστα? Τι να πουν άλλες χώρες
Το άρθρο γράφει οτι ένα απο τα κριτήρια είναι και το κόστος ενοικίασης αυτοκινήτου σε κάθε χώρα. Τώρα αυτό που κολλάει στη επικινδυνότητα οδήγησης, θα σε γελάσω και δεν το θέλω...

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πολωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Την χειρότερη οδηγική συμπεριφορά την έχω συναντήσει στη νότια Ρουμανία, τη δυτική Σερβία και ειδικά στις περιοχές γύρω απο το Κόσοβο, την Βοσνία Ερζεγοβίνη και ειδικά στις περιοχές κοντά στο Μαυροβούνιο και τη Σερβία και φυσικά στην Ελλάδα...

Να πω επίσης οτι οι Ιταλοί είναι το ίδιο και ίσως περισσότερο κάγκουρες στην οδήγηση, ειδικά στους αυτοκινητόδρομους....ντιπ ηλίθιοι και κατ' επέκταση επικίνδυνοι σαν τους Έλληνες!

taniakar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Vienna, Bratislava!
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
Την χειρότερη οδηγική συμπεριφορά την έχω συναντήσει στη νότια Ρουμανία, τη δυτική Σερβία και ειδικά στις περιοχές γύρω απο το Κόσοβο, την Βοσνία Ερζεγοβίνη και ειδικά στις περιοχές κοντά στο Μαυροβούνιο και τη Σερβία και φυσικά στην Ελλάδα...

Να πω επίσης οτι οι Ιταλοί είναι το ίδιο και ίσως περισσότερο κάγκουρες στην οδήγηση, ειδικά στους αυτοκινητόδρομους....ντιπ ηλίθιοι και κατ' επέκταση επικίνδυνοι σαν τους Έλληνες!
Ειδικά στη Νάπολη... τραγικοί!

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πολωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Ειδικά στη Νάπολη... τραγικοί!
Και να φανταστείς δεν έχω οδηγήσει ακόμα στη περιοχή της Νάπολης.... θα τους θάψω φαντάζομαι όταν οδηγήσω εκεί! :lol:

cool_alex

Member
Βουλγαρία. Σε επαρχιακούς δρόμους, κάνουν προσπεράσεις σχεδόν πάνω σε στροφές. Τρέχουν σαν να μην υπάρχει αύριο.

8avos

Member
Νομίζω η Ελλάδα είναι η βάση ώστε να μην σου φαίνεται τίποτα πρωτόγνωρο.

Εάν ζεις με το κόκκινο να σημαίνει περνάμε,εισερχόμαστε σε κόμβο χωρίς να κόβουμε ταχύτητα ή να παραχωρούμε προτεραιότητα παρά μόνο σε νταλίκες,διπλή διαχωριστική είναι ανέκδοτο,μπορούμε γενικώς να προσπερνάμε όπου θέλουμε με όποια ταχύτητα διότι έχουμε επείγουσα δουλειά και στην χειρότερη χώρα να πας,με μετριασμένο το γκάζι αν πας,μια χαρά επιβιώνεις και βγαίνεις χωρίς ατύχημα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.987
Μέλη
39.691
Νεότερο μέλος
Trixie Sweet

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom