• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Mangiare αλά ιταλικά στην Ελλάδα

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Για δώστε τα τιπ σας για ιταλικά εστιατόρια με όσες περισσότερες ινφο γίνεται από αυτά που έχετε δοκιμάσει..
ξεκινάω με μία προταση επίκαιρη λόγω αποκριών:
Don CAMILLO e PEPPONE
χαλαρό περιβάλλον, λειτουργεί και ως μπαρ, συγκρατημένες τιμές, άψογα μαγειρεμένα ζυμαρικά. δεν "απογειώνει" αλλά είναι μια "τίμια", αυθεντική και σχετικά οικονομική λύση για ιταλικό φαγητό.

erminathess

Member
Ταξίδι-Όνειρο
αργεντινη,μεξικο
αθηναιοι που ειστε????
Παρα το γεγονος οτι δεν ειμαι κατοικος της πρωτευουσας
οταν την επισκεπτομαι και κάνω ψώνια στο Mall
επισκεπτομαι απαραιτητα το Little Italy (στον τελευταιο οροφο των εστιατοριων)
για pizza bianca εκπληκτικη
και φοβερα ζυμαρικα γενικως (λαζανια κλπ)
και υπεροχα γλυκα, άκρως ιταλικα
Οι περισσοτεροι φανταζομαι θα εχετε παει
αν οχι, την επομενη φορα που θα πατε να ψωνισετε
μη φατε απ το σπιτι ! :)

fotast

Member
Είναι όντως καλό.

Μία μικρή διόρθωση.Λέγεται "The Small Italy".

Στόν τελευταίο όροφο τού Mall.

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
small italy.. καλή η κουζίνα του αλλά πολύ ανεβασμένες τιμές, οι κάτοχοι diners έχουν 50% έκπτωση{Καθημερινά (εκτός Σαββάτου), γεύμα. Κυριακή έως Τετάρτη, δείπνο. Εξαιρούνται οι εορτές και οι αργίες. Ισχύει για κράτηση έως και οκτώ ατόμων ανά τραπέζι. Απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση. Στην προσφορά δεν περιλαμβάνονται τα ποτά.}
αν σας αρέσει το λέυκό κρασί μη ξεχάσετε να παραγγείλετε από την περιοχή της τοσκάνης san gimignano (24 euro).

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
φανατικη λατρης της ιταλικης κουζινας και γενικα της ιταλιας για best ιταλικο εστιατορειο ψηφιζω ενα που πετυχα στη Σαμο...ναι....ναι....μεχρι και εκει το ανακαλυψα ακριβως διπλα στο νοσοκομειο στο Βαθυ....δεν θυμαμαι το ονομα του φιλοι Σαμιωτες (τελειο το νησι σας) μπορειται να με βοηθησεται?:clap::clap::clap::clap:
Απο την αθηνα ψηφιζω Νο 1 το la srada στα ορια χαλανδριου και ψυχικου,η σαλατα la strada δεν νομιζω να υπαρχει πουθενα αλλου καθως και ολος ο καταλογος...επισης και τη πανακοτα της ουτε στην Ιταλια τη βρηκα.
επισης μου αρεσε το pastis στο golden athens ψιλοβαραει λιγο αλλα ειχε ωραιο φαγητο:lol::lol:

neraida

Member
solo pasta λεγεται, τοσα χρονια παω στο νησι, αυτο μου εχει ξεφυγει. λογικα θα ειμαι τον Αυγουστο στην Σαμο, αν περασεις "Ρεθυμνο" απο τον "παραδεισο" και θες κανονιζουμε να παμε εκει για φαγητο!
επισης, εχω ακουσει τα χειροτερα για το La pasteria της Γλυφαδας!! μια κοπελα βρηκε κατσαριδα μεσα στην σαλατα και εγινε ολοκληρη φασαρια! βασικα καταλαβαινω πως ειναι ασχημο αυτο για το μαγαζι αλλα ας προσεχανε . .

neraida

Member
ξεχασα προηγουμενως να προτεινω το "ciao" στην Λεωφ. Συγγρου, κατα την γνωμη μου εχει πολυ καλη ιταλικη κουζινα, μεγαλες μεριδες και σε πολυ καλες τιμες. . .

marydim

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μεσόγειος
Ταξίδι-Όνειρο
Δρόμος Αγ. Ιακώβου-Ισπανί
επισης, εχω ακουσει τα χειροτερα για το La pasteria της Γλυφαδας!! μια κοπελα βρηκε κατσαριδα μεσα στην σαλατα και εγινε ολοκληρη φασαρια! βασικα καταλαβαινω πως ειναι ασχημο αυτο για το μαγαζι αλλα ας προσεχανε . .
Η κοπέλα θα έφταιγε που δεν ενημέρωσε το/τη σερβιτόρο/α ότι είναι χορτοφάγος!

Πάντως, ας μείνουμε στα καλά ιταλικά γιατί αν διαβάζουμε τέτοια περιστατικά μας κόβεται η όρεξη μαχαίρι!

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
solo pasta λεγεται, τοσα χρονια παω στο νησι, αυτο μου εχει ξεφυγει. λογικα θα ειμαι τον Αυγουστο στην Σαμο, αν περασεις "Ρεθυμνο" απο τον "παραδεισο" και θες κανονιζουμε να παμε εκει για φαγητο!
neraida σε ευχαριστω πολυ θα το ηθελα οσο δεν φανταζεσαι αλλα φετος μετακομιζω στο δικο μου σπιτι και δεν εχω κανονισει ακομα αδεια καλοκαιριου.περιμενω στις 10 μαρτιου τους φιλους απο τη σαμο εδω για ενα τετραημερο.
οποτε κατεβεις ρεθυμνο θα χαρω να τα πουμε:clap::clap::clap::clap::clap: η προσκληση ειναι διαρκειας......

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
ξεχασα προηγουμενως να προτεινω το "ciao" στην Λεωφ. Συγγρου, κατα την γνωμη μου εχει πολυ καλη ιταλικη κουζινα, μεγαλες μεριδες και σε πολυ καλες τιμες. . .
το ciao? είναι ένα που δουλεύει και μεταμεσονύκτιες ώρες? αν είναι αυτό υπάρχουν πολλά καλύτερα. εκτός αν εννοείς τις μικρές ώρες που οι επιλογές είναι περιορισμένες. χαοτικό περιβάλλον, κρύα παστα, πολύ κακομαγειρεμένη. αν δεν είναι αυτό σόρυ για το κομεντ.

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
το ciao? είναι ένα που δουλεύει και μεταμεσονύκτιες ώρες? αν είναι αυτό υπάρχουν πολλά καλύτερα. εκτός αν εννοείς τις μικρές ώρες που οι επιλογές είναι περιορισμένες. χαοτικό περιβάλλον, κρύα παστα, πολύ κακομαγειρεμένη. αν δεν είναι αυτό σόρυ για το κομεντ.

σίγουρα αυτό εννοεί και έχεις απόλυτο δίκιο. ποτέ δεν κατάλαβα γιατί είναι πάντα τόσο γεμάτο και τί ακριβώς του βρίσκουν.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Χμ... Από τότε που δυστυχώς έκλεισε το (καταπληκτικό) Da Romolo e Remo στην Γ. Παπανδρέου στου Ζωγράφου, δεν έχω βρεί κανένα καλό ιταλικό στην Αθήνα, που να το πλησιάζει έστω και ελάχιστα!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα