elpihonmar
Member
Tο τί μουσική ακούει ο καθένας μας είναι θέμα προσωπικό... δεν μπορεί κανείς να το κρίνει και κυρίως να το αποδοκιμάζει.Σαφέστατα άλλοι ακούν ποπ, ροκ....κλασσική, αραβική, panpipes και πάει λέγοντας.Αυτό που θα θελα να σχολιάσω εγώ με καλή διάθεση είναι το αντίτιμο του εισιτηρίου.Θεωρώ πχ προσιτό το εισiτήριο των 35 ευρώ γαι να ακούσει κανείς "ζωντανά" τον Zbigniew Preisner που κουβάλησε βασικούς μουσικούς δικούς τους, που στο πακέτο έχεις και τη συμφωνική ορχρήστρα συν τους χωροδούς και βρίσκεσαι σε άλλη διάσταση ακούγοντάς τις μελωδίες του...........και απαράδεκτα ακριβό το εισιτήριο πχ για τη μαντόνα .Και οι δύο(ο καθένας στο είδος του), είναι πολλά χρόνια και έχουν καταξιωθεί.
Αυτά!
Mpiftex δεν πάρχει θέμα φρίκης σε ό,τι αφορά τη μουσική....ο καθένας ακούει εκείνη τη μουσική που τον ταξιδεύει και ακουμπά το συναίσθημά του και δε χρειάζεται να πείσει και να πειστεί για κάτι.Δεν μπορεί πχ ο Mr ή ή Mrs να ισοπεδώνει τον άλλο επειδή τυχαίνει να χει διαφορετικά ακούσματα. Έχω βιώσει την απόρριψη σε ό,τι αφορά τις μουσικές μου προτιμήσεις από πολύ δικά μου πρόσωπα, πραξη άκρως "φασιστική".
Έχω δίκιο για δεν έχω?
Αυτά!
Mpiftex δεν πάρχει θέμα φρίκης σε ό,τι αφορά τη μουσική....ο καθένας ακούει εκείνη τη μουσική που τον ταξιδεύει και ακουμπά το συναίσθημά του και δε χρειάζεται να πείσει και να πειστεί για κάτι.Δεν μπορεί πχ ο Mr ή ή Mrs να ισοπεδώνει τον άλλο επειδή τυχαίνει να χει διαφορετικά ακούσματα. Έχω βιώσει την απόρριψη σε ό,τι αφορά τις μουσικές μου προτιμήσεις από πολύ δικά μου πρόσωπα, πραξη άκρως "φασιστική".
Έχω δίκιο για δεν έχω?