ευαγγελια
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Αμερικη
- Ταξίδι-Όνειρο
- Wuthering Heights
Σε μενα αναφερεσαι?? Εγω ειμαι μπουμπουκακι , κοπελιτσα !Ιταλοφιλοι μην ξεχνατε...για τους γερασμενους,ξυνισμενους, ιδιοτροπους εγκεφαλους προσθετουμε καλγκον...η απλη πλυση δεν κανει τπτ.
αντε να αραιωνουμε απο τη Ρωμη γιατι μαζευτηκαν πολλοι. παρα πολλοι. κι αυτο ειναι το μονο που δεν μου αρεσει. υπερβολικα πολυς κοσμος κατα περιοδους. οι ρωμαιοι τη χαιρονται την πολη τους και η εννοια του ΣΚ-αποδρασης δεν υφισταται κι ετσι καποια ΣΚ,γιορτες που ειναι ολοι εξω γινεται το αδιαχωρητο. για τους αγοραφοβικους τοτε ειναι ευκαιρια για αποδρασεις στην υπεροχη επαρχια..απο τη θαλασσα εως τους λοφους...
Τι μου αρεσει στην Ιταλια ..... συνοπτικα περα απο την ιστορια της και την πορεια των Ιταλων μεσα στην τεχνη την οποια και λατρευω , αγαπω την κουζινα της και φυσικα τον καφε της !
Τι δε μου αρεσει ..... το λουκ των Ιταλων ειναι πολυ στυλιζαρισμενο (μπλιαχ σιδερωμενοι κολλαριστοι οι αντρες ,πολυ clean cut, κατι ξερουν απο παπουτσια -αλλα ακομα ειναι πισω )
Εχουν ενα θεματακι με τα λευκα ειδη στα καφε, εστιατορια και στις τρατοριες ! Ουτε η μανα μου δεν τα χρησιμοποιει αυτα τα τραπεζομαντηλα ΕΛΕΟΣ ! Αμφιβολου αισθητικης