• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Mουντομπάσκετ 2010

MARCANGELO

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα-Ιαπωνία πακέτοοο...
Καταρχάς να διαφωνήσω κάθετα ότι ο Τεόντοσιτς θα μπορούσε να εξελιχθεί σε νέο Πέτροβιτς κι ας έκανε την αγιότερη ζωή του κόσμου, είναι ιεροσυλία και να το συζητάμε...
Έπειτα σεβασμό στην Ισπανία κι ας έμεινε απέξω, το ξέρω μας πονάει, αλλά όταν φτάνεις τόσο ψηλά τίποτα δεν είναι τυχαίο.
Ένα πολύ μεγάλο μπράβο μάλιστα με πολύ δόση ζήλιας στα παλλικαράκια της Σερβίας που δε κρύφτηκαν πίσω από τα μεταξύ μας επεισόδια και τις τιμωρίες και είναι μέσα στα μετάλλια.
Τέλος ενα μεγάλο μπράβο στους Τούρκους με ακόμη μεγαλύτερη δόση ζήλιας που όλοι έσπευδαν να δηλώσουν ότι θα πέρνουν τα παιχνίδια με ...σπρώξιμο λόγω έδρας κι αυτοί τουλάχιστον μέχρι σήμερα πάνε τραίνο
Αυτά μέχρι νεοτέρας...

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Από τότε που παρακολουθώ μπάσκετ είχα μια αδυναμία στη σέρβικη σχολή καθώς ανεξαρτήτως μονάδων, πάντα έχει κάτι να σου προσφέρει, είτε σε σύστημα είτε σε θέαμα είτε σε ανατροπή. Η τωρινή ομάδα δεν μπορεί να συγκριθεί με άλλες σερβίες του παρελθόντος(π.χ. οι Γιουγκοσλάβοι που κέρδισαν το '98 το Παγκόσμιο της Αθήνας, ήταν πραγματικό χάζι με όλα τα "καλόπαιδα" μέσα) αλλά έχει να σου δώσει τσαγανό, τσαμπουκά και πως ποτέ δεν τα παρατάει.
Ορόσημο σε αυτό ο Ίβκοβιτς φυσικά - η καλύτερη μεταγραφή του Ολυμπιακού φέτος- και ο επαναστάτης Τεόντοσιτς που το ταλέντο του περισσεύει μεν αλλά όπως έγραψαν κι άλλοι παραπάνω αν δεν συμμορφωθεί δυστυχώς Ντράζεν ή Μποντίρογκα δεν πρόκειται να γίνει. Το χάρηκα που σκότωσαν τους αχώνευτους Ισπανούς, παικταράδες είναι, αλλά το καραγκιοζιλίκι στο Ευρωμπάσκετ του 2007 σπίτι τους, τους τραμπουκισμούς του Ναβάρο στον Διαμαντίδη και το θέατρο του Ρούντι δεν το ξεχνάμε. Όποιος έχει ψηλά τον αμανέ κάποια στιγμή την πατάει άλλωστε..
Για τον ημιτελικό Σερβίας- Τουρκίας, έστω και στον πόντο οι Σέρβοι πιστεύω θα περάσουν. Κάποια στιγμή αυτός ο επιθετικός οίστρος των Τούρκων- τα ποσοστά τους σαν ομάδα είναι εξωπραγματικά σε σχέση με άλλα χρόνια- θα βάλει φρένο. Ο Τάνιεβιτς έχει 2-3 έμπειρους παίκτες σε σχέση με τα νεούδια της Σερβίας αλλά ως πότε θα τραβήξει αυτό το κρεσέντο της Τουρκίας δεν ξέρω και ίσως είναι ώρα να μπει φρένο.
Για τη μάχη των πάγκων, εκτιμώ Τάνιεβιτς αλλά ψηφίζω δαγκωτό Ίβκοβιτς.

dmdoc

Member
Έχει παρατηρήσει κανείς την απάθεια του Τάνιεβιτς στην διάρκεια όλων των αγώνων;δεν σηκώνεται δευτερόλεπτο από τον πάγκο.Και το σπουδαιότερο...έχετε παρατηρήσει time out των Τούρκων,όπου όλοι κάθονται αμίλητοι και κοιτιούνται;

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Δε τόχω παρατηρήσει αυτό που λες, βέβαια στα πιο πολλά ματς οι τούρκοι έχουν κάνει περίπατο, δε νομίζω ότι θα έχουν τέτοιες πολυτέλειες στον ημιτελικό με τους σέρβους. Για να δούμε!

Προγνωστικά θα κάνουμε τι θα γίνει;

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Σειρά προτίμησης.

Λιθουανία, Σερβία, Τουρκία, ΗΠΑ

Αλλά μάλλον ο τελικός θα είναι ΗΠΑ - Τουρκία. Μακάρι να πέσω 100% έξω

dmdoc

Member
Δε τόχω παρατηρήσει αυτό που λες, βέβαια στα πιο πολλά ματς οι τούρκοι έχουν κάνει περίπατο, δε νομίζω ότι θα έχουν τέτοιες πολυτέλειες στον ημιτελικό με τους σέρβους. Για να δούμε!

Προγνωστικά θα κάνουμε τι θα γίνει;

Δεν νομίζω οτι υπάρχει σοβαρός προπονητής που να μην έχει κάτι να πει στην διάρκεια ενός time out ακόμα και αν η διαφορά είναι στους 50 πόντους.Αφενός το είδα live,αφετέρου φάνηκε ξεκάθαρα κ στην tv στο ματς με τους Σλοβένους.Κοιτιόντουσαν αμίλητοι περιμένοντας την επανέναρξη του ματς

Traveller

Member
Εγώ ακόμα τον κλαίω τον πεθαμένο από χθες... τα είχα πει για την κούραση... με πέντε παίκτες δεν βγαίνουν τόσα παιχνίδια... ας είναι, αγαπάμε Αργεντινή και κρατάμε την σφαλιάρα που δώσαμε στους λαγούς... χθες οι Λιθουανοί ήταν πάρα πολύ καλύτεροι και μας σφαλιάρισαν δικαιότατα... να πω την αλήθεια η χθεσινή Λιθουανία αν και δεν την χωνεύω καθόλου ήταν ομάδα πρότυπο...

Για τα προγνωστικά τώρα... η Λιθουανία μου είναι αντιπαθέστατη και σαν χώρα και σαν ομάδα... η ψήφος μου πάει U.S.A...

Στο άλλο θα φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι... ότι και να κάτσει δεν θα πέσω από τα σύννεφα... αγαπάμε φυσικά Σέρβους και τους υποστηρίζουμε με τρέλλα... δεν είναι λούζερς Σλοβένοι και θα το παλέψουν μέχρι τέλους... οι Τούρκοι ακόμα δεν με έχουν πείσει ότι έχουν μεγάλη ομάδα αλλά προχωράνε και μάλιστα προχωράνε δίκαια και χωρίς σπρωξίματα... ας κερδίσει ο καλύτερος, δηλαδή οι Σέρβοι!!

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Δεν νομίζω οτι υπάρχει σοβαρός προπονητής που να μην έχει κάτι να πει στην διάρκεια ενός time out ακόμα και αν η διαφορά είναι στους 50 πόντους.Αφενός το είδα live,αφετέρου φάνηκε ξεκάθαρα κ στην tv στο ματς με τους Σλοβένους.Κοιτιόντουσαν αμίλητοι περιμένοντας την επανέναρξη του ματς
Συμφωνώ 100% μαζί σου, εντύπωση μου κάνει πάντως.

travelina

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία [√]
Προσπαθώ να ξαναβρώ το ενδιαφέρον μου μετά την αποχώρηση της Εθνικής και της Αρζεντίνας...
Και εύχομαι στον τελικό να μην κοιμηθούμε βλέποντας τις ΗΠΑ να τσακίζουν την μετριότατη Τουρκία. Μακάρι να είναι σε καλή μέρα οι Σέρβοι αύριο...

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Οι Σέρβοι θα είναι. Το θέμα είναι τι θα εμφανίσουν οι Τούρκοι που στον προημιτελικό έριχναν σουτ από το σπίτι τους και έμπαιναν καλάθια...

travelina

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία [√]
Μπροστά σε μια καλή Σερβία η Τουρκία θα πρέπει να αποδείξει ότι αξίζει. Γιατί, αν και εντελώς μέτρια, ήταν τυχερή αφού δεν έτυχε στο δρόμο της καμμιά μεγάλη ομάδα (με εξαίρεση την Εθνική που αποδείχτηκε όμως εύκολη). Οπότε, νομίζω (και εύχομαι) ότι θα έχουν περισσότερο άγχος αύριο που επιτέλους θα πρέπει να παίξουν.
Γιατί προτιμώ το ΗΠΑ-Σερβία, μην κοιμηθούμε και απ' τα πρώτα λεπτά...

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Μαζί σου 150%. Ίδωμεν... αν και έχω την αίσθηση ότι οι λιθουανοί έχουν τα φόντα να ζορίσουν τους αμερικάνους.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom