dik-7
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Θα δειξει!
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νησια μπορα μπορα
Φιλε Τraveller ευχαριστώ που ανησυχούσες για την υγεία μου, αλλά κάνεις λάθος αν νομίζεις ότι υποστηρίζω τη σελεσάο και στο χαντμπολ.
Ο τελευταίος πραγματικά μεγάλος μπασκετμπολιστας που έβγαλε η Βραζιλία ήταν ο Οσκαρ Σμιντ, εν αντιθέσει με την Αργεντινή που τα τελευταία χρόνια έχει αναδείξει σπουδαίους παίκτες.
Να σε χαρώ όμως μη μιλάς για σφαλιαρες στο ποδόσφαιρο.
Υorgo δεν καταλαβαίνω γιατί τόσο υποτίμηση στη Σερβία. Νομίζω ότι από έναν γνώστη του μπάσκετ άξιζε μεγαλύτερου σεβασμού η δευταραθλήτρια ευρώπης με προπονητή ένα εκ των κορυφαίων του κόσμου.
Γεια σου ρε τρελο Μιλος
Αφεντικό μήπως πρέπει να κερδισω κανένα ποτό παραπάνω στο παρτι, καθώς ήμουν ο μόνος εδώ μεσά που έβλεπα νίκη των Σέρβων.
Περαστικά στους φίλους των Ισπανών. Αντε γεια Αντε γεια!!!!
Σειρά έχουν οι Τούρκοι αν και λόγω έδρας θα είναι δύσκολα τα πράγματα.
Ο τελευταίος πραγματικά μεγάλος μπασκετμπολιστας που έβγαλε η Βραζιλία ήταν ο Οσκαρ Σμιντ, εν αντιθέσει με την Αργεντινή που τα τελευταία χρόνια έχει αναδείξει σπουδαίους παίκτες.
Να σε χαρώ όμως μη μιλάς για σφαλιαρες στο ποδόσφαιρο.
Υorgo δεν καταλαβαίνω γιατί τόσο υποτίμηση στη Σερβία. Νομίζω ότι από έναν γνώστη του μπάσκετ άξιζε μεγαλύτερου σεβασμού η δευταραθλήτρια ευρώπης με προπονητή ένα εκ των κορυφαίων του κόσμου.
Γεια σου ρε τρελο Μιλος
Αφεντικό μήπως πρέπει να κερδισω κανένα ποτό παραπάνω στο παρτι, καθώς ήμουν ο μόνος εδώ μεσά που έβλεπα νίκη των Σέρβων.
Περαστικά στους φίλους των Ισπανών. Αντε γεια Αντε γεια!!!!
Σειρά έχουν οι Τούρκοι αν και λόγω έδρας θα είναι δύσκολα τα πράγματα.