• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Mε τον ΟΑΣΘ στα μνημεία της Θεσσαλονίκης!

ANEL

Member
Το εν λόγω δρομολόγιο,με το αστικό λεωφορείο Νο 50,το έκανα παραμονή
Πρωτοχρονιάς με τον μικρό μου γιο και ήταν καταπληκτικό!το εισιτήριο κοστίζει μόνο 2Ε και μπορείς μ'αυτό να κάνεις α) την τουριστική διαδρομή
όσες φορές θέλεις β) να μπεις σ' όποιοδήποτε αστικό λεωφορείο εντός 24
ωρών από την ακύρωσή του!ξεκινάει από τον Λευκό Πύργο και καταλήγει σ' αυτόν, αφού σε κάνει μια ωριαία περίπου βόλτα στα πιο σημαντικά αξιοθέατα της πόλης.μπορείς να κατέβεις σ' όποια στάση θέλεις και να ξαναμπείς από όπου θέλεις ξανά!!εισιτήρια και ενημερωτικό φυλλάδιο σίγουρα στην πλ. Αριστοτέλους στο εκδοτήριο εισιτηρίων των αστικών λεωφορείων.
παρότι την μέρα εκείνη είχε φοβερή κίνηση στο κέντρο της Θεσσαλονίκης,τα δρομολόγια γίνονταν κανονικά με μόνο 5-6΄καθυστερήσεις(το ξέρω γιατί το πήραμε αρκετές φορές)...
η ξενάγηση γίνεται στα ελληνικά και τα αγγλικά και τόσο η ξεναγός όσο και ο οδηγός ήταν πολύ ευγενικοί και πρόθυμοι να μας λύσουν κάθε απορία..
αν βρεθείτε λοιπόν στη Θεσσαλονίκη αξίζει νομίζω μια περιήγηση με το τουριστικό λεωφορείο της πόλης!!:p;)

varis81

Member
Επόμενο Ταξίδι
California
Ταξίδι-Όνειρο
Africa overland!!
Θα συμφωνήσω πως με τη κίνηση που έχει η Εγνατία λόγω μετρό κατά τις πρωινές ώρες μόνο ευχαριστη δεν θα είναι η διαδρομή...Ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει μιας και τέτοιου είδους λεωφορεία υπάρχουν στις περισσότερες ευρωπαικές πόλεις από ιδιώτες βέβαια και που η ξενάγηση γίνεται σε διάφορες γλώσσες(την ελληνική δεν την πέτυχα πουθενά)μέσω ακουστικών.
Kαι στη Σεβιλλη εχει Ελληνικα!Βεβαια δεν ειδα να το παιρνει κανενας καθως ειναι μικρη πολη (σχετικα) και καλυτερα να περπατας!

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.402
Νεότερο μέλος
Nefeli Iakovou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom