Πρέπει να τα κλείσεις μέχρι 31.05.2011"Purchase by: 31.05.2011"
Αυτό τί σημαίνει;
Δεν κατάλαβα, οι τιμές αυτές είναι όπως τις βλέπουμε; Πήγα στο site όπως είπα και επέλεξα ημερομηνίες στο διάστημα που δίνει. Μου έβγαλε ότι το κόστος είναι 1000.Πρέπει να τα κλείσεις μέχρι 31.05.2011
Νομίζω τέτοια τιμή για τη θερινή περίοδο (του Ν. Ημισφαιρίου) δεν έχει ξαναβγεί....Το Baires στα 597 ? είναι πρόκληση.....
Η κάνεις πλάκα ή δεν έχεις μυρουδιά από εισιτήρια...Αφού έχει με 1000... έχει θέση. Anyway, θα το ψάξω καλύτερα.
Τα 450? είναι το τυρί, η φάκα είναι τα υπόλοιπα... αν δεν θέλεις να πας πραγματικά στην Βενεζουέλα μην το κάνεις μόνο και μόνο για την τιμή... τα ρέστα σε αεροπορικά είναι πανάκριβα και στην ουσία γλιτώνεις 300 με 350? για ένα ταξίδι που θα σου στοιχίσει για πλάκα τουλάχιστον 2.500?... η Βεναζουέλα είναι υπέροχη αλλά πρέπει να την ταξιδέψεις και μάλιστα να την ταξιδέψεις την κατάληλη εποχή... μέτρα τα οικονομικά σου και δες αν σε συμφέρει... μην σε παρασύρει μόνο αυτό το 350αρι που γλιτώνεις...Εμενα παντως αυτο το καρακας Αυγουστο μηνα με γαργαλαει///:roll::roll:
Έχει ξαναβγεί μέγιστε... εκείνο το GRU με ΙΒ πριν δύο καλοκαίρια που τίμησα δεόντος...Νομίζω τέτοια τιμή για τη θερινή περίοδο (του Ν. Ημισφαιρίου) δεν έχει ξαναβγεί....