KLEOPATRA
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ειρηνικος ..παντου
Αμα ειναι με τετοιες τιμες νοικιαζουν και ιδιωτικο τζετ ,αυτοι που μπορουν να τα διαθεσουν.
Σσσσσ μη βαζεις ιδεες στις τραπεζες!Δεν θελουν και πολυ....εγω πηρα αερο-δανειο για να παρω δυο εισητηρια...σιγα...
Όποτε έχω τσεκάρει πληρότητες σε LH/LX, η First είναι γεμάτη...Σσσσσ μη βαζεις ιδεες στις τραπεζες!Δεν θελουν και πολυ....
Και για να ειμαστε στο θεμα μας ...μα καλα ακομα και πρωτη θεση ..ποιοι πιστευουν οτι θα τους δωσουν αυτα τα λεφτα ?
Αφου οι πολυ high class σιγα μην ταξιδευουν με τα αεροπλανα της γραμμης.
τα ιδιωτικά με τιμή ενοικίασης 5-6 χιλ την ώρα άνετα φτάνουν τα 150-200χιλ +κόστος πληρωματος κλπ κλπ. για την υπεραντλαντική πτήση. οπότε τα 10 της First είναι ευκαιρία...Αμα ειναι με τετοιες τιμες νοικιαζουν και ιδιωτικο τζετ ,αυτοι που μπορουν να τα διαθεσουν.
Μα τι λες βρε Έρση μου? Κι αν πρέπει να πετάξεις? Υπάρχουν και ανάγκες σε αυτό το κόσμο...Τζαμπα πραμα! Οσο ενα σπιτι περιπου σου βγαινει το πηγαινε ελα!
Ετσι οπως τα λες ..ειναι οντως ευκαιρια!Ακομα και οι πλουσιοι αναγκαζονται να κανουν περικοπες και οικονομιατα ιδιωτικά με τιμή ενοικίασης 5-6 χιλ την ώρα άνετα φτάνουν τα 150-200χιλ +κόστος πληρωματος κλπ κλπ. για την υπεραντλαντική πτήση. οπότε τα 10 της First είναι ευκαιρία...
Καμμία εταιρία δε βγαίνει να πουλήσει "έχω μόνο First Class, τα θέλετε?". Αυτό είναι πρακτική που ακολουθούσαν κάποτε οι ελληνικές εταιρίες.Μα τι λες βρε Έρση μου? Κι αν πρέπει να πετάξεις? Υπάρχουν και ανάγκες σε αυτό το κόσμο...