Καλά 7 Καναδέζικα δολλάρια είναι αυτό (€4.63), και 5 λεπτά από τη ζωή σου την ώρα που θα κάνεις και το ESTA. Προκειμένου να αποφύγεις τις ατελείωτες ουρές στο immigration του SFO, τα δίνεις...Άσε που στον Καναδά θες και ΕΤΑ, καλύτερα Λουφτβάφε
εχεις προσφατη ενημερωση? γιατι με esta (η κ βιζα ακομη) και apc πρεπει να ειναι υποθεση λιγων λεπτων, οπως ειδα στο dulles προσφατα.Προκειμένου να αποφύγεις τις ατελείωτες ουρές στο immigration του SFO, ...
διαδικασια επισης χρονοβορος. βεβαια την εχεις ενδιαμεσα κ οχι στην αφιξη αλλα μπορει να ειναι το ιδιο κ χειροτερα σπαστικη (Βανκούβερ).Με τη Lufthansa θα περάσεις τα αμερικάνικα σύνορα.. στο ενδιάμεσο καναδέζικο αεροδρόμιο
Πρόσφατα ήμουνα σε 15ωρη πτήση με την Alitalia όπου ο ήχος στο IFE ήταν τόσο χάλια, που δεν καταλάβαινες τι έλεγαν οι ηθοποιοί. Αυτό είναι καλύτερο ή χειρότερο από το να μην έχει καθόλου IFE?Πολύ πρόσφατα μου έτυχε πτήση Φρανκφούρτη--> Τορόντο της Air Canada σε αεροπλάνο χωρίς τηλεόραση στα καθίσματα !! Το διαννοείσαι; Υπερτλαντικη πτήση.... Από τότε μαύρισα την Air Canada....
καλα αυτα μονο σε σενα τυχαινουν....σε 7,8 πτησεις διηπειρωτικες με Alitalia ουδεποτε ειδα ελαττωματικο ife, αντιθετα ηταν πολυ καλυτερο των εταιρειων του Κολπου κ των γερμανων.Πρόσφατα ήμουνα σε 15ωρη πτήση με την Alitalia όπου ο ήχος στο IFE ήταν τόσο χάλια, που δεν καταλάβαινες τι έλεγαν οι ηθοποιοί. Αυτό είναι καλύτερο ή χειρότερο από το να μην έχει καθόλου IFE?
Πρόσφατα πάλι ήμουνα σε πεντάωρη πτήση με την Qatar σε Α320 χωρίς τηλεόραση (DOH-KTM)...
Έχω μάθει να αγνοώ το IFE τελευταία. Είτε γιατί μπορεί να τύχει περίπτωση σαν της Alitalia, είτε γιατί μπορεί να μην έχει τίποτα ενδιαφέρον στις επιλογές (ή να έχουν λογοκρίνει τη μισή ταινία). Έχω μαζί μου ένα iPad φορτωμένο με ότι θέλω εγώ να δω στην πτήση...
Η πτήση λογικά ήταν με Air Canada Rouge, που δεν είναι το ίδιο ακριβώς με Air Canada. Οπότε προσοχή γιατί η πρώτη όντως δεν έχει οθόνες, κατεβάζεις αν θες μέσω app το IFE.Πολύ πρόσφατα μου έτυχε πτήση Φρανκφούρτη--> Τορόντο της Air Canada σε αεροπλάνο χωρίς τηλεόραση στα καθίσματα !! Το διαννοείσαι; Υπερτλαντικη πτήση.... Από τότε μαύρισα την Air Canada....
Εγώ πρόσφατα ξεμπέρδεψα πάρα πολύ γρήγορα πάντως! Και σε ΝΥ και ΛΑ παλιότερα τα ίδια! Τι να πω, μπορεί απλά να ήμουν τυχερήΠροκειμένου να αποφύγεις τις ατελείωτες ουρές στο immigration του SFO, τα δίνεις...
lufthansa λογω αεροσκαφων.Πιο νεα αεροσκαφη.Καλησπέρα! Ιούνιο πετάω Θεσσαλονίκη - San Francisco με επιστροφή. Πρέπει να επιλέξω μεταξύ Lufthansa και Air Canada. Οι ώρες πτήσεις ανταποκρίσεις κτλ είναι παρόμοιες. Τι πιστεύετε είναι καλύτερο; Ευχαριστώ!