ThanasisU2
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Brno
- Ταξίδι-Όνειρο
- RTW
Πραγματικα ησυχασε λιγακι. Θα πεθανεις απο το αγχος πριν πεταξεις
Απορία.ταξιδευω αυριο.....
Γιατί νομίζω ότι το ταξιδιωτικό δεν είναι υπεύθυνο ή υπόλογο για την αεροπορική εταιρεία ή για τις όποιες παροχές προσφέρει στους επιβάτες-πελάτες του πέρα απ' την έκδοση του εισιτηρίου και την εξασφάλιση θέσης στις πτήσεις.Μα αφού ταξιδεύεις οργανωμένα γιατί δεν ρωτάς τα τόοοοσα ερωτήματα που έχεις θέσει, στους καθ ύλην αρμοδιους και δη στο ταξιδιωτικό σου γραφείο? Αν μη τι άλλο και υποχρεωμένοι είναι να σου απαντήσουν και περισσότερο -τυπικά έστω- αξιόπιστοι.
Αλλωστε αν σε ενημερώσουν για κάτι λάθος, θα είναι υπόλογοι απέναντι σου.
Δεν κατάλαβες, επεκτάθηκε το αποκλειστικό terminal της Lufthansa (και επιτέλους το pier A απέκτησε lounges της προκοπής). Αφενός η Lufthansa παρέμεινε και εκεί που ήταν, δε μεταφέρθηκε, και αφετέρου δεν υπήρχε περίπτωση στη συγκεκριμένη πτέρυγα να μπει άλλη εταιρία...Τελικά μπήκε η Lufthansa στο νέο κομμάτι.
ΝαιΟι ανταποκρίσεις είναι καλές ώστε να μην χασούμε το αεροπλάνο ;
Όσες λέει το εισιτήριό σουπόσες αποσκευές δικαιούμαι ;
όχικαι μόλις φτάνω Ζυρίχη κατεβαίνω απο αεροπλάνο και παραλαμβάνω αποσκευές ;
ναιή εταιρεία τις μεταφορτώνει μόνη της;
Νομίζω το εισιτήριο σου το λέει ξεκάθαρα. Δικαιούσαι 1 αποσκευή των 23 κιλών ανά επιβάτη, και μία χειραποσκευή ανά επιβάτη. Προσφέρεται φαγητό (αν και μην περιμένεις κάτι ουσιαστικό στο Ζυρίχη - Στουτγάρδη, δεν προλαβαίνουν καν να σερβίρουν...). Και εννοείται πως το site της Swiss είναι αξιόπιστο.babaduma το εισιτήριο μου για αποσκευές λέει 2 των 23 κιλών.Άρα δικαιούμαι μέγιστο 23 κιλά και χειραποσκευή.Γιατί στην αιγαίου είναι μέχρι 20 κιλά;Τα εισιτήρια είναι αξιόπιστα να τα κλείσω απο το σαιτ της swiss;Και κάτι τελευταίο φαγητό προσφέρουν;