Traveller
Member
Φαίνεται εξαιρετικό!!!! Φούρνος , ψωμάκια....και Ιταλικό, έκλεισε!!!
...και δε "ρίχνω" και ένα τηλεφωνάκι με το Ελληνικό Cosmote κινητό μου, να κλείσω, καμιά ωρίτσα πριν??? Ευχαριστώ για την προειδοποίησηΑν βρείς να κάτσεις βέβαια
Να την πέσεις για ύπνο...
Έχεις να μου προτείνεις κάνα καλό παγκάκι?
Δηλαδή κάνα μπαράκι,κλαμπ ή κάτι στο σόχο, οπουδήποτε δεν υπάρχει βρε παιδιά για να την βγάλουμε σε ολόκληρο Λονδίνο...μπορώ να κοιμηθώ στο αεροπλάνο πριν και μετά και δεν έχω κλείσει ξενοδοχείο γιατι εννοείται δεν προλαβαίνω να κοιμηθώ..θα με με πάρει ο ύπνος και θα ξεμείνω εκεί...!!!
H λύση είναι μία:yotelΈχεις να μου προτείνεις κάνα καλό παγκάκι?
Δηλαδή κάνα μπαράκι,κλαμπ ή κάτι στο σόχο, οπουδήποτε δεν υπάρχει βρε παιδιά για να την βγάλουμε σε ολόκληρο Λονδίνο...μπορώ να κοιμηθώ στο αεροπλάνο πριν και μετά και δεν έχω κλείσει ξενοδοχείο γιατι εννοείται δεν προλαβαίνω να κοιμηθώ..θα με με πάρει ο ύπνος και θα ξεμείνω εκεί...!!!
Απίστευτο!!!! ΕΙΔΙΚΑ για την Κυριακή 25 το Connect δεν πάει Paddington!!!!Τι Harrods και αηδίες διαβάζω... τι θα πας να κάνεις στο Harrods θα χαζεύεις μουστάρδες?
Η λύση είναι μία... Connect... 8 λίρες κάνει, σιγά τα αυγά... μετά ποδαράτο μέχρι το πάρκο, Μarble Arch, Bond Str., Picadilly, Convent Garden... επιστροφή από Convent με το tube... ΠΡΟΣΟΧΗ... το tube από το Convent μέχρι το Τ5 κάνει τουλάχιστον μία ώρα... υπολόγιζε και άλλα 3/4 να είσαι νωρίτερα στο terminal...
Έχεις τρεις - τρεισήμιση ώρες καθαρές... άψογο break...